Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-09, 12:20   #43
mikaels
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SistaStallskriket Visa inlägg
V75 på hemmaplan!

Klicka på länken för att se systemet:

[IMG]LÄNKTEXT[/IMG]

Såhär tänker jag mig mitt system innan värmningar och sista info börjar strömma in!

Avd.1:

Bästa hästarna med spetslägen är ju såklart 6 Burning Man och 7 Man At Work. Hela Sverige låser på dessa eller spikar någon av dom. Om man funderar på att spika väger det nog över lite för 7 Man At Work med Kihlström. Som den såg ut och gick i comebacken! Klasshäst!! Men här har jag fått intressant info från banan. Hemmalaget har såklart vässat och Per Lennartsson i synnerhet. Vad han gör med 3 Hazard Boko i sista vet alla om och det lär bli omgångens skrik och spik för många (även betaltjänsterna)! Men jag har fått färsk info från banan och han har mycket hög tro till 3 Young Da Vici som han också maxar! Enormt bra sist och toppform! OM volten är galen och 6 och 7 missar/kommer bort helt då är det ostreckat bakom! 1% på Young Da Vici från bra spår och toppform med maxbalans...? Omgångens fynd!! Tar även med 2 Falcon Am som är med där framme och trivs extremt bra på Sundbyholm!

Avd.2:

Någonstans måste spiken hamras in! Helst två! Jag tar ställning för 6 Fighter Mearas som jag hoppas trycker sig till spets. Kontio hoppas jag hamnar invändigt och det är såklart första motbudet till min spik!

Avd.3:

Svår gulddivision där totalt formlösa 1 Jacks Zoomer förväntas bomba till spets och förstöra för spetsjagande 2 Food Money och 3 Lucifer Lane! Alla tror på överpace... 5 Milligans School vinner detta om form men det har sett lite proppmätt ut senaste tiden... Tar 8 Mack Dragan och alla bakspår också som kommer in i matchen om tempo! Särskild varning för Johan Untersteiner och Goop från bricka 11 och 12!

Avd.4:

6 Polly Avenue spikar många men Jakobsson på V75 att luta sig mot? Glöm det! Usel kusk anser jag! Det är skrik på 5 Krakas från banan men treårigt sto mot äldre? En av många... Bästa hästarna är 4 Ti Amo Face, 7 Miss Silver, 10 True Devotion och inte minst 11 Mattie! Stort värde i många hästar här och jag streckar alla som har chans.

Avd.5:

Ett lopp där många tar alla eller garderar massivt! Här ska grepp kopplas och jag spikar bästa hästen från bra läge! 4 Eclipse Am är en riktig tanks som bara mosar ner det här gänget! Många har 5 Hurricane River som förstastreck/spik men Samuelsson har passerat bäst-före-datum som tränare och så startsnabb är väl inte hästen? Vinnarskallen ifrågasätter jag också. Näää schas! Det här vinner Adrian Kolgjini om han använder det som finns innanför hjälmen rätt! 13% är kraftigt understreckat!!

Avd.6:

8 Whipped Eggs klar förstahäst och motiverad favorit men till 64% vill jag syna! 9 Vikings Preacher smällfin i comebacken. Klar andrahäst! 15 Vischio Holz trist läge men topphäst som kommer att gå fort sista 1000! På start är det för lite med 1% på JAS som värmde som en demon i ny regi sist. Det var omgångens skrik då! Nu läge och spets tar den. Gå på innern över tre varv är fint och om hästen håller sig lugn och är ytterligare framflyttad så är den värd en markering! Se upp! Miljondrag!

Avd.7:

Har talat om 3 Hazard Boko som MAXAS! 15% just nu men lär stiga i raketfart sista timmarna innan spelstopp! Tar fokus från min andrahäst i mitt lås! 10 Linus Boy såg bättre ut än någonsin sist och vann till glatt odds! Formen lär vara kraftigt på gång och läget är helt ok. Goop smyger med och det kommer gå rasande fort över upploppet och fan vet om det inte är min förstahäst till och med i loppet?

Det var mina tankar! Lördagar säljer jag andelar på Sundbyholmstravets Tillsammanssida men jag gör både V4 och V5 som säljs här på Sharps forum!

Lycka till!
Jo, Hazard Boko lär ju stiga, men hästen vinner inte så ofta och samma gäller kusken(med undantag för när han fick köra Bergh-tränat ett tag)...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SistaStallskriket (+5)
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat