Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-02, 10:22   #52
Hxtr
 
Reg.datum: aug 2019
Ort: Karlstad
Inlägg: 9
Sharp$: 60


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mequei Visa inlägg
Hej

Det var jag själv (Quack) som föreslog traden, så tyck inte synd om mig
Kan ha förståelse för att det ser illa ut, men:

Min QB sida är bedrövlig!! Jag har länge jagat en andra QB av hyfsad klass (kolla mina QB stats så förstår du) men QB:s är så klart högvilt i denna liga där vi startar 2st QB. Förstår alla som sitter hårt på sina guldklimpar då en, eller som i mitt fall två, skador blir förödande.

Då går priset upp. Jag är 1-3 och har inte råd med så många förluster till, jag MÅSTE ha en andra QB som kan producera. Då får jag betala priset.

I det läget känner jag att Evans mot Ryan är ok (Goodwin spökar ju i Tampa), men i hopp om att göra en snabb affär så kryddade jag med Chark, en spelare jag på riktigt inte tror håller hela säsongen. Jag kan ha jättefel men detta är ju ett spel med chansningar och kalkylerade risker.

Så, helt ok om du och andra röstar emot denna trade , det är upp till er.
Men tyck inte synd om stackars Quack för att han blir lurad från min sida är det kalkylerat i minsta detalj Om ni sen tycker att Grossman får onödiga fördelar så är det ju en annan sak, men jag kan dessvärre bara se till mitt eget lag just nu.
Jag kanske kan köpa ditt jättebehov av QB men jag tycker att Team Grossman får en orättvis fördel här. Det är främst därför jag röstar emot traden. Mvh
Hxtr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat