Visa ett inlägg
Gammal 2019-10-26, 15:31   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 27/10


13 tuffa matcher att hugga tag i denna söndag där toppmatcher avlöser varandra. PSG - Marseille, Roma - Milan och Londonderbyt Arsenal - Crystal Palace har alla möjligheter i världen att bli spännande fajter. Från Allsvenskan hämtas dubbla kamper där guldjagande Hammarby ska försöka plocka samtliga poäng från Jämtkraft Arena i Östersund. 3 miljoner i jackpot som krydda på moset gör kupongen extra mysig.




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Liverpool - Tottenham 1

Statistik
Avsparken denna dag sker i Liverpool där Klopps röda hemmagäng ska bli utmanade av ett Tottenham som såg vassa ut mot Röda Stjärnan senast. Serieledarna lirade också Europamatch i veckan då Genk besegrades i Belgien. Salah, som var osäker till start, spelade hela matchen och fick avsluta mötet med ett mål i 4-1-segern. Spurs har som bekant inte sett sådär jättebra ut i inledningen av säsongen. 5-0-skalpen mot serberna senast kan dock mycket väl vara vändningen då Londonlaget såg riktigt bra ut. Historien talar dock sitt tydliga språk här. På Anfield Road har inte Pochettinos manskap vunnit mer än en gång under 2000-talet och någon trepoängare kommer det knappast bli nu heller. Bara utgå från ettan och rita ner ett kryss på större system så är vi i hamn.

2. Arsenal - Crystal Palace X

Statistik
Dags för Londonderby nu på Emirates där Arsenal och Crystal Palace ska göra upp om poängen. Gästerna hade som väntat inte mycket att sätta emot då Guardiolas City kom på besök under förra helgen. 0-2-förlusten var dock örnarnas första nederlag efter tre raka matcher utan förlust. The Gunners hade en ganska jobbig dag i torsdags. Vitória blev en hård nöt att knäcka för de rödvita som räddades av två vackra frisparksmål av Pépé. Backar vi bandet till april så vann faktiskt Palace med 3-2 i motsvarande möte från förra säsongen. Här ska absolut inte gästerna räknas bort. Hela upp mötet omgående där X2 kommer rensa friskt!

3. Norwich - Manchester United X

Statistik
Manchester löste en fin trepoängare på bortagräs i Europa League i veckan. Partizan kunde trots en hel del chanser inte få hål på Sergio Romero i United-kassen. Lindelöf vilades i torsdags men svensken förväntas vara åter i mittlåset med Maguire här. Norwich har spelat en frejdig fotboll denna säsong. Resultaten på slutet har dock inte varit till belåtenhet och dessutom släpper kanariefåglarna in massor av mål. Tillsammans med Watford flest i ligan faktiskt. Mot Bournemouth senast var upplägget aningen annorlunda där de gulklädda inte spelade någon naiv gladfotboll utan såg mer strukturerade ut och fixade 0-0. Mot ett United som inte vunnit i ligan sedan februari på bortaplan ska absolut värdarna ha chans till poäng. Alla tecken rekommenderas där framförallt ettan kommer betala riktigt bra.    

4. Newcastle - Wolverhampton 2

Statistik
I Newcastle ska Steve Bruce skator försöka att upprepa bedriften från senaste hemmabataljen. Då vann de vitsvarta mot Manchester United med 1-0 och gjorde en riktigt bra insats. Nu ställs laget mot ett Wolverhampton på rejäl uppgång. Vargarna har inte torskat sedan Europa League-förlusten mot Braga den 19:e september och framåt finns klass i Jiménez, Traoré, Jota med flera. Under fjolåret vann gästerna på St James’ Park med 2-1 och här finns det stora möjligheter att detta åter kan upprepas. Tvåan visar dock tendenser på att springa iväg en aning högt streckmässigt vilket gör krysset till nödvändig hjälp på åtminstone större system.  

5. Östersund - Hammarby 2

Statistik
Det är sista upploppsrakan av Allsvenskan som gäller och i den näst sista omgången behöver Hammarby tre poäng för att ha en rimlig chans att i första hand ge Djurgården en match om guldet. Wiland får fortsatt stanna på bänken då Blazevic är Billborns förstaval i Östersund. Bajens Widgren får se mötet från läktaren vilket är detsamma som gäller för Tom Pettersson i hemmalaget då båda är avstängda här. ÖFK tog en mycket viktig trepoängare mot Sirius senast och nu ska det extremt mycket till om norrlänningarna ska tappa greppet om den allsvenska platsen till kommande säsong. De grönvita ska såklart ha goda chanser att fortsätta sitt segertåg. Tvåan målas dock upp stenhårt här och då behövs åtminstone krysset som stödhjul.

6. AFC Eskilstuna - Sirius 2

Statistik
Galet viktig match på Tunavallen nu där AFC är i stort behov av poäng i den jämna bottenstriden. Eskilstunas 1-0-skalp mot Sundsvall senast ger nykomlingen fortsatt hopp. Här är Kadir Hodzic avstängd vilket såklart inte är positivt sett ur hemmaögon. Sirius förlorade med 0-2 mot Östersund i helgen vilket gör att Uppsala-laget fortfarande inte säkrat nästa års allsvenska kontrakt. På det hela taget ska gästerna anses något bättre och bör vara motiverade till tusen här även de. Finns tvåan till 35 procent är det en fullt godkänd spik.

7. Roma - Milan X

Statistik
Spännande möte på Olympiastadion i Rom nu dit Milan kommer på besök. Gästerna har under uppstarten av säsongen sett rent av mediokra ut och under slutet av september torskade de rödsvarta tre raka matcher. Milano-laget bröt dock trenden precis innan landslagsuppehållet då Genoa besegrades. Marco Giampaolo fick ändå sparken och nu är det Stefano Pioli som tagit över spakarna. Hemmagänget är en aning stukat inför mötet här. Justin Kluivert är avstängd och dessutom är bland annat Mkhitaryan samt Diawara skadade. X2 känns faktiskt som en fullgod lösning på mindre system där helgarderingen först blir aktuell om stålarna räcker till!

8. Fiorentina - Lazio X

Statistik
I Florens är det den ljusblåa sidan av Rom som ska upp till kamp. Gästerna torskade veckomatchen i Europa League mot ett bra Celtic i Skottland. Skyttekungen Immobile startade vid sidan av men förväntas starta här. På sistone har backlinjen hos besökarna varit en aning ifrågasatt där örnarna släppt in sju mål på de tre senaste kamperna. En del av dessa har tillkommit på tveksamma insatser på fasta situationer. Fiorentina kommer med fin form till mötet på Stadio Artemio Franchi. Värdlaget har faktiskt inte torskat en match sedan första september. Kryss slutade matchen i fjol här och känslan är att det kommer bli en jämn historia även denna gång. Inget tecken lämnas åt slumpen där en helgardering blir valet omgående.  

9. Torino - Cagliari 2

Statistik
Efter en blytung tid i Roma leker nu livet för Robin Olsen igen. Den svenska landslagskeepern har varit riktigt bra mellan stolparna för sitt Cagliari. Inför mötet i Turin har gästerna sex raka matcher utan förlust och smyger faktiskt med i toppen, före Roma bland annat! Torino visar ingen vidare form men har en trupp som i mångt och mycket ser spännande ut. Belotti är alltid ett hot framåt men med en seger på sex matcher finns en del frågetecken trots allt. Tvåan ser riktigt spännande ut och tillsammans med ett kryss på större system stannar vi där. Ettan lämnas helt sonika åt sidan.    

10. Sevilla - Getafe X

Statistik
Matchdags på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán där ett möte på övre halvan av tabellen ska liras. Båda klubbarna spelade i veckan Europa League-matcher där gästerna inte lyckades fixa poäng mot Basel hemma. Getafe sitter på en spännande offensiv trots allt där Ángel Rodriguez samt Jaime Mata levererat framåt för sitt blådressade gäng. Sevilla löste enkelt 3-0 mot Dudelange i torsdags. Rutinerade Franco Vazquez stod för dubbla strutar i mötet med laget från Luxemburg. I fjol vann gästerna mötet här och det ska finnas goda möjligheter till poäng även denna gång för Bordeláis manskap. Börja från höger där värdet finns!

11. Osasuna - Valencia 1

Statistik
Valencia åkte på ett jobbigt poängtapp senast i Champions League-mötet mot Lille. Los Ché hade med sig 1-0 in på stopptid men orkade inte stå emot fransmännens press där kvitteringen kom i 95:e minuten. Ligastarten för gästerna har varit okej men med högt ställda förväntningar är knappast en tiondeplacering i ligan godkänt. Osasuna tog steget upp under fjolåret och sprang igenom Segunda utan att torska på Estadio El Sadar. Trenden har faktiskt fortsatt under La Liga-sejouren. Hemmalaget dras med en del skador men ska ändå kunna stå upp mer än väl här. 1X blir valet där ettan ser ut att kunna rensa på friskt.    

12. PSG - Marseille 1

Statistik
Le Classique blir den franska ligans bidrag på kupongen. Marseille reser till huvudstaden med en skön 2-0-seger i väskan. Villas-Boas vitblåa bortalag har dock haft en ganska tung period att blicka tillbaka på där insatserna varit sådär och poängen i det stora hela uteblivit. Trots att spelet inte klaffat finns L’OM ändå med i toppen av tabellen. Ett styrkebesked såklart! Säsongens tuffaste bortamatch ställs gästerna inför nu! PSG på Parc des Princes är för det mesta ingen rolig upplevelse. Vi får backa bandet till 2010 för att senast hitta en bortaviktoria. När dessutom parisarna har en formtoppad Di María och nu även Mbappé tillbaka i storform ska värdarna anses som stora favoriter. Etta!  

13. Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Trevligt tyskt möte avslutar kupongen där serieledande Mönchengladbach ska ta sig an Hütters Frankfurt. Borussia kommer närmast från en 1-1-match mot Roma i Europa League där en högst tveksam straff löste den tyska poängen. Hemma på Parken är de vitsvarta fölen stabila och här ska det finnas goda möjligheter till nya poäng. Eintracht har som bekant tappat en del offensiv kraft inför säsongen. Goncalo Paciencia har dock steppat upp och är lagets bästa målskytt. Håller sig ettan under eller omkring 60 procent får det trots allt anses som en godkänd spik på kupongen.


Singelstrecket! - Paris SG

Trots att PSG kryper upp mot 90 procent är det svårt att motivera annat än en hemmaseger här. Parisarna är i kanonform och har dessutom tillbaka brännheta Mbappé. Etta!

Kupongrensaren! - Cagliari

Ö-laget fortsätter vinna och smyger med i Serie A-toppen. Nu får Olsens gäng testa vingarna i Turin mot ett ganska mediokert Torino. Till låga procent får tvåan anses som ett av kupongens allra mest spännande tecken.

Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Tottenham 1
2. Arsenal - Crystal Palace 1x2
3. Norwich - Man. United 1x2
4. Newcastle - Wolverhampton 2
5. Östersund - Hammarby x2
6. AFC Eskilstuna - Sirius 2
7. Roma - Milan x2
8. Fiorentina - Lazio 1x2
9. Torino - Cagliari 2
10. Sevilla - Getafe x2
11. Osasuna - Valencia 1x
12. PSG - Marseille 1
13. Möncheng. - E. Frankfurt 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Tottenham 1x
2. Arsenal - Crystal Palace 1(x2)
3. Norwich - Man. United (1)x(2)
4. Newcastle - Wolverhampton (x)2
5. Östersund - Hammarby (x)2
6. AFC Eskilstuna - Sirius 2
7. Roma - Milan 1x2
8. Fiorentina - Lazio 1x2
9. Torino - Cagliari (x)2
10. Sevilla - Getafe 1x2
11. Osasuna - Valencia 1x
12. PSG - Marseille 1
13. Möncheng. - E. Frankfurt 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat