Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-08, 12:19   #1
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 121

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Tillsammansbolag med V86 och V75 - reducerade system - runt 75 kronor andelen


https://tillsammans.atg.se/inbjudan/2994-UR9U-80214

Jag kör igång mitt "engångsbolag" igen som jag körde med i våras innan jag skulle ut och vandra. Även om många kanske föredrar de matematiska systemen så går de inte att försvara egentligen, även om jag själv kan se vissa fördelar med dem.

Jag kommer framöver enbart köra reducerade system med A- till D-rank. Systemen kommer dock viktas så att det skapas bra med "värde", åtminstone att vi slåss om de större utdelningarna. Möjligen satsar vi inte alltid mot miljonerna av diverse anledningar (som att inte springa på multivarvade system). Så jag kommer stå över favoriter och ha krav på skrällar etc.

Vi kommer inte ha med rader som inte ger något i princip utan det blir alltid utdelning i alla tre poolerna åtminstone om vi är med.

Det kommer bli spel de omgångar det är jackpott eller där jag hittar några väldigt intressanta spikar eller lås. Jag kommer vara väldigt mer selektiv i valet av omgångar nu framöver. Jag sköt på det mesta i somras men det var mycket stolpe ut och det saknades en del marginaler. Tuffast var det väl när ingen hade åtta rätt och jag sitter med en rank på 72 rader på en V86 som inneburit hela potten. Den omgången föll jag för att jag inte körde hårt på min rank istället för att helgardera ett eller två lopp.

Det är bara att nöta på dock. Så för er som vill ha reducerade system är det bara att hoppa på tåget och vara med när vi lämnar station!

Oftast lägger jag andelarna kring 75 kronor styck men det kan variera från omgång till omgång. Alltid filinlämning och jag försöker kommunicera ut all information om uppbyggnaden efter hand.

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/2994-UR9U-80214

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2019-10-08 klockan 13:33.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat