Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-07, 17:55   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 9/11


13 matcher från Premier League samt The Championship och 13 jackpotmiljoner! Det är vad fjärde omgången av Tips-SM erbjuder denna novemberlördag. Kan det bli så mycket bättre? Med analysen redo kastar vi loss omedelbart. London blir första anhalt dit tabellsexan Sheffield United kommer för att försöka ställa till med oreda för Tottenham. Häng med!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Tottenham - Sheffield United 1

Statistik
Harry Kane var osäker till start i Tottenhams kamp med Röda Stjärnan i Belgrad. Anfallsesset lirade dock hela matchen men gick mållös från mötet där istället Heung-Min Son slog till med dubbla strutar i 4-0-skalpen. Detta innebär att Londonlaget satt sig själva i en kanonfin sits inför de två sista matcherna i gruppspelet. I Premier League går det inte riktigt lika bra. Tre segrar på elva matcher placerar Lilywhites på en svag elfteplats. Sheffield United går bättre! The Blades har inför mötet i huvudstaden fyra raka matcher utan nederlag och dessutom har nykomlingen vägrat förlora på resande fot fram till nu. Här blir det dock stopp! Efter insatsen på Balkan senast ska värdarna fixa en viktoria här. Håller sig ettan omkring 70 procent får den förtroende hela vägen!

2. Leicester - Arsenal X

Statistik
Kanonfin batalj nu att vänta på King Power Stadium. Leicester stormar fram i ligan och är i allra högsta grad med och utmanar om en framskjuten placering denna säsong. Insatsen på Selhurst Park mot Crystal Palace senast var hur stabil som helst och precis som vanligt stod Vardy för ett av lagets mål. 32-åringen snittar 0,9 mål per match denna säsong vilket kan jämföras med hans snitt om 0,66 guldåret 2016! Arsenal roterade hårt i mötet med Guimaraes under onsdagens Europa League-kamp. 1-1-resultatet var The Gunners fjärde raka oavgjorda tillställning i tävlingssammanhang. Just oavgjort får nog anses som en bra utgång här men alla tecken bör få utrymme på liten som stor kupong omgående.

3. Newcastle - Bournemouth 2

Statistik
Newcastle stod för en riktigt stark insats i bortamötet med West Ham i London. 3-2-skalpen var lagets tredje seger denna säsong och Skatorna som fått en hel del ris under säsongen känns faktiskt ganska stabila för tillfället. Här kommer dock Steve Bruce få klara sig utan Sean Longstaff som är avstängd. Bournemouth gjorde också en riktigt fin hemmamatch mot United senast. King skickade in matchens enda mål vilket löste tre friska poäng till Howes körsbär. Jefferson Lerma missar även han denna kamp då colombianen är avstängd. Värdemässigt ser tvåan rejält smaskig ut och med två ganska jämna lag ska pennan genast fattas från höger.

4. Southampton - Everton X

Statistik
Everton åkte på en skräckskada i 1-1-fajten mot Tottenham senast. André Gomes bröt foten i en match där tillslut The Toffees fick med sig en pinne. Turkiske landslagsmannen Tosun slog till med kvitteringen sju minuter in på stopptid! Dags för Liverpool-laget att resa till sydkusten nu. Southampton har som bekant genomgått en mardrömsperiod med 0-9-förlusten och dubbla nederlag mot Manchester City (cup och liga). Det ska dock tilläggas att The Saints slet tappert i ligafajten mot regerande mästarna och var faktiskt snubblande nära att skinna de himmelsblå på poäng. Strongt! På hemmagräs ska Hassenhüttl och hans manskap absolut ha chans att åter lösa poäng. X2 blir valet.

5. Burnley - West Ham 1

Statistik
Två formsvaga lag ställs mot varandra på Turf Moor denna lördag. West Ham kommer på besök med sex raka tävlingsmatcher utan seger där första halvan av mötet med Newcastle senast var riktigt dålig. Fabianski är fortsatt skadad i Hammers-lägret och även Jack Wilshere är fortsatt tvivelaktig. Tre raka nederlag och 3-9 i målskillnad är värdlagets dystra period från mitten av oktober fram till nu. Kunskapen i gruppen finns där Wood och Barnes har varit fina hot framåt och ynglingen McNeil varit lagets kanske största utropstecken. Det bör kunna släppa snart för The Clarets och uppgiften här känns faktiskt lämplig. Utgå från ettan.

6. Birmingham - Fulham 2

Statistik
Ett steg ner nu i den engelska seriehierarkin där första stoppet sker på St Andrew’s. Fulham är ett lag med press på sig. Londonlaget som rasade ur Premier League i fjol sitter med stort kunnande och kvalité i truppen men får det inte riktigt att lossna. 0-3 mot Hull senast var troligen säsongens största bottennapp. Truppen är dock frisk och uppgiften mot Blånäsorna ska anses lämplig. Cunningham är avstängd hos hemmalaget och i övrigt finns en del frågetecken kring skador i värdtruppen. Tvåan känns på förhand trots allt bra och när dessutom svenska folket verkar gå emot oddssättarna är det helt nödvändigt att strecka från höger direkt.

7. Hull - West Bromwich 2

Statistik
West Brom leder The Championship efter 15 spelade omgångar. Gästerna ser riktigt bra ut och har en förlust (Leeds) noterat sedan ligastarten. Imponerande! Slaven Bilic har byggt ett lag som mycket väl kan lösa en Premier League-plats framåt våren. Hull har tre raka vinster inför mötet på KCOM Stadium. 3-0-skalpen mot Fulham senast var signerad skyttekungen Jarrod Bowen som åter visar fjolårsform. Här blir det dock tufft för tigrarna. The Baggies känns som en nivå upp och får därför fullt förtroende här.

8. Sheffield Wednesday - Swansea X

Statistik
Sheffield Wednesday har varit en positiv överraskning denna säsong. Framförallt imponerar Ugglornas försvarsspel med Julian Börner och Dominic Iorfa som ryggraden i backlinjen. På Hillsborough har endast tre kassar släppts in bakom Dawson och Westwood i Sheffield-målet. Swansea är med i toppen och är som enda lag faktiskt obesegrade på resande fot. Walesarna kommer från två stabila insatser med segrar mot Wigan och Cardiff. Pålitlige backen Joe Rodon är skadad och missar mötet för svanarnas räkning. Kryss blir första tecken att ritas ner här. Garderar gör vi från vänster.

9. Leeds - Blackburn 2

Statistik
Räkna inte bort Blackburn! Efter sex bataljer utan seger kom så äntligen en trepoängare då Rovers vände 0-1 till seger 2-1 i matchens absoluta slutskede mot Sheffield Wednesday. Stor matchhjälte för de blåvita blev inhopparen Buckley som löste segerstruten på stopptid. Leeds är, och kommer vara, ett lag för toppen. Bielsas påfåglar är ramstarka och har klass framåt i form av Bamford, Roberts, Costa med flera. Här blir dock värdlaget alldeles för stora favoriter sett till oddsen och med påfyllt självförtroende i bortatruppen ska skrällen få en tidig plats på samtliga kuponger.

10. Millwall - Charlton X

Statistik
Londonderby nu då Millwall och Charlton ska göra upp om poängen i södra delarna av huvudstaden. Efter Neil Harris avhopp har de vitblåa lejonen åter gjort ett par fina insatser. Jed Wallace och Tom Bradshaw målar på och både 2-2-mötet med Cardiff och 2-0-segern mot Stoke var ett par steg framåt igen efter den turbulenta tiden. Gästerna och tillika nykomlingen har mattats av en del på slutet. Segrarna har inte rullat in på Lee Bowyers konto lika frekvent som innan. Risken finns dock att ettan kommer målas på ganska hårt framåt spelstopp, med tanke på Tips-SM bland annat, och därför ska detta möte garderas. Ta fram stora målarpenseln redan från start!

11. QPR - Middlesbrough 1

Statistik
Middlesbrough är ett lag för bottenstriden denna säsong. Woodgate har inte alls fått ihop sina styrkor och inför mötet på Loftus Road har det rödklädda bortalaget inte gjort ett enda mål framåt under de fyra senaste kamperna. Queens Park Rangers svajar också en aning. The Hoops har dock ställts mot dubbla tippade topplag i form av Leeds och Brentford på slutet och några större slutsatser behöver inte dras där. QPR är ett lag som kommer huserar omkring mitten och det är i denna typ av matcher som Hugill, Wells, Eberechi ska skjuta hem poäng till de blåvitrandiga! Även om gästerna inte kommer vinna här målas ettan upp på tok för högt. Krysset behöver därför omgående agera stödhjul.

12. Reading - Luton 1

Statistik
Det blev ett genidrag att sparka Gomes från tränarposten hos Reading. Värdlaget har sedan entledigandet av portugisen löst sju av nio möjliga poäng med Mark Bowen som ny coach. The Royals har ett riktigt kompetent gäng med bland annat Puscas, Baldock samt tidigare Napoli och Sampdoria-keepern Rafael. Luton är nykomlingar i ligan och har efter en fin start på säsongen mattats av ordentligt. The Hatters har en seger på de sex senaste kamperna och kommer få problem även här. Detta är dock en klassisk Tips-SM-spik vilket garanterat kommer göra ettan överstreckad. Utgå från ettan men därefter ska det målas på med tecken i strid ström.

13. Wigan - Brentford X

Statistik
Sist men definitivt inte minst är det två lag som fortsatt kämpar för att hitta sina respektive identiteter. Brentford har ett lag för toppen av ligan men föll senast mot Huddersfield hemma. Pontus Janssons mannar parkerar därmed på en svag 13:e plats i ligan efter 15 spelade matcher. Wigan är urusla på bortagräs men har vaknat till liv hemma på DW Stadium. The Latics kan mycket väl störa gästerna här och krysset får agera utgång. X2 blir valet på större system.


Singelstrecket! - Tottenham

Det är dags att bryta Sheffield Uniteds fina bortasvit nu. Spurs såg taggade ut i Belgrad och kommer forcera fram en seger i London här. Stabil etta.

Kupongrensaren! - Blackburn

Segern senast gav såklart en fin boost till Blackburn som nu får en härlig utmaning att sätta tänderna i. Förra säsongen gjorde Rovers en kanoninsats här och föll på stopptid. Till låg procent är Rovers ett självklart inslag på kupongen.

Spelförslag:

432 rader

1. Tottenham - Sheffield U 1
2. Leicester - Arsenal 1x2
3. Newcastle - Bournemouth x2
4. Southampton - Everton x2
5. Burnley - West Ham 1
6. Birmingham - Fulham 2
7. Hull - West Bromwich 2
8. Sheffield W - Swansea 1x
9. Leeds - Blackburn 1x2
10. Millwall - Charlton 1x2
11. QPR - Middlesbrough 1x
12. Reading - Luton 1
13. Wigan - Brentford x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Sheffield U 1
2. Leicester - Arsenal 1x2
3. Newcastle - Bournemouth (1x)2
4. Southampton - Everton (x)2
5. Burnley - West Ham 1(x)
6. Birmingham - Fulham 2
7. Hull - West Bromwich 2
8. Sheffield W - Swansea 1x
9. Leeds - Blackburn 1x2
10. Millwall - Charlton 1x2
11. QPR - Middlesbrough 1(x)
12. Reading - Luton 1(x2)
13. Wigan - Brentford x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat