Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-05, 16:16   #59
jaroiten
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3303


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

För det första, nej jag känner inte mequei och det här är inget försök till collusion eller så. Inget av våra lag är ju utan slutspelschans eller har säkrat slutspel. Förstår inte hur det kan misstänkas för det. Givetvis är det tänkt att en trade skall gynna båda parter, men det har ju inget med collusion att göra.

I en 2 QB-liga får QBs högre värde än i en vanlig liga. Och visst det finns QBs med snäppet under Ryan i point projection som är FA. Just nu Rudolph med högst projection 16p jämfört med 19.1 på Ryan. Alltså skillnad på 3.1p, men det finns ju även WRs på FA, just nu Sutton 7.5p jämfört med Evans 11.2p. Skillnad på 3.7p.

Om Evans mot Ryan anses som för ojämn trade så är det nog inte många trades som kan gå igenom i min mening. Att sen mequei erbjöd sin nyligen uppplockade FA spelare DJ Chark också gjorde mig inte så mycket varken eller, en liten upgrade mot mina bänk WRs i min mening. Var tvungen att droppa någon annan av marginellt lägre värde för att han skulle få plats.

Sen så insåg jag senare att vår Ryan-Evans trade stoppades pga att jag hade plockat upp Dede Westbrook efter att jag hade accepterat traden men innan Evans hade anlänt till truppen. Så när han skulle in i min trupp hade jag redan maxantal WRs, så det var därför den traden inte gick igenom. Inte pga att den blev nedröstad inom 48h review.

Senast redigerad av jaroiten den 2019-10-05 klockan 16:30.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat