Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-05, 16:57   #60
Hxtr
 
Reg.datum: aug 2019
Ort: Karlstad
Inlägg: 9
Sharp$: 60


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hej igen.

Anklagar ingen för något. Ni verkar båda vara reko och jag uppskattar allt jobb mequei gör för ligorna på sharps.se. Jag tyckte bara att den första traden var en sådan orimlig trade sett till vad man ger bort och vilka QBs som ändå fanns tillgängliga att tanken ändå slog mig att #1 mequei blir lurad av Team Grossman eller #2 de är polare. Jag har varit med om det tidigare i en annan liga nämligen där det senare kom fram att de var kompisar så därför jag är extra på min vakt. Inget illa mot någon utav er.

Jag accepterar dessutom Mike Evans mot Matt Ryan som jag skrev tidigare och att jag inte tänker rösta emot den traden. Även om jag inte håller med om den, så accepterar jag den. Den fyller ett behov hos båda. Den första traden tyckte jag dock inte var fair, alls. Därför jag röstade veto mot den. Verkar ändå varit 3 andra som höll med om det då de också röstade veto.

Som sagt, jag är för att folk gör trades med varandra men jag tycker det är nyttigt att ventilera sina åsikter om det är någon trade som inte känns rättvis mot båda parter... eller de övriga i ligan.

Mvh
Hxtr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat