Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-09, 07:24   #3
valo
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

ÅBY


Lite troliga och otroliga hästar:

Avd 1: Vincent As förstahäst för mig. 1 Zinzan Cash gick en bra tid senast på 3140 - kan vara en fingervisning om att den kan hålla undan. Ibra Boko gick fortare i samma lopp men står nu 20 efter ettan. Stor skillnad i procent mellan dessa två så här långt.

Avd 2: 9 Redhot Tap Dancer galopp i starten senast från spår 12. Gick anständigt sedan och med spåret på lördag kan den nå open stretch kanske. Få se om det blir någon gardering men den är förstahäst för mig.

3: Monté och jag satsar på Flashing Boko som gått bra en tid och är en typisk montéhäst. Bra ryttare ett plus där. Många bra sulkyhästar med men jag tror på montévana hästar här. Då kan 2:an bli aktuell och även 6 Rock Me som gjort sensationell come back på ett bra sätt.

4: 4 J.H. Respons spikas. Felfri hoppas jag och en liten chansspik. Har dock inte
kollat om Bergh håller Mellby Granat högre. Troligen är det så.

5: Kör Mellby Free förstås. Grym häst men tar också med Cash Crowe som har väldigt hög segerprocent. Har bara gått tre starter under året men har stor kapacitet och vann också näst senast till bottenodds. Ordentligt rens om den vinner.

6: Inte bestämt mig än men vill varna för 6 Harvey, - ingen vinnartyp men radar upp fina tider som kan räcka i konkurrensen. Läge för skräll i detta lopp.

7: I sista kan det vara läge för alla.

Lycka til!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Flyer (+5)
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat