Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-29, 15:56   #27
Sonny
 
Sonnys avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 135
Sharp$: 1804
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MikeHaggar Visa inlägg
Men det är alltså fullt möjligt att bokningsodds man själv erbjöd som inte reflekterar Betfairs dåvarande officiella blir "matchat" ändå? Typ som i exemplet jag har en bokning liggandes på 3.10 men betfair visar 3.00, en/flera snubbar sveper in och dom kör mot mina 3.10 istället för det "huvudmarknaden" erbjuder är det så enkelt? Kan vad som helst bli matchat rent teoretiskt så länge det finns minst en snubbe som vill satsa emot det?
Jag måste erkänna att jag inte riktigt fattar vad du menar. Om du bokar till oddset 3.10 och bokningsoddset hos Betfair är 3.00, då kommer du att få oddset 3.00. Du kan aldrig få ett sämre odds än det som oddsmarknaden för tillfället erbjuder.

Ja teoretiskt sett kan vad som helst bli matchat. Ibland händer det vissa galenskaper även i praktiken. Nu verkar du inte använda dig av tradingmjukvara, men använder man hedgeknappen i ett läge då det inte finns någon likviditet på marknaden kan det bli riktigt dyrt och man kanske råkar spela till oddset 2, när oddset egentligen borde ligga på 10.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sskssk (+188)
Sonny är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat