Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-08, 18:10   #7
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 121

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

OBS! Då jag byggt systemet med enorm potential så finns det även rader med som gör oss som ensamma vinnare. Av denna anledningen överväger jag att köra V64 trots att jag ej kommunicerade ut detta i första inlägget! Tröstpengarna kan alltså bli bra på det här systemet.

Är det någon som inte köper V64 så skriver ni här innan 19.30 och utan redigeringar så köper jag upp de andelarna. Hur vi löser det praktiskt? Vet inte... Skicka även ett PM med namn och hur många andelar ni tagit samt swishnummer. Så löser vi det trots lite krångel - och skulle vi sen vinna så får ni swisha(?) alternativt föra över pengarna till mig Annars jagar er till vägs ände

Ni som inte agerar är med på konceptet - vilket ni rent juridiskt hade varit ändå Men jag vill vara tydlig med mina upplägg så att man vet vad det är man plockar när det gäller mina andelar.

Annars ser systemet ut att vara klart. Möjligen kommer jag justera någon liten sak. I nuläget har vi endast med två favoriter. Mr Golden Quick kommer ju bara åka hem de 3700 meterna den springer. Det tillägget är inget att plocka och då får vi ta 45-50% där helt enkelt! Kan nog gå upp till 55% dessutom.

Övriga lopp är det en hel del chansningar och ett reducerat hade ju varit det korrekta men tycker det ser spännande ut om några galenpannor springer in i mål först.

Räknat på lite teoretiska utdelningar och de lägsta troliga ligger på runt 20 000 kronor vilket gärna hade spelats som V6. Men de som ger 1.4 miljoner är inte lika intressanta och då har vi likväl tuffare rader med dessutom så många rader med liten chans att pricka men ibland händer ju även det! Och det är ett relativt litet system så det funkar

Må nosen vara med oss ikväll vilket vi åkte på vad gäller galoppen i em! Hade varit 6K på satsade 300. Nya tag! Tror jag fått med de trevligaste skrällarna även om det fanns några jag fick lämna utanför.

Så jobba nu bort favoriterna i första samt i sista! Sen sitter vi väl bra på det om våra tvåhästarslås har räckt där.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+1), HuBBaBuBBa (+2)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat