Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-29, 11:26   #26
MikeHaggar
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 260
Sharp$: 1394
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sonny Visa inlägg
På Betfair och andra oddsbörser sätter du exakt vilka priser du vill. Det är ju det som är själva poängen med en oddsbörs. Har du ett backa-odds på 1.5 och ett boka-odds på 1.6 kan du t.ex. försöka att täppa igen spreaden genom att erbjuda ett backa-odds på 1.51, vilket innebär att du själv bokar 1.51. Fördelen med att göra detta är att du kan få ett bra pris och nackdelen är att du måste ha tålamod och vänta på att det eventuellt kommer en köpare. Är du däremot otålig, då tar du helt enkelt och bokar de pengar som finns på boka-sidan, dvs oddset i det här fallet på 1.6. Försvinner dessa pengar snabbt, då får du försöka boka de pengar som finns på 1.61 osv om du nu är desperat.

Att boka till 1.6 är i det här fallet troligtvis korkat då spreaden är så stor, jag försökte bara att förklara hur det fungerar.
Är nog lite överkurs för mig att både boka och backa och sen hålla koll på alla insatserna (som måste vara specifika för min del).

Men det är alltså fullt möjligt att bokningsodds man själv erbjöd som inte reflekterar Betfairs dåvarande officiella blir "matchat" ändå? Typ som i exemplet jag har en bokning liggandes på 3.10 men betfair visar 3.00, en/flera snubbar sveper in och dom kör mot mina 3.10 istället för det "huvudmarknaden" erbjuder är det så enkelt? Kan vad som helst bli matchat rent teoretiskt så länge det finns minst en snubbe som vill satsa emot det?
MikeHaggar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat