Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-03, 23:22   #3
kallekula
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 231
Sharp$: 1009
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kallekula Visa inlägg
Avd 1: Inte lika säker på att Burning Man spetsar. Öppnade ingenting från samma läge på Jägers i våras. Kolla den starten! Har bommat från springspår förut också faktiskt med Hanna Lähdekorpi. Peter = startspecialist, men "rädd" att Man at Work tar en längd. Han var riktigt rask från springspår en gång 2017 och gör han det så är loppet över. Mr Clayton J.F. och Falcon Am är också snabba. Båda släpper kanske till både 6 och 7, men kan få loppet i draget. Harran Boko och Kennedy känns kalla från bakspår. Harran har aldrig vunnit bakifrån och Kennedy har tagit sina fyra senaste segrar från piken.

Avd 2: Håller med om Fighter Mearas. Måste ha bra chans felfri och Svante har tidigare sagt att han är stabilare med spår längre ut på vingen. Har segrat två av tre på 2640 så distansen borde passa. Mellby Hoffa var väldigt förbättrad utan skor senast, men frågande om han kan försvara piken här. Måste kolla mer på det. Vet att Tiger Journey är snabb, men fem starter i rad på sprint tyder på att han kan vara distanssvag? Har visserligen vunnit på 2640, men tre varv är knappast något plus. Vicar tror jag inte räcker för även om det är lång distans så tror jag inte han har rätta farten ännu. Cyrano De B. var skitfin i debuten för Lennartsson. Kapten Kidd med lopp i kroppen kan kanske också duga, men har varit strulig med auto så kan bli galopp. Evander Am såg fin ut innan galoppen senast. Lurigt lopp.

Har inte hunnit längre. Kanske återkommer.
Avd 3: Milligan's blir favorit, förmodligen klar sådan även om fast det lär bli väldigt mycket skrik på Food Money. Milligan's gick hyfsat lördags, kom rätt bra till slut faktiskt. Var ingen toppform, men nu är det täta starter och han är säkert bättre. Får dock jobba utanpå Food Money. Food Money är som du säger ruggigt bra i pik, vunnit alla tre gånger han gått där det här året. Innan man sett procent osv så är han min spik faktiskt.
kallekula är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat