Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-15, 19:45   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 16/11


Den här helgen är ingen vanlig Stryktipshelg. Tips-SM går in i sin femte omgång och det är 10 millar i jackpot. Plus att det nalkas EM-kvaldrama för inte minst Kroatien som har en hyperviktig match mot Slovakien. Kupongen innehåller även så kallad bonnboll från de brittiska öarna. Dags för värdejakt!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Ryssland - Belgien 2

Statistik
Den ryska björnen bjuder in till en redig fotbollsfest. Artem Dzyuba tar med sig spratteldrickan och Eden Hazard tar med sig ballongerna till Gazprom Arena. Nationerna har sammanlagt vunnit 15 av 16 matcher, alla utom den första inbördes som slutade med belgisk viktoria. Då är det svårt för övriga lag att argumentera om att både Dzyuba och Hazard förtjänar att lira EM 2020. Belgien ska hållas som det bättre laget i grunden men samtidigt är ryssarna erkänt björnstarka på hemmaplan. Vi testar gubbgarderingen (etta-tvåa)!

2. Israel - Polen 1

Statistik
Robert Lewandowski har också bokat sitt flygplan till nästa sommars äventyr. Kapten Dowski spelade fram till båda baljorna mot Nordmakedonien som gjorde att Polen kvalificerade sig för EM. Polackerna torskade borta mot Slovenien och reser nu till Teddy Stadium i Jerusalem utan någon motivation. Israel är obesegrade hemma sett till de senaste två åren och bland annat gjorde målgaranten Zahavi hattrick när Österrike lades på rygg med 4-2 i detta kvalspel. Europatipparna tar inte hänsyn till något av ovanstående och målar upp tvåan som om den vore en vettig spik. Ta tillfället i akt och lägg äggen i Zahavis korg.

3. Österrike - Nordmakedonien 1

Statistik
Hemma hos Ernst Happel i Wien ska Österrike säkra biljetten till en sommar med sol och sötma. Alaba, Arnautovic och grabbarna brukar sällan bjuda bort några pinnar hemma i schnitzelns högborg. Sedan 2016 har det lirats 17 landskamper i Österrike. Värdarna har vunnit elva av dessa, bland annat mot Tyskland och Sverige. Två gånger har de förlorat, mot Neymars Brasilien och mot Polen där alplandet förtjänade poäng. Nordmakedonien ska inte kunna påverka Alaba och Arnautovic väg mot sommarens äventyr. Pandev och hans kamrater förlorade med 4-1 hemma mot de rödvita och dessutom är gästerna kraftigt decimerat inför helgen. Bank.

4. Kroatien - Slovakien 2

Statistik
Stadion HNK Rijeka har äran att arrangera den kanske allra mest spännande matchen den här EM-kvalhelgen. Kroatien toppar gruppen trots bitvis undermåligt spel men avancemanget är inte klart. Slovakien har en match till godo gentemot kroaterna och det skiljer endast en pinne om gästerna skulle segra i Rijeka. Hamsik och herrarna som reser till Balkan har bara förlorat en av sina senaste sex landskamper, det var första duellen mot Kroatien. Den gången bildade Vida och Lovren rödvitt mittlås men nu är båda dessa flåbusar avstängda. Lägg till att Rakitic och Kramaric är skadade så bleknar den sönderstreckade ettan ytterligare. Både krysset och tvåan är av yttersta vikt för att höja utdelningen.

5. Nordirland - Nederländerna 2

Statistik
Nederländerna missade VM i Ryssland efter att ha blivit förvisade till läktaren av Janne Andersson och Marcus Berg. Virgil van Dijk och hans vänner lär ha blivit överlyckliga när de slapp ställas mot Sverige i ännu ett kvalspel. Den här gången lottades Nederländerna mot Tyskland och en hop beskedliga nationer. Ronald Koemans styrkor slog tyskarna borta och toppar gruppen inför de sista två omgångarna. Nordirland har hängt med relativt bra genom att slå övriga beskedliga nationer. Eftersom inte Koeman och company fixat biljetten än lär det inte bli annat än full gas på Windsor Park. Tvåan är en bomb i klass med Ronald Koemans gamla frisparkskanoner!

6. Gillingham - Lincoln 2

Statistik
Då lämnar vi landslagen för att landa i de flygande benpipornas förlovade land. Gillingham fick sig en duktig snyting här på Priestfield Stadium. 3-0 vann mittengänget Rotherham med mot de 16:e-placerade värdarna. Nu får Gillingham klara sig utan Tommy O’Connor. Lincoln är tabellgranne till hemmalaget i League One och kommer närmast från en match i EFL Trophy. Nyss nämnda Rotherham stod för motståndet och avfärdades med eftertryck sedan John Akinde gjort två av målen i 3-0-triumfen. Den undervärderade tvåan lockar mest, börja med den.

7. Coventry - Rochdale 1

Statistik
Coventry spelar sina hemmamatcher i Birmingham men det tycks inte ha någon negativ inverkan på Tomas Antonelius gamla gäng. Förutom mötet med Tranmere är The Sky Blues obesegrade här efter nio hemmamatcher. Formen är fin även på det stora hela för Coventry som har sex raka tävlingskamper utan nederlag. Rochdale ligger sämre till i tabellen efter att ha förlorat tre raka bataljer i ligan. Halvgarderingen till vänster är trygg.

8. Rotherham - Accrington Stanley X

Statistik
Accrington Stanley har läckt på tok för mycket den här hösten. 26 insläppta redan efter 16 omgångar är icke godkänt. Desto skönare måste det ha känts att hålla tätt borta mot urstarka Coventry på senaste resan. Framåt ser det bättre ut för där stångar sig Colby Bishop fram. Rotherham har en stabil defensiv som bara släppt in 13 bollar än så länge, dock tycks inte hemmalaget trivas på sin egen gräsmatta. Resultatraden 2-2-3 gör The Millers till ett av League Ones sämsta hemmalag. Två raka bortasegrar på AESSEAL New York Stadium bådar inte gott även om Stanley brukar läcka rejält. Snåla inte här, täck hela spektrat.

9. Blackpool - AFC Wimbledon 1

Statistik
På Bloomfield Road bor ett hemmalag som trivs i sin egen borg. Topplaget Peterborough fick åka bananlåda här i senaste ligastriden och därefter har Blackpool vunnit hemmamatcher i både FA-cupen och EFL Trophy. Till råga på detta är AFC Wimbledon ett lag som verkligen vantrivs utanför Londons gränser. Torsk i alla bortamatcher utom en senaste halvåret bådar icke väl för The Wombles. Det luktar inte etta hemma hos The Seasiders, det stinker!

10. Bolton - Milton Keynes Dons 2

Statistik
Näst på tur är AFC Wimbledons bråkstake till kusin, alltså Milton Keynes Dons. Den 15 år unga klubben är tabellgranne med sin stadsrival och har 13 pinnar på sitt konto. Närmast kommer The Dons från uttåg mot Wycombe i EFL Trophy. Bolton kommer också från en uddamålsförlust i cupspel, 1-0 blev det i baken hemma mot Plymouth i FA-cupen. The Trotters som tvingades inleda ligan med tolv minuspoäng har fortfarande inte plockat ikapp dessa utan ligger alltjämt jumbo med två minuspinnar. Streckningen har hamnat riktigt snett här och värdet österut är givet att inleda med.

11. Northampton - Crewe 1

Statistik
Crewe Alexandra FC ligger i toppen av League Two även om formkurvan pekar åt fel håll. Den mållösa matchen hemma mot Colchester följdes upp med ännu en svag prestation på Gresty Road då Port Vale reste hem med en 1-0-viktoria i sin bagagelucka. Northampton skuggar toppen och har finfin form. 3-1-0 sett till de senaste fyra fighterna är strongt av The Cobblers som lyckats hålla rent i den egna buren i samtliga av dessa vinstmatcher. 1X.

12. Port Vale - Carlisle 1

Statistik
Nyss nämnda Port Vale har mer i sin bagagelucka än triumfen mot Crewe. John Askey och company är det enda lag i League Two som fortfarande är obesegrade sett till hemmatabellen. 4-4-0 är en resultatrad som ingjuter respekt hos Carlisle som inte vunnit en bortamatch i ligan på över två månader. The Cumbrians kan trösta sig med att de brukar ha löjligt enkelt för just lördagens motståndare. Motsvarande möte slutade 1-0 till gästerna i våras och nu är Carlisle uppe i fyra raka segrar mot Port Vale. Börja med ettan och måla vidare efter förmåga.

13. Macclesfield - Mansfield 2

Statistik
Märkligt är bara förnamnet för vad som sker i Macclesfield. Klubbens ledning har misskött sig vad gäller löneutbetalningarna och spelartruppen har gjort uppror. I förra helgens FA-cupmatch tvingades Macclesfield lira med juniorer och då slutade det som väntat med kölhalning mot beskedliga Kingstonian. I onsdags var seniorerna åter efter visst medlande men humöret var inte på topp så det blev torsk även i EFL Trophy. Vilka spelare som ska representera värdarna mot Mansfield är höljt i dunkel. Gästerna kommer från en viktoria borta mot Burton i EFL Trophy och vann även senaste bortamatchen i liraliret. Här har Mansfield ren gräddfil till tre gratispoäng på Moss Field. Tvåa!


Singelstrecket! - Österrike

Sedan 2016 har en enda tävlingsmatch slutat med förlust när Österrike spelat på hemmaplan. Nu när de är mer motiverade än någonsin är motståndet samtidigt tacksamt. Säkrare blir inte en seger på förhand.

Kupongrensaren! - Slovakien

Att Kroatien har manfall kunde inte ha kommit mer lägligt för Marek Hamsik och hans kamrater. Detta Slovakien är ett lag att räkna med och öppnar vägen mot jackpotten.

Spelförslag:

432 rader

1. Ryssland - Belgien 12
2. Israel - Polen 1
3. Österrike - Nordmaked. 1
4. Kroatien - Slovakien 1x2
5. Nordirland - Nederländ. 2
6. Gillingham - Lincoln 1x2
7. Coventry - Rochdale 1x
8. Rotherham - Accrington 1x
9. Blackpool - AFC Wimble. 1
10. Bolton - MK Dons 2
11. Northampton - Crewe 1x
12. Port Vale - Carlisle 1x2
13. Macclesfield - Mansfield 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Ryssland - Belgien 12
2. Israel - Polen 1
3. Österrike - Nordmaked. 1
4. Kroatien - Slovakien 1x2
5. Nordirland - Nederländ. 2
6. Gillingham - Lincoln 1x2
7. Coventry - Rochdale 1(x)
8. Rotherham - Accrington 1x2
9. Blackpool - AFC Wimble. 1(x)
10. Bolton - MK Dons (1x)2
11. Northampton - Crewe 1x
12. Port Vale - Carlisle 1(x2)
13. Macclesfield - Mansfield (x)2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat