Ämne: Bygga rulle?
Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-30, 17:57   #37
James
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 22
Sharp$: 275
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Korsikanen Visa inlägg
Bumpar tråden.


Precis innan jag skulle gå och lägga mig igår så snubblade jag över två st olika strategier för att betta, den ena gick ut på att alltid betta 5% av sin rulle och den andra var att man skulle betta för att vinna 5% av sin rulle. Låg i sängen och filosoferade över detta men blev inte klok, så nu är min fråga till er på sharps: Vad blir resultatet av dessa två tekniker?

Och innan någon kommer med orden "google" och "sök" så kan jag berätta att jag har gjort både och men hittar inget bra. Dessutom är detta ett diskussionsforum, inte sant?
Jag skulle säga att det beror på vad det är för medelodds på dina spel. Har du ett medelodds på 2.0 så är det sak samma. Odds under 2 medför ökad varians med bet-to-win-principen och vice versa.
[ame="http://en.wikipedia.org/wiki/Variance"]Variance - Wikipedia, the free encyclopedia@@AMEPARAM@@/wiki/File:Fisher_iris_versicolor_sepalwidth.svg" class="image"><img alt="Fisher iris versicolor sepalwidth.svg" src="http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/40/Fisher_iris_versicolor_sepalwidth.svg/42px-Fisher_iris_versicolor_sepalwidth.svg.png"@@AMEPAR AM@@commons/thumb/4/40/Fisher_iris_versicolor_sepalwidth.svg/42px-Fisher_iris_versicolor_sepalwidth.svg.png[/ame]
James är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat