Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-09, 22:30   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 10/10


Landslagsfotboll för hela slanten är det som gäller på torsdagens Europatips. Förutom tolv EM-kval-bataljer letar sig en vänskapslandskamp in på listan då Serbien går i klinch med Paraguay. Med sex miljoner i jackpot är det fullt fokus på att fälla ett par favoriter och leta reda på dragen som kan ge miljonerna. Analysen är klar så dags att sätta fart!




Spelstopp: Torsdag kl 20.44

1. Nederländerna - Nordirland 1

Statistik
En favorit som definitivt kommer hålla ihop grejorna denna afton är Nederländerna. De orangea har gått kanonfint på slutet och stod för en strålande prestation på tysk mark då Die Mannschaft besegrades med klara 4-2 i senaste samlingen. De Ligt, Van Dijk och Depay är klass rakt igenom och mot ett Nordirland som får anses som sämre på samtliga positioner bör detta bli en ganska enkel resa för Oranje. På De Kuip behöver inte Koemans mannar garderas.

2. Kroatien - Ungern 1

Statistik
I Grupp E ska Kroatien försöka befästa sin position som gruppetta. Balkan-nationen har dock varit lite skakiga på sistone med kryss på bortagräs mot Azerbajdzjan och även en förlust i gruppen är så långt noterad. Mot Ungern! När nationerna drabbade samman i andra omgången av kvalet löste ungrarna nämligen 2-1 hemma i Budapest. Andra bullar råder dock på kroatisk mark. Här har nämligen inte värdnationen förlorat någonsin i EM-kval-sammanhang! Till rådande streck kan 1X vara intressant där tvåan får stå helt utanför.

3. Slovakien - Wales X

Statistik
Det har varit ett ruskigt tufft kval hittills för Gareth Bales Wales! Två segrar på fyra matcher har satt britterna i en utsatt situation. Nu behöver drakarna med stor sannolikhet nypa poäng här för att topp 2-drömmen fortsatt ska hållas vid liv. Slovakerna ser rätt bra ut. Segern mot Ungern senast sätter nationen i en fin position när gruppspelet kliver in på upploppet. Hamsik håller ännu och med hemmapubliken i ryggen i Trnava ska värdlaget ha goda möjligheter att ta revansch på 0-1-förlusten i Cardiff. Utgå från 1X där en helgardering får lösa biffen på större system.

4. Lettland - Polen 2

Statistik
Tillsammans med Nederländerna är Polen kupongens allra lättaste spik. Lettland är Grupp G:s stora slagpåse och lyser inte direkt av självförtroende. Förlusterna för balterna står som spön i backen och dessutom gör inte nationen mål. Polen, med Lewandowski i ruskig form, jobbar på i toppskiktet av gruppen. Även om gästerna “bara” fick 0-0 mot Österrike senast toppar ändå polackerna med sina 13 poäng. Tvåan är bara att plita ner trots trolig överstreckning.

5. Nordmakedonien - Slovenien X

Statistik
Slovenien har en finfin form med sig söderut då det vankas Balkan-derby. Tre raka segrar i kvalet har fört nationen upp till en andraplats i gruppen. Med Ilicic, Jokic och stabila Oblak i mål finns gott om kvalité hos gästerna. Nordmakedonien vann mot Lettland senast och är inte alls oävet. Insatsen på bortagräs mot just Slovenien (1-1) i den andra gruppomgången var bra. Dessutom har värdarna löst poäng mot svåra Israel på bortaplan. Streckmässigt ser mötet ut att falla ut relativt korrekt. Lösningen blir därför att måla tvärsöver omgående.

6. Österrike - Israel 1

Statistik
Efter förlusten mot just Israel i mars har Österrike växlat tempo. Tio poäng på fyra matcher är bärgade med en finfin målskillnad på 11-1. Alpnationen har Arnautovic som den klart mest lysande målskytten där även bland annat Sabitzer och Hinteregger är klasspelare. En viss oro finns dock kring superstjärnan Alabas närvaro. München-liraren har känningar av en skada och är osäker till start men finns med i truppen. Israelerna har en något nedåtgående trend men har Nir Bitton med i truppen som haft en del skadebekymmer tidigare. Även hela kvalets bästa striker finns hos besökarna då Zahavi varit brännhet framåt med nio mål på sex matcher. I Wien ska ändå 1X räcka gott.

7. Ryssland - Skottland X

Statistik
Ett regnigt och kyligt Moskva väntar för Skottland som efter dubbla förluster under senaste samlingen nu sett sina toppmöjligheter i gruppen försvinna. Steve Clarke får här dessutom klara sig utan Scott McTominey som är avstängd. Ryssarna har gått som tåget i kvalet och är på god väg att lösa EM-platsen efter 15 pinnar på sex matcher. Rutin hos den ryska björnen finns det gott om i Zhirkov och Dzyuba men även en yngre prägel med Golovin i spetsen. Värdlaget ska såklart vara favoriter här men målas upp mot 75 procent vilket är på tok för högt. Det är bara att strecka rakt över och hoppas på en brittisk knall i öst!

8. Serbien - Paraguay X

Statistik
Torsdagens sista fajt är en vänskapslandskamp mellan Serbien och Paraguay som är i Europa för dubbla matcher (Serbien och Slovakien). Sydamerikanerna ställer upp med ett rätt spännande landslag där lirare från Europa (Sanabria, Almirón, Balbuena) tillsammans med Santos-strikern, González, och Palmeiras-backen, Gómez, utgör en god grund att stå på här. Serbien får klara sig utan Real-stjärnan Jovic som är skadad. Gott om klass finns ändå hos värdnationen med bland annat Mitrovic samt Tadic. Vänskapsmatcher har dock en tendens att leva sitt eget liv vilket gör att ettan, trots fina procent, inte bör stå alena. Gardera omgående!

9. Montenegro - Bulgarien 1

Statistik
Jumbofinal i Grupp A nu där ett Bulgarien inte gör någon glad för tillfället. Efter 1-1-mötet med Kosovo på bortagräs i mars är fyra raka förluster noterade för de gästande lejonen. Montenegro har en del potential i truppen. Madrid-stjärnan Stefan Savic står ut lite extra men även Vukcevic, Jankovic och Norrköping-liraren Haksabanovic är i gott slag. På resande fot vinner mer eller mindre aldrig bulgarerna vilket gör ettan mest intressant. 1X på större system löser garanterat biffen.

10. Tjeckien - England 2

Statistik
England har gjort ett magiskt bra kval så här långt. Southgate styr ett fint offensivt lag där Kane och Sterling noterats för sex baljor var i kvalet. Ruskigt imponerande såklart. När dessa bägge nationer ställdes mot varandra på Wembley var det mer eller mindre lejonens lek med råttan. 5-0 till britterna är stora siffror där vi trots allt snackar ettan mot tvåan i gruppen. På Sinobo Stadium ska tvåan hållas som solklar favorit och när dessutom strecken ser ut att falla korrekt spikas gästerna!

11. Island - Frankrike 2

Statistik
Frankrike reser till Island för en mycket viktig duell i Grupp H. Förlusten för Hamréns manskap mot Albanien senast kan bli oerhört ödesdiger i slutänden då öns grabbar nu mer eller mindre är tvingade till poäng här för att haka på topp 2. Fransmännen har ett par större segrar i ryggsäcken inför mötet i Reykjavik men Les Bleus får klara sig utan bland annat Mbappé och Pogba här. Även om islänningarna kan röra om i grytan ordentligt på hemmagräs får ändå tvåan anses som given att utgå ifrån. Värdnationen har trots allt aldrig vunnit inbördes!

12. Turkiet - Albanien 2

Statistik
I samma grupp toppar Turkiet på samma poäng som Frankrike (15). Värdnationens prestationer på slutet har dock lämnat mer övrigt att önska även om Günes mannar studsade tillbaka något mot ett svagt Moldavien senast. Albanien tog en helt nödvändig och fin skalp då Island besegrades med 4-2 hemma i Elbasan. Med Hysaj, Balaj samt Turkietkännaren Cikalleshi i truppen finns en del kvalitéer som mycket väl kan leda till minst poäng i Istanbul. Starta med skrälltvåan!

13. Andorra - Moldavien 2

Statistik
Mikrostatsmöte i Pyrenéerna är det som avslutar kupongen då Andorra och Moldavien lirar jumbomöte i Grupp H. Moldavien vann mötet nationerna emellan med 1-0 hemma i Chisinau men har därefter inte direkt rosat marknaden. Något större kvalité i besökarnas trupp får ändå anses finnas med Cagliari-proffset Ionita, Ginsari från ryska Samara samt rutinerade Voluntari-backen Armas. Hemmanationen har i stort bara inhemska gubbar och ska agera underdogs här. Utgå från tvåan.


Singelstrecket! - Nederländerna

Hemma i Rotterdam ska Nederländerna enkelt defilera hem tre pinnar mot ett betydligt svagare Nordirland. Ettan är inte ifrågasatt trots att procenten möjligen skenar iväg en aning.

Kupongrensaren! - Albanien

Mot ett Turkiet som i senaste hemmamatchen mot Andorra hade jättebekymmer att spräcka nollan framåt ska Albanien inte räknas bort. De rödsvarta örnarna kan absolut hota i Istanbul och med rådande streck är tvåan en riktigt fin bomb att rita ner tidigt.

Spelförslag:

432 rader

1. Nederl. - Nordirland 1
2. Kroatien - Ungern 1x
3. Slovakien - Wales 1x
4. Lettland - Polen 2
5. Nordmak. - Slovenien 1x2
6. Österrike - Israel 1x
7. Ryssland - Skottland 1x2
8. Serbien - Paraguay 1x2
9. Montenegro - Bulgarien 1
10. Tjeckien - England 2
11. Island - Frankrike 2
12. Turkiet - Albanien x2
13. Andorra - Moldavien 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Nederl. - Nordirland 1
2. Kroatien - Ungern 1x
3. Slovakien - Wales 1x2
4. Lettland - Polen 2
5. Nordmak. - Slovenien (1)x(2)
6. Österrike - Israel 1x
7. Ryssland - Skottland 1x2
8. Serbien - Paraguay 1x2
9. Montenegro - Bulgarien 1(x)
10. Tjeckien - England 2
11. Island - Frankrike (x)2
12. Turkiet - Albanien (1x)2
13. Andorra - Moldavien (x)2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat