Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-16, 18:44   #14
Sputnik2012
 
Sputnik2012s avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 711
Sharp$: 2706


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MikeHaggar Visa inlägg
Man borde kunna få en edge via martingale genom att gå ihop väldigt många personer som satsar på samma utfall när förluststreaken blir så hög att en enstaka inte kan göra det pga insats taket. Med tillräckligt många personer så borde det i teorin finnas något stadie där en förlust är astronomiskt osannolik men det hade väl också krävt flera millar att kunna lägga ut för att köra en sån hustle och vissa höga insatser hade krävt att flera nya pers involveras bara för att lägga 1 satsning. Alla som är med vill få någon del vinst också så det hade väl blivit korvören för varje spelare även om man drog in stora pengar.
MikeHagger ... Keno har ingen övre gräns vad jag vet och man kan spela ett nummer ... men utdelningen är endast 30 kr och jag tror att spela ett nummer kostar 5 kr ...

Om du känner till något annat LOTTO spel i Sverige eller Norden eller annat som är tillåtet att spela som Svensk Medborgare, så hör av dig eller skriv en rad.

Den finns en metod som man kan använda, men tror inte att det är värt tiden man får lägga ned på kolla tidigare spelstatistik, funkar dock på roulette.

En kort beskrivning med lite insikt i vad slumpen och kaotiska resultat ter sig.

Ett roulette nr har 1 i 37 att träffa, men som jag nämnt ovan så stämmer endast det om man simulerar flera miljoner resultat, det är det som kallas under lång sikt.
Under kort sikt, låt oss säga antalet spel vi hinner lägga under en livstid på roulette oavsett hur ofta eller sällan man spelar.

Du kan samla nummer från ett roulette hjul och kolla ett enstaka nummers varians genom att kolla - strike ratio - den aktuella och nutida träffsäkerheten hos det specifika numret.

Ibland kommer numret upp efter fem utfall och ibland kommer numret upp efter hundra eller fler utfall, det varierar över tid och antal utfall du analyserar.
Min åsikt är att ett tusen utfall ger en norm man kan förhålla sig till.

Låt oss säga att du nu har en massa nummer som indikerar hur ofta och hur sällan det specifika roulette numret träffa.
Det är den data du samlat på dig.

Nu sorterar du dom lägsta numren först och stegvis lägger till dom högre, så att du får en skala från låga eller tidiga träffar till högre och senare träffar.
Sedan tar du och delar antalet i mitten för att få fram mellan värdet mellan dom låga och sena träffarna.
Nu får du fram 50% sannolikhet för vilka dom låga värdena är och dom höga värdena är.

Resultatet borde vara 1 i 37 men glöm det, så funkar inte varians och slumpen eller kaotiska utfall.
Du kan få fram värdet runt 16 eller lägre med 50% sannolikhet.

Vad betyder det här i verkliga livet, jo du har 50% sannolikhet att vinna med det specifika numret inom 16 utfall eller mindre.
Alltså inte 1 i 37 ...

Om man skulle bokföra dessa resultat för skaffa sig en ENTERING POINT så kan man skriva ett minus tecken för träff under 16 utfall och ett plus tecken för träff över 16 utfall och en lika tecken för träff på utfall 16.

- - + + + - + - + - - + + - + + + - - - + + - + = - + - -

Det kan man även göra med KENO utan gränser för insats som det är för Roulette med Table Limits ...

MVH
Sputnik2012 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat