Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-06, 18:13   #14
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tipsb Visa inlägg
Intressant. Så det finns chans för skräll i avdelning 1. Samtidigt som du tror på favorit i avdelning 4.

Spelar spåren de har i avdelning 4 någon roll för din analys? Goops häst Sweet on you har spår 7 och Lady Nadine spår 10.

Vem tror du istället på i avdelning 1? Öppet eller någon specifik häst du tror på?
Ja att några kommer tillbaka efter uppehåll i första gör det ju lite upplagt för bra skrällchans. Både Whipped Eggs och Pastor Power. De är ju knappast jobbade för form i just det här loppet, och körs troligtvis inte speciellt offensivt heller. Extra minus på Whipped som är en strulputte också och ganska hårt uppanmäld här efter att ha fått snabba pengar. Kung Edward är väl den som ser ut att bli överlägset mest spelvärd där. Måste jag spika skulle det nog bli Pastor Power trots uppehåll och troligtvis lite försiktigt upplägg. Sitter väl i andra-tredje inner större delen av loppet och det är bra på Åby.

Lady Nadine kan ju inte öppna ändå, så 10 är bättre än många andra spår egentligen. Men det där att den var helt under isen sist är det viktigaste att ta fasta på tycker jag. Att jag tror mycket på Goops har ju en del att göra med att han har en stallkamrat invändigt. Och att startsnabba Lingbo Eivor gav sig helt i ledning senast. Rauno kommer nog med det i bagaget vilja släppa spetsen med den nu.

Har bara läst 5-10 minuter per lopp än, men de här två ser jag väl som några av de som är lite lättare att räkna på löpkörningen i och även ranka.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
777 (+3)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat