Visa ett inlägg
Gammal 2019-11-29, 21:25   #27
SistaStallskriket
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 404
Sharp$: 4280
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SO Visa inlägg
Äntligen dags efter 1½ månad UTAN norrlandsomgångar. Men desto mer taggad, vi avslutade ju perioden med 7 rätt och klarade av målsättningen 20% (minst) av spelen ska sluta med 7 rätt. Och man log när startlisan kom, finns ju TVÅ STENKLARA (!) förutom MILLIGAN. JAG TROR NÄMLIGEN STENHÅRT PÅ 9 Dusktodawn Sisu i avd 2. Ingen av Sjödén och Berglund har hästen som etta vilket jag tackar för.

Jag fick ganska snart upp ögonen för kusen som Mats Bucht hade. I många lopp kördes hästen bara från sista kurvan och vet inte hur många hästar som hon blåst förbi. I febr körde Ulf Ohlsson och de låg absolut sist i sista kurvan men vann med 10 meter minst.
Nu verkar nye tränaren Fredrik Wallin ha hittat ännu en växel. Kaj Widell vann med henne senast från 12;e spår, snabb start till 4;e ytter, vann sedan ganska okörd. Glad att det blev Rickard som kusk. Han kör bra och har visat toppform på slutet.

Nu är det stora favoriter i garderingsloppen och risken är stor att flera av dom ramlar in och utdelningen blir därefter. Skulle nog inte skada att göra en vinnarraket på några av dom. Som givetvis får spricka till förmån för rensningen.
Vem vinner kallblodsloppet? Du är ju enorm på kallblod...
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat