Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-06, 18:13   #15
Tipsb
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 593
Sharp$: 495
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Piraten Visa inlägg
Whipped Eggs är det inte hundraprocentig form på och hästen lär tappa från start. Finns intressanta motbud i framförallt Ad Hoc, Niky Flax och Zefiro dei Cedri.

Manuzio Hanover känns lite utelämnad från spåret. Det står flera bra hästar där framme och det krävs att det klaffar.

Make a Dream H.C. går väl ner lite i klass och ska ha god spetschans. I ett passande sällskap bör det vara god chans till spets och slut.

Sweet On You får troligen överta från stallkamraten om denne spetsar initialt och då är det god segerchans. Lady Nadine tål dödens och är värst emot.

Global Wellness står bra inne i spårtrappan på kapacitet, men hästen har inte startat på ett år. Formen är därför oviss och Peter lär vara angelägen om ledningen med Vinci I.M. som är bra. Det finns även några bra längre bak i fältet.

A Question Bi såg jag live senast på Örebro och han var fin. Det fanns mycket kvar i tömmarna, vilket även Jorma intygade efteråt. Lär köras offensivt även här och det är bra chans om spets.

Jag tror som sagt var på rejäl körning och då kliver Zoko Lane in i matchen.

Zeta Kronos är tuff och spår 13 brukar kunna vara ganska bra. Men det finns bra hästar emot och Googoo Gaagaa-märren Flaming Ace Sisu har en grym spurt och är just nu lågt streckad, lär dock stiga. Indiana Boko kan få en fin löpning då hon är startsnabb och Hossiana lär tryckas av och har chans på spets, gynnad av strykning.
Du tror inte heller på andrahandsfavoriten i avdelning 1, Pastor Power (Peter Untersteiner) 23 % ?
Tipsb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat