Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-29, 11:54   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 30/11


För 50 år sedan hade Tipsextra premiär på svensk television. Detta ska såklart firas! Svenska Spel trycker därför in en superjackpot om hela 25 miljoner kronor att försöka lägga vantarna på! Kupongen som ska liras är hundra procent brittisk. Fem matcher från Premier League inleder kupongen medan resterande kamper hämtas från andradivisionen. Stamford Bridge blir första stopp då det ska liras Londonderby dagen till ära.


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Chelsea - West Ham 1

Statistik
Chelsea fixade en ruskigt viktig pinne i bortamötet med Valencia i veckans Champions League-fajt. Lampards gäng sitter nu i en helt okej position att lösa avancemanget från gruppen inför den sista, avgörande omgången då jumbon Lille ska komma på besök. The Blues smyger även med i toppen av PL och under förra helgen var Londonlaget snubblande nära att snuva Manchester City på poäng. Det ska också tilläggas att värdlaget vann bollinnehavet mot City. En prestation i sig! West Ham reser den korta biten från Stratford till Fulham Broadway för att försöka bryta sin genomusla form. Pellegrinis mannar har faktiskt inte vunnit en fotbollsmatch sedan Man United besegrades i september! The Hammers brukar dock kunna stå upp bra mot just Chelsea på senare tid. Även om ettan ska plitas ner omgående finns absolut möjlighet att gardera denna kamp. Framförallt med tanke på den feta jackpot som finns till förfogande.

2. Liverpool - Brighton 1

Statistik
Det såg faktiskt inget vidare ut när Liverpool skulle försöka fixa en trepoängare mot Napoli i onsdags. The Reds rullade visserligen massor med boll men en stark napolitansk defensiv med fältherren Kalidou Koulibaly i bakersta leden höll laget stången. 1-1-resultatet innebär att Klopps mannar nu antagligen måste ta poäng i Salzburg för att fixa avancemanget. Den såg man inte komma! I ligan snurrar det mesta på. Värdarna toppar som sig bör ligan och hemma på Anfield har laget inte tappat poäng ännu. Brighton är roliga att titta på med Graham Potter som tränare. Sydkustlaget är dock en slagpåse på resande fot och har bara fixat en pinne på de fem senaste bortaresorna. Här blir det såklart inga poäng för de blåvita. Ettan är odiskutabel.

3. Tottenham - Bournemouth 2

Statistik
José Mourinho är tillbaka i engelsk fotboll. Den buttra portugisen djupa mungipor efter Olympiakos 2-0-strut i CL-bataljen i tisdags. Det skulle dock bli ändring på detta. 56-åringen fick se sitt Spurs vända på steken hemma i London och “The special one” kunde tillsammans med sina liljor andas ut. Bournemouth är åter ett lag med skadebekymmer. Det vill liksom aldrig släppa för de rödsvarta där Eddie Howe nu åter får stuva om i startelvan. Över tid har dessutom körsbären avskytt bortakamperna med Tottenham. Känslan är dock fortsatt att värdlaget inte riktigt är synkade och defensiven fortsätter läcka en del. Kan gästerna stänga ner anfallstrojkan med Kane, Son samt Moura finns ändå god chans till en knall här. Måla mötet rakt över!

4. Burnley - Crystal Palace 1

Statistik
Crystal Palace föll med 1-2 senast då Liverpool gästade Selhurst Park. En match där Hodgsons örnar stod upp finfint men trots allt åter fick lämna utan poäng. Senast gästerna fixade en trepoängare var faktiskt i början av oktober. Nya tag nu då Londonlaget ska äntra Turf Moor. Burnley har efter två raka 3-0-skalper avancerat ett par pinnhål i tabellen. Insatsen mot Watford på bortagräs senast var strålande och duon på topp, Wood samt Barnes, hittade bägge nätet. 1X känns faktiskt som en helgjuten deal här.

5. Southampton - Watford 1

Statistik
Jumbofinal nu då Southampton och Watford ska göra upp om poängen på St. Mary’s. Watford är fortsatt en rejäl besvikelse. Efter segern mot Norwich fanns förhoppningar om att det skulle vända för The Hornets. 0-3-debaclet mot Burnley i förra omgången plockade dock ner laget på jorden omgående. The Saints är inte heller någon rolig historia. Alla minns 0-9-förnedringen mot Leicester och laget har inte vunnit en ligamatch sedan Sheffield United besegrades i mitten av september. Här ska dock värdlaget ha god chans till att bärga en viktoria. Plocka med krysset på större system så är vi i hamn.

6. Derby - QPR X

Statistik
Det blev en märklig historia för QPR under onsdagskvällen. The Hoops skapade en hel drös av chanser för att kunna kvittera Nottinghams 1-0-ledning under den andra halvleken. Istället sa det pang, pang, pang under matchens sista tio och 0-4 på tavlan. Warburtons mannar har därmed sex raka fajter utan seger. Derby ligger på samma poäng (24) som Rangers men har en trend som pekar uppåt. The Rams har sju raka matcher på Pride Park Stadium utan förlust där dessutom fem av dessa är segrar. Ettan ser av allt att döma ut att målas upp för högt här och därför ska Londonlaget få utrymme omgående. Helgardera denna drabbning.

7. Birmingham - Millwall X

Statistik
Millwall klättrar återigen i tabellen. Lejonen från huvudstaden såg inte speciellt roliga ut ett tag vilket också fick Neil Harris att lämna ledarskutan. Andra bullar i bortalägret nu. Gästerna har under kort tid besegrat Swansea, Charlton och Stoke samtidigt som spelet sett riktigt bra ut. Birmingham jobbar åter i uppförsbacke. Två pinnar på fyra matcher har bidragit till att Blånäsorna faktiskt blivit omsprungna av gästerna i tabellen. Hemma finns dock fortsatt en del stabilitet och visst ska värdarna minst lösa ett kryss här. Gardera åt vänster.

8. Stoke - Blackburn 1

Statistik
Stoke var innan säsongen ett lag för övre halvan av tabellen. Kvalité finns i truppen i form av bland annat Vokes, Clucas och även tidigare landslagsmålvakten Butland. Det lyfter dock inte för The Potters. Efter två segrar föll så laget åter. Cardiff fixade nämligen en 1-0-seger i Wales och bara Barnsley är sämre i serien just nu. Blackburn blandar och ger en del. På resande fot är The Rovers tämligen mediokra för tillfället och har noterats för fyra raka förluster. På Bet365 Stadium ska värdarna åter ha chansen till en skalp och stannar ettan under 50 procent blir det en klart gångbar spik på kupongen.

9. Nottingham - Cardiff X

Statistik
Det blev en ganska märklig match på Loftus Road för Nottingham i onsdags. Portugisen Figueiredo slog till med ett tidigt 1-0-mål och därefter spelade Forest defensivt fin fotboll. QPR pressade på ordentligt bitvis men fick inte hål. Istället smällde de rödvita in tre avslutande strutar och kunde lämna huvudstaden med en märklig 4-0-kross. Cardiff är lördagens opponent och walesarna plockade en stabil 1-0-skalp mot Stoke i veckan. Detta var dock hemma. Utanför City Stadium är The Bluebirds fortsatt utan seger och det lär knappast bli någon trea nu heller. 1X duger fint.

10. Leeds - Middlesbrough 1

Statistik
Det flyter på för Leeds! Värdlaget löste sin fjärde raka seger då Reading besegrades i veckan. Bielsas mannar är därmed precis som förutspått med och slåss i den yttersta toppen. För Påfåglarna är det nu Middlesbrough som gäller. Gästerna vann visserligen mot superjumbon Barnsley i onsdags men i övrigt är det snålt med framstående prestationer. Faktum är att Boro inte vunnit på bortagräs ännu. Chansen finns att ettan rusar iväg en aning här men trots detta är Leeds en av kupongens allra bästa spikar.

11. Brentford - Luton 1

Statistik
Det är fortsatt något som inte riktigt stämmer i Brentford-lägret. Londonlaget föll återigen då Blackburn fixade en 1-0-seger i veckans ligadrabbning. Trots stort spelövertag och 13-6 i skott kunde inte The Bees omsätta detta i mål. Pontus Jansson stod dock åter för en stabil insats i backlinjen. Offensivt blir Ollie Watkins för ensam och här har hemmaklubben en hel del att fundera på. Luton bröt i tisdags en förlustsvit om fem kamper då Charlton besegrades. The Hatters spelar bitvis en riktigt underhållande fotboll men har haft en aning svårt att hitta rytmen i Championship-kostymen. På bortagräs har bara sex pinnar på nio matcher bärgats dessutom. Ettan är given att utgå ifrån. Finns degen kan krysset bli intressant då Brentford av allt att döma kommer streckas hårt!

12. Bristol City - Huddersfield 2

Statistik
Det small till fyra gånger om bakom Daniel Bentley i Bristol-målet då det vankades toppmatch på The Hawthorns i veckan. City var faktiskt chanslösa mot ett furiöst West Brom som nu gjort ett litet ryck i den absoluta toppen. Niclas Eliasson kom in direkt i den andra halvleken och visst finns chansen att svensken får en chans från start här. Huddersfield kryssade mot Swansea senast. Fjolårets PL-representant har vaknat ordentligt till liv efter den bedrövliga starten på säsongen. Terrierna har faktiskt bara torskat en av de nio senaste bataljerna och klättrar långsamt uppåt i tabellen. På Ashton Gate ska gästerna absolut ha chansen till nya poäng. Laget får dock försöka lösa detta utan backen Chalobah som blev utvisad senast och därmed avstängd här. Strecka från höger!

13. Wigan - Reading X

Statistik
Sista anhalt blir mötet på den nedre halvan mellan Wigan och Reading. Gästerna som gjort om en del i organisationen med bland annat ett tränarbyte och har efter ett par segrar nu åter hamnat i en förlusttrend. Dubbla 0-1-nederlag är noterat för The Royals som nu får ta nya tag mot ett stukat The Latics. Värdarna löste en pinne i London senast efter ett kryss mot Millwall. Det var faktiskt hemmagängets blott tredje poäng utanför DW Stadium. Ovisst till tusen här där alla tecken bör få plats direkt.


Singelstrecket! - Liverpool

Brighton är numret för litet. Liverpool har faktiskt inte förlorat i Premier League på hemmagräs sedan april 2017! Klopps mannar ska tämligen enkelt montera ner Fiskmåsarna här.

Kupongrensaren! - Bournemouth

I jakten på högre utdelning känns Tottenham som ett lag som kan falla igenom. Bournemouth ligger bara en pinne bakom i ligan och ska absolut kunna hota här om allting stämmer.


Spelförslag:

432 rader

1. Chelsea - West Ham 1x
2. Liverpool - Brighton 1
3. Tottenham - Bournem. 1x2
4. Burnley - Crystal P 1x
5. Southampton - Watford 1
6. Derby - QPR 1x2
7. Birmingham - Millwall x
8. Stoke - Blackburn 1
9. Nottingham - Cardiff 1x
10. Leeds - Mboro 1
11. Brentford - Luton 1
12. Bristol C - Huddersf. x2
13. Wigan - Reading 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - West Ham 1(x2)
2. Liverpool - Brighton 1
3. Tottenham - Bournem. 1x2
4. Burnley - Crystal P 1(x)
5. Southampton - Watford 1x
6. Derby - QPR 1x2
7. Birmingham - Millwall (1)x
8. Stoke - Blackburn 1
9. Nottingham - Cardiff 1x
10. Leeds - Mboro 1
11. Brentford - Luton 1(x)
12. Bristol C - Huddersf. 1x2
13. Wigan - Reading (1)x(2)


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat