Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-24, 15:14   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 26/10


Dags för omgång två av Tips-SM då Stryktipset rullar vidare denna löningslördag i oktober. Tolv matcher brittisk fotboll står på menyn där kupongen avslutas i de småländska skogarna med ett allsvenskt bottenmöte, Kalmar och Falkenberg ska göra upp om viktiga poäng på Guldfågeln Arena. Som krydda på moset finns också 13 härliga jackpot-miljoner att försöka lägga vantarna på. Avsparken sker i Brighton där Potters måsar gästas av Everton!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Brighton - Everton 2

Statistik
På den engelska sydkusten är det två tabellgrannar på nedre halvan av Premier League som ska göra upp om poängen. The Seagulls vann visserligen övertygande mot Tottenham i senaste hemmafajten men har överlag ändå inte riktigt fått till det. Värdlaget har faktiskt bara vunnit två av de inledande nio matcherna. Här kommer Graham Potter dessutom få klara sig utan avstängde Mooy som fick syna det röda kortet i förlusten mot Aston Villa senast. Everton tog en stabil seger mot West Ham senast. Brassen Bernard målade i inledningen av matchen där Gylfi Sigurdsson hoppade in på slutet och stängde mötet med sitt 2-0-mål. Överlag ställer Marco Silva ett riktigt bra lag på gräset här och tvåan ska målas ner först. Med X2 är matchen i hamn.

2. Watford - Bournemouth X

Statistik
Det vill sig fortfarande inte riktigt för Watford. De gjorde en riktigt fin bortamatch mot Tottenham och var ytterst nära att bärga säsongens första trepoängare. Dele Alli ville dock annat och nätade för Spurs med bara minuter kvar. Quique Flores och hans mannar får därmed fortsätta vänta på första trean. Glädjande för värdlaget är att bland annat Troy Deeney och Étienne Capoue åter är i träning med laget. Att någon ur duon lirar redan i helgen är dock inte troligt och dessutom är det stora frågetecken kring Welbeck. 28-åringen klev nämligen av skadad i senaste drabbningen. Bournemouth har nu tre raka tillställningar utan seger. The Cherries har ändå gjort det godkänt med tolv inspelade poäng. Gästerna har dessutom inte förlorat på Vicarage Road sedan 2013. Börja med X2 men finns stålarna ska alla tecken åka med!

3. West Ham - Sheffield United 2

Statistik
Det finns en hel del frågetecken kring West Hams form för tillfället. Londonlaget har inte vunnit på ungefär en månad och insatsen mot Everton senast (0-2) hade definitivt mer att önska. Dags för en nykomling nu att besöka Olympiastadion i Stratford för att göra upp om poängen. Sheffield United fixade en mycket meriterande skalp senast då Arsenal besegrades hemma på Bramall Lane. Nyförvärvet från Bournemouth, Lys Mousset, blev matchhjälte med sitt 1-0-mål i den 30:e minuten. I övrigt var Henderson briljant mellan stolparna för The Blades. Gästerna är faktiskt obesegrade på resande fot ännu och ska ha en god chans att stjäla poäng av Pellegrinis lag. Även om mötet mår bäst av att helgarderas är tvåan till 20-25 procent klart mest intressant!

4. Burnley - Chelsea 2

Statistik
Chelsea har strålande form med sig till den tuffa bortamatchen mot Burnley. Londonlaget var på nederländsk mark så sent som i onsdags och löste en blytung 1-0-viktoria mot Ajax i Champions League. Michy Batshuayi hoppade in i slutet av matchen och slog till med en riktigt vacker strut. Lampards manskap står nu på sex raka segrar i liga- och cupspel. Hemmalaget föll mot Leicester borta senast (1-2) trots en 1-0-ledning. Då saknades en av lagets bästa målskyttar, Barnes. Sean Dyche har dock glädjande nog haft med både nämnde Barnes och Jack Cork på veckans träningar vilket möjliggör för den tidigare skadade duon att kunna lira här. Trots det får The Blues stå som ganska stora favoriter på Turf Moor. Stannar tvåan under 60 procent är det dessutom en klart godkänd spik!

5. Hull - Derby 2

Statistik
Ett snäpp ner i seriehierarkin nu där första stoppet blir KCOM Stadium. Hull kommer närmast från en finfin skalp då laget fixade alla tre poängen mot svårspelade Nottingham i onsdags. Josh Magennis både målade och blev utvisad mot Forest. Nordirländaren missar därmed mötet här. Derby vann efter mycket möda och stort besvär hemma mot Wigan i veckan. 1-0-målet kom i matchens absoluta slutminuter där Graeme Shinnie blev stor matchhjälte. The Rams klättrade därmed ytterligare någon placering i den jämna tabellen och har dessutom bara förlorat en av de sju senaste bataljerna. I Hull trivs Cocus baggar! Gästerna har faktiskt vunnit fyra av de fem senaste besöken här. Börja därför med tvåan och gardera med krysset på större system.

6. Middlesbrough - Fulham 2

Statistik
Middlesbrough ser hopplösa ut i botten av tabellen. Visserligen fixade Woodgates rödvita lag en pinne mot Huddersfield i veckan men överlag klaffar inte mycket för Boro. Hemmalaget har faktiskt bara vunnit en av de nio senaste matcherna. Fulham reser till Riverside med en 3-2-seger i bagaget. Skyttekungen Mitrovic visade klass och stod för ett hattrick mot Luton på Craven Cottage under onsdagen. Gästerna har ett högklassigt lag där förutom serben även Cavaleiro och Knockaert hittas på de offensiva positionerna. Detta är en match som borde passa Londonlaget väl. Tvåa!

7. West Bromwich - Charlton 1

Statistik
West Brom toppar ligan efter 13 spelade omgångar. Hemmalaget var dock rejält illa ute mot bottenlaget Barnsley i veckan. 0-2-underläge efter första halvleken och dessutom såg inte spelet något vidare ut. Bilic fick dock fart sitt lag under de sista 45 minuterna med bland annat ett par byten i halvlek och efter brassen Pereiras 2-2-kvittering på nick fanns dessutom bud på mer. Charlton är en frisk fläkt i andradivisionen så långt. Nykomlingen föll visserligen mot Bristol City senast men gjorde trots allt en ganska bra utförd bortamatch. Även om ettan ska ritas ner omgående bör åtminstone krysset få en plats på större system.

8. Preston - Blackburn X

Statistik
Det spelades toppmatch på Deepdale under tisdagen. Preston fick besök av Leeds där 1-1 stod på tavlan efter 90 minuter var spelade. Resultatet innebär att värdlaget fortsatt är obesegrat hemma och kan stoltsera med 17 inspelade poäng på sju matcher. Riktigt starkt! Rovers är inne i en riktig formdipp. Torsken mot Birmingham senast innebar lagets femte raka match utan seger. Blackburn har dock absolut kvalitéerna för att kunna störa The Lilywhites här och då ettan ser ut att skjuta i höjden behöver mötet omgående garderas. Alla tecken blir därför valet.

9. Birmingham - Luton 1

Statistik
Efter 1-0 mot Blackburn senast har Birmingham skramlat ihop 13 poäng på sex hemmamatcher. Ett mer än godkänt resultat för blånäsorna. Svenske Kerim Mrabti fick förtroende av coach Clotet senast men den tidigare Djurgårdsprofilen står fortsatt utan mål under hösten. Luton föll mot Fulham i veckan och har nu förlorat tre av de fyra senaste fajterna utanför Kenilworth Road. Uppgiften på St Andrews känns även den övermäktig. När dessutom ettan ser ut att hamna under 55 procent blir det en vettig spik på kupongen!

10. Huddersfield - Barnsley 1

Statistik
Efter den urusla inledningen av säsongen har nu Huddersfield äntligen börjat plocka både poäng och segrar. 0-0-mötet med Middlesbrough i veckan var terriernas femte raka insats utan förlust. Efter tre raka inhopp och därtill mål för Juninho Bacuna blev det inget målfirande denna gång för 22-åringen. Dags för ytterligare en strut nu? Barnsley fick visserligen med sig ett fint 2-2-resultat från mötet med West Bromwich senast men är det lag i ligan som släpper in flest mål! Gästerna bottnar dessutom tabellen efter 13 omgångar. Här finns dock en viss risk att ettan kan rusa iväg en aning streckmässigt vilket gör krysset som ett finfint komplement om plånboken tillåter!

11. Millwall - Stoke 2

Statistik
Efter tio raka matcher utan seger kom så äntligen Stokes första trepoängare i den svåra bortamatchen mot Swansea i början av oktober. Av bara farten fixade The Potters ytterligare en viktoria då Fulham monterades ner hemma på Bet365 Stadium. Laget föll dock senast mot Sheffield Wednesday trots en ganska väl genomförd bortamatch. Nathan Jones förfogar över en trupp som inte alls ska behöva husera runt jumboplatsen. Dags nu för gästerna att resa till London. Millwall ska stå för motståndet denna dag och lejonen från huvudstaden är just nu rejält ojämna. Värdarna har faktiskt bara vunnit en av de tio senaste ligadrabbningarna och dessutom försvann chefstränaren Neil Harris under förra veckan! Här ska definitivt en tvåa som streckas omkring 30 procent ritas ner först. Gardera därefter från mitten.

12. Nottingham - Reading 2

Statistik
Efter den dåliga inledningen av säsongen blev det tack och hej för José Gomes efter förlustmatchen mot Bristol City den 5:e oktober. Därefter har The Royals både vunnit mot Preston (1-0) och plockat poäng mot QPR i London. I mötet på Loftus Road senast hittade dessutom rumänen Puscas åter nätet efter nio mållösa Championship-matcher! Viktigt såklart! Nottingham blir knappast någon enkel opponent för de blåvita besökarna. Forest har gjort en kanonbra säsong så långt men verkar hamnat i en mindre svacka här då dubbla förluster nu är noterat. När svenska folket målar upp ettan helt galet finns ingen anledning att inte testa skrällen från höger först! På stora system blir gaffeln (etta-tvåa) valet.

13. Kalmar FF - Falkenberg X

Statistik
Vi avslutar på svensk mark med ett mycket viktigt bottenmöte i Småland. Allsvenskans kryssgladaste lag hittas på Guldfågeln Arena i Kalmar. De rödvita värdarna har bara vunnit en match här hemma men delar på poängen desto oftare. Pehrssons mannar är fortsatt inte helt klara i jakten på nytt allsvenskt kontrakt och när målskyttet dessutom svajar ordentligt finns all anledning i världen att se upp nu! Falkenberg får resa till östra sidan av landet utan Hampus Nilsson. Målvakten är avstängd efter den brutala tacklingen som gav honom rött kort mot AIK senast. För gästernas del är det mer eller mindre bara seger som räknas och räkna därför med ett rejält frisläppt offensivt lagt FFF här. Huruvida det i slutändan kommer generera seger eller poäng återstå att se men detta finalliknande bottenmöte ska helt klart garderas omgående!


Singelstrecket! - Chelsea

Londonlaget gör bra saker på löpande band just nu och segern mot Ajax i Amsterdam senast var ruskigt imponerande. Att The Blues ska kunna fixa tre nya friska pinnar mot Burnley känns ganska givet.

Kupongrensaren! - Reading

Det börjar äntligen röra på sig i Reading-lägret. Insatsen mot QPR senast var bra och dessförinnan löste laget en fin skalp mot Preston. Nottingham svackar en aning vilket ger strålande möjligheter till en skräll på City Ground.

Spelförslag:

432 rader

1. Brighton - Everton x2
2. Watford - Bournemouth x2
3. West Ham - Sheffield U 1x2
4. Burnley - Chelsea 2
5. Hull - Derby 2
6. Mboro - Fulham 2
7. West Brom - Charlton 1x
8. Preston - Blackburn 1x2
9. Birmingham - Luton 1
10. Huddersf. - Barnsley 1
11. Millwall - Stoke x2
12. Nottingham - Reading 2
13. Kalmar - Falkenberg 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Brighton - Everton (x)2
2. Watford - Bournemouth (1)x(2)
3. West Ham - Sheffield U 1x2
4. Burnley - Chelsea 2
5. Hull - Derby x2
6. Mboro - Fulham 2
7. West Brom - Charlton 1(x)
8. Preston - Blackburn 1x2
9. Birmingham - Luton 1
10. Huddersf. - Barnsley 1x
11. Millwall - Stoke (1x)2
12. Nottingham - Reading (1)2
13. Kalmar - Falkenberg 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat