Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-09, 13:56   #84
Jajjan
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 102
Sharp$: 3239
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jajjan Visa inlägg
Då får du definiera spelvärde, så vi lär oss.
Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Det är med vilket antal rätt man försöker pricka och att försöka vinna pengar är lätt att rycka ur sitt sammanhang.

Oftast menar man att man accepterar att ge upp ett antal lågutdelningssjuor genom att hellre spela på ett sätt som fångar in ett mindre antal vinster med högre utdelning som ger mer vinst på sikt.

Personligen har jag ett par av mina top10-vinster genom åren på V75 i omgångar där jag bara fick ihop 6 rätt. 170k på 6+5 är bättre än 7k på 7+6.

Just hur många rätt man har när man vinner pengar kanske spelar någon slags prestige-roll. Men mått som totalt antal rätt per år eller t o m antal 7or per år är helt meningslösa för mig. Inte ens "vann mest i Sverige" klingar märkvärdigt för mig. ( Men t o m jag måste erkänna att "Ensam" naturligtvis är ganska speciellt! )

I praktiken försöker jag byta ut rader som ger under 10k på alla rätt mot mindre sannolika rader. Mindre sannolika rader med mångfalt bättre utdelningspotential. De där 7orna med bottenutdelning spelar väldigt liten roll i det långsiktiga resultatet.

Så jag försöker få alla rätt tillräckligt ofta med tillräckligt hög utdelning genom att ge upp ett antal sjuor som jag mycket väl vet är sannolika ( men kommer att ge låg utdelning. )

Tycker jag inte att jag kan lösa det så är bästa valet att stå över.
Gott!
Var och en blir salig på sin egen tro.
God tur med liret nu Strappa.
Jajjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat