Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-12, 00:21   #28
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av oggeb Visa inlägg
Men kusken är sämre än vad folk vill förstå verkar det som. Han blir konstant överspelad med Fredrik i jollen. Helvete, det finns andra kuskar som är lediga - varför sätter han inte upp någon som faktiskt kan köra häst till skillnad från Fredrik?

Fredrik B Larsson är som Leif Witasp. Han blir fast invändigt i ett fem-hästars lopp.
Jag skulle vilja vända helt på det där och säga att kusken är mycket bättre än vad folk tror och tycker. De flesta sågar honom rakt av men han vet vad han gör och tillhör ändå de bättre i landet. Absolut inte den högsta toppen men bland de 25 bästa ska han definitivt in!

Det är egentligen bara att titta på hur han kört med Milliondollarrhyme. Han kör mot spets när det passar, eller sätter han sig lugnt i tredje utvändigt när han hittar ner och han har t o m backat och sen svept de alla på upploppet fastän det var "för långt fram". Så hur kan man klaga på dessa styrningarna? Visst, hästen är fantastiskt bra men han kör knappast bort den och det skulle han gjort om han nu var så usel som folk tycker...

Och tycker du Milliondollarrhyme blir överspelad? Det är väl tvärtom? Bara att kolla när han piskade Bucks to Burn för några starter sen. Att han inte var 50% där är förvånande. För att inte prata om senast när det är garantivinst då han typ aldrig mött ett så enkelt gäng samt har toppspår. Visserligen Ulf Ohlsson men hästen blir iaf inte överspelad ens med honom 51% var ju ett skämt där då den var spelvärd mot 70% påstår jag!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat