Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-08, 21:04   #33
HuBBaBuBBa
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Mina tankar om nån nu bryr sig:

Avd1 här har vi ju bästa hästarna med tveksam form. Krävs nog några streck om man ska känna sig trygg oavsett vad nån tycker säger eller tänker.
Tycker nästan alla kan vinna om de betrodda behöver lopp i kroppen speciellt på 2640. Wipped Eggs kan ju hoppa när som och är väl ingen raket ut. Kommer väl inte tokladdas från Bergh heller med tanke på detta. Bästa hästen över längre distanser är det ju nog men lite för kort distans och avsaknad av lopp plus galopp risk gör att man måste gardera och då räcker det väl inte med en annan som är i avsaknad av lopp från spår 6. Ska bli intressant att höra vad Peter tror. 4an är ju bara 4 men kan snart räknas som 5 år och har debuten avklarad här i Sverige. Rolig men ingen jag skulle spika även om jag tycker att den är intressant. 3 Nicky Flax och 2 Ad Hoc är ju i bättre form än de övriga med bra utgångslägen. Kuskminus på 2 Ad Hoc dock. 9an som trivs över längre distanser och med bra form är ju med i striden men nu bakspår och opålitlig kusk. Flemming vinner när man minst anar det men är inte direkt någon v75 häst han kör här direkt men form slår klass. Svårt lopp. Men Ad Hoc lär spetsa och släppa till nån... 6an är väl rätt snabb och övertar direkt ?

Garderingslopp eller chansspik.
1,2,3,4,6,9,10 om man ska försöka överleva första avd. 6 Pastorn hade varit ett spikalternativ om form. Petter Engblom kanske skräller med Ad Hoc på Open stretch?

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2019-10-08 klockan 21:11.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat