Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-03, 20:48   #2
kallekula
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 231
Sharp$: 1009
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Piraten Visa inlägg
Ja, det är väl lika bra att starta igång tråden redan nu. Flera fina lopp och den förmodade megalampan kanske inte är omöjlig att fälla?

Tidiga tankar:

AVD 1: Burning Man till spets och sedan är frågan om Örjan ställer frågan tidigt med Man At Work som kan utmana oavsett resa. Får han överta är det toppchans.
Harran Boko kan få en fin resa om han håller sig lugn i ryggar. Ganska öppet i övrigt.

AVD 2: Fighter Mearas har bra chans om han har vaknat på rätt sida. Mellby Hoffa och Kapten Kidd kan få fina resor och är tidiga. Vicar har läget emot sig men Örjan spar krafterna och hästen är stark.

AVD 3: Milligan’s School kommer att bli storfavorit och troligen det mest anlitade singelstrecket. Men vi såg vad han fick jobba näst senast över aktuell distans, trots att han behändigt fick överta, och senast visade han inget extra. Vankas det svar invändigt är det en favorit i fara. Hederspållen Food Money är fortfarande ”still going strong” och har ett grymt facit när han har spetsläge över korta häcken.

AVD 4: Två volter och jag tror att tilläggshästarna är för tuffa. Ti Amo Face fungerade inte i travet senast på Valla, är det åtgärdat ska hon ses med en vettig chans att dyka upp i striden. Polly Avenue blir kanske favorit och har levererat mot tuffa märrar. Där bakom döljer sig True Devotion, Mattie samt Frequency Am.

AVD 5: Velasquez Gar har varit väldigt bra på slutet och är formen intakt är han med i striden om det stämmer lite. Eclipse Am räknas också från ett bra utgångsläge och Ulf Ohlsson kanske kan skaffa sig en fin position med Hurricane River. Istanbul Boko riskerar vingel men är tuff och tål grovjobb.

AVD 6: Whipped Eggs kommer väl också bli ett flitigt anlitat singelstreck, men visst ser det bra ut på pappret. Hästen är på väg uppåt formmässigt, Örjan i sulkyn och passande motstånd. Det känns som ett vettigt spikbud.

AVD 7: Esprit Sisu gillas och spårlottningen kan inte Adielsson eller Båth klaga på. Hästen kan vinna med flera upplägg och även om chansen finns till spets om Erik trycker av finns där flera startsnabba konkurrenter invändigt, där framförallt Micke J inte släpper frivilligt om han lyckas hålla upp innerspåret. Löser det sig för Esprit är det bra chans men körning gynnar Linus Boy som har flera vinster i silver på sitt CV. Hästen spurtade kanonbra till vinst senast mot silverhästar, då efter flera månaders bortavaro, och formen ska vara förbättrad nu. Ural känns tveksam från bakspåret och galoppen senast.

Avd 1: Inte lika säker på att Burning Man spetsar. Öppnade ingenting från samma läge på Jägers i våras. Kolla den starten! Har bommat från springspår förut också faktiskt med Hanna Lähdekorpi. Peter = startspecialist, men "rädd" att Man at Work tar en längd. Han var riktigt rask från springspår en gång 2017 och gör han det så är loppet över. Mr Clayton J.F. och Falcon Am är också snabba. Båda släpper kanske till både 6 och 7, men kan få loppet i draget. Harran Boko och Kennedy känns kalla från bakspår. Harran har aldrig vunnit bakifrån och Kennedy har tagit sina fyra senaste segrar från piken.

Avd 2: Håller med om Fighter Mearas. Måste ha bra chans felfri och Svante har tidigare sagt att han är stabilare med spår längre ut på vingen. Har segrat två av tre på 2640 så distansen borde passa. Mellby Hoffa var väldigt förbättrad utan skor senast, men frågande om han kan försvara piken här. Måste kolla mer på det. Vet att Tiger Journey är snabb, men fem starter i rad på sprint tyder på att han kan vara distanssvag? Har visserligen vunnit på 2640, men tre varv är knappast något plus. Vicar tror jag inte räcker för även om det är lång distans så tror jag inte han har rätta farten ännu. Cyrano De B. var skitfin i debuten för Lennartsson. Kapten Kidd med lopp i kroppen kan kanske också duga, men har varit strulig med auto så kan bli galopp. Evander Am såg fin ut innan galoppen senast. Lurigt lopp.

Har inte hunnit längre. Kanske återkommer.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Piraten (+10)
kallekula är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat