Visa ett inlägg
Gammal 2019-12-06, 00:16   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 7/12


Äntligen lördag igen och precis som brukligt är det Stryktips på G! Stort fokus på den engelska andradivisionen denna helg då hela nio fajter hämtas från The Championship. Fyra drabbningar från Premier League inleder dock kupongen och här hittas bland annat ett stekhett Manchester-derby att hugga tag i! Vägen mot 13 rätt ligger framför oss och här kommer en guideline för vägen dit.


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Manchester City - Manchester United 1

Statistik
Det blev segrar för bägge Manchester-lagen i senaste drabbningarna. Guardiolas mannar hade inga som helst problem att avfärda Burnley på Turf Moor och för Solskjaers röda sida blev det en fin 2-1-skalp hemma mot Tottenham i onsdags. City får klara sig utan Agüero som uppges spelklar tidigast mot Arsenal i mitten av december. United har hopp om att få tillbaka Pogba i spel snart, även Martial saknades mot Spurs. På Etihad är de himmelsblå oerhört svårslagna och när ettan inte ser ut att överstreckas finns värde i att spika av City!

2. Bournemouth - Liverpool 2

Statistik
Det blev en sprakande föreställning i Merseysidederbyt under onsdagen. Liverpool var skoningslösa mot ett Everton utan flyt. Vi får faktiskt backa bandet till 1982 för att hitta en match lagen emellan där The Reds löst fem strutar på The Toffees. Dags för serieledarna att ge sig in i kamp med Bournemouth. The Cherries föll med 0-1 mot Crystal Palace senast och det var lagets fjärde raka nederlag. Det finns dock tendenser i hemmalagets spel som är bra och på Vitality Stadium ska de rödsvarta åtminstone kunna störa Klopps mannar. Även om tvåan ritas ner direkt kommer ett kryss göra susen för utdelningen. X2 blir därför lösningen här.

3. Tottenham - Burnley 2

Statistik
Mourinho har kommit undan med sitt läckande försvar då Spurs haft en frejdig offensiv. Faktum är att på The Special Ones fyra framträdanden i klubben har hemmalaget släppt in två strutar i varje match. Mot United i onsdags höll det inte längre och Tottenham föll med 1-2. Senast Burnley var på äventyr i Londonregionen plockade Sean Dyche och hans mannar med sig en 3-0-skalp från Vicarage Road i mötet med Watford. Känslan är att gästerna mycket väl kan röra om ordentligt i grytan även här. I fjol föll The Clarets med 0-1 efter ett mål av Christian Eriksen i matchens absoluta slutminuter. Hemma på Turf Moor vann faktiskt Burnley med 2-1. Strecka denna kamp från höger i hopp om lite korsdrag bland kupongerna!

4. Watford - Crystal Palace 1

Statistik
Watford fick ingen effekt på det nyligen utförda tränarbytet. Hayden Mullins har temporärt tagit över den gulsvarta skutan men fick åter se sitt lag förlora. I ärlighetens namn var faktiskt aldrig The Hornets nära mot Leicester. Hemmamöte nu och det är lokalderby som gäller då Crystal Palace reser till Londons utkanter för match. Hodgson får här klara sig utan viktige Mamadou Sakho som är avstängd. Även rutinerade Gary Cahill är borta med anledning av en skada. Kanske är det så dags för värdarnas blott andra seger i ligan nu! Det är dock tufft att lita på jumbon och ett kryss behövs åtminstone som stödhjul på större system.

5. Blackburn - Derby 1

Statistik
Vi förflyttar oss ner till The Championship nu. Första paret ut blir Blackburn och Derby som ställs mot varandra på Ewood Park. Det är ett formstarkt Rovers. Tony Mowbray och hans manskap tog en tredje seger i rad då Stoke besegrades på bortaplan förra helgen. Segerraden innebär att värdarna nu passerat Derby i tabellen. Gästerna fick nöja sig med en pinne i mötet med QPR senast. En insats som överlag hade mer att önska från The Rams. Phillip Cocus baggar gillar inte heller matcher på okänt gräs och på nio matcher är bara en seger bärgad utanför Pride Park. Här ska det streckas från vänster.

6. Cardiff - Barnsley X

Statistik
Cardiff har tätat defensiven på sistone. Dubbla 1-0-skalper innebär att walesarna smyger med i tabellen strax bakom de åtråvärda topp 6-platserna. Neil Harris har sedan han tog över hemmaskutan löst sju av nio möjliga poäng. Skön start med andra ord för den tidigare Millwall-tränaren. Barnsley är ligans stora slagpåse. Nykomlingen gjorde dock en rakt igenom fin insats då laget tog säsongens blott andra seger efter 3-1 mot Hull. När The Bluebirds målas upp till superfavoriter procentmässigt här är det en självklarhet att gardera denna kamp. Starta med 1X men vid djupare plånböcker är en helgardering att föredra i jakten på större utdelning.

7. Fulham - Bristol City 1

Statistik
Klättringen mot toppen är i full gång för fjolårets PL-representant Fulham. The Cottagers tog i och med 2-1-triumfen mot Swansea senast lagets fjärde raka trea och nu finns både Leeds och West Brom inom ett inte alltför långt avstånd. För Londonlagets del är fortsatt Mitrovic i storform. Serben gjorde bland annat bägge målen senast mot walesarna. Bristol City vann enkelt mot Huddersfield senast. 5-2-viktorian var därmed en gruvlig revansch efter den mindre imponerande prestationen mot West Bromwich omgången innan. Niclas Eliasson slog dessutom till med säsongens första mål för gästerna där svensken dessutom fick förtroendet i 90 minuter! Här tar det dock stopp återigen. Fulham är en nivå upp och faller inte igenom på Craven Cottage just nu. Till fin procent är dessutom ettan en bra spik på kupongen!

8. Hull - Stoke X

Statistik
Det vill sig inte för Stoke! Gästerna som haft en del förväntningar på sig denna säsong fortsätter harva i botten. Fyra segrar på 19 matcher är faktiskt uselt med tanke på att laget på pappret ser ganska spännande ut. Nu ska The Potters besöka KCOM Arena och försöka lösa poäng mot Hull. Hemmalaget gjorde årets bottennapp senast då Barnsley vann med klara 3-1. Det finns dessutom ett par skador som oroar här. Josh Magennis och Kevin Stewart är bägge skadade och gör knappast saker och ting bättre för Tigrarna. X2 blir perfekt på något mindre system där alla tecken får en plats på större.

9. Luton - Wigan X

Statistik
Luton blev totalt överkörda av Pontus Jansson och hans lagkamrater i Brentford senast. 0-7-krossen var dessutom lagets femte raka nederlag på resande fot. Dags för The Hatters att ta sig an Wigan hemma på Kenilworth Road nu. Gästerna är ligans näst sämsta lag på bortaplan och här har The Latics bara fixat tre ynka poäng. Mötet känns på det hela taget ovisst där största frågetecknet egentligen kretsar kring hur Graeme Jones mannar ska ta förnedringen senast. Bästa lösningen blir bara att spänna fast säkerhetsbältet och måla mötet rakt över.

10. QPR - Preston 2

Statistik
Det är problem i Preston-lägret minst sagt! Gästerna som legat med i den yttersta toppen av tabellen över lång tid har på de tre senaste bataljerna förlorat samtliga. Dessutom har gästerna, som varit ligans mest produktiva lag framåt, gått mållösa från dessa matcher. Ganska bra läge för Alex Neils manskap att hitta tillbaka till både mål- och segerspår nu! QPR är nämligen inne i en riktigt lång och jobbig svacka. Londonlaget har inför mötet på Loftus Road sju raka matcher utan vinst och dalat i tabellen. I grunden ska Preston vara ett bättre lag vilket gör X2 till en bra lösning här.

11. Reading - Birmingham 1

Statistik
Reading stod för en finfin vändning mot Wigan senast. Rumänen Puscas hade en fem minuter lång lyckoperiod där 23-åringen på egen hand vände 0-1 till 3-1. Värdlaget har i övrigt en del kvalité i truppen med spelare som Lucas Joao och Yakou Meite bland annat. Dags för The Royals att ställas mot Birmingham nu. Ett bortalag ur slag efter fem segerlösa matcher. Blånäsorna har framförallt haft stora bekymmer på bortagräs och även nu slår laget ur rejält underläge. Så länge inte ettan skenar iväg för mycket utan stannar omkring 50 procent är det självklart att strecka denna fajt från vänster.


12. Sheffield Wednesday - Brentford X

Statistik
Brentford visade klass då det topptippade Londonlaget krossade stackars Luton i helgen. 7-0-triumfen kan möjligen släppa lite på anspänningen som ligger över bortalaget. The Bees var inför säsongen ett lag som skulle utmana om Premier League-platserna men har inte alls kommit upp i tilltänkt nivå. Nu ställs Pontus Jansson och hans lagkompisar mot Sheffield Wednesday på klassiska Hillsborough. Ugglorna från stålstaden har över säsongen bara lämnat ifrån sig alla poäng en gång. Tendensen är dock att ettan streckas på en aning hårt här samtidigt som viktige Liam Palmer fortsatt är avstängd. Alla tecken!

13. Middlesbrough - Charlton 1

Statistik
Avslutningsvis är det Riverside som bjuder in till möte mellan Middlesbrough och Charlton. Ett perfekt läge för Boro att studsa tillbaka efter den jobbiga 0-4-förlusten mot Leeds senast. Den gästande nykomlingen från huvudstaden är nämligen rejält skadedrabbad. Förutom att Tom Lockyer är avstängd här finns mer än en handfull spelare under rehab just nu. Mot Sheffield Wednesday senast hade Lee Bowyer endast tillgång till fem avbytare på bänken! Gästerna har dessutom inte vunnit sedan 19:e oktober. Stabil etta!


Singelstrecket! - Manchester City

Guardiolas mannar ser här ut att streckas under 70 procent! Det är sällan City undervärderas på Stryket och då måste självklart spiken på de himmelsblå ritas ner!

Kupongrensaren! - Burnley

Tottenham är alldeles för ojämna i sina prestationer. Framförallt är det inte hållbart över tid att släppa in så mycket mål som Spurs gör just nu! Kul drag!


Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Man United 1
2. Bournem. - Liverpool x2
3. Tottenham - Burnley 1x2
4. Watford - Crystal P 1
5. Blackburn - Derby 1
6. Cardiff - Barnsley 1x
7. Fulham - Bristol C 1
8. Hull - Stoke x2
9. Luton - Wigan 1x2
10. QPR - Preston x2
11. Reading - Birmingham 1
12. Sheffield W - Brentford 1x2
13. Mboro - Charlton 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Man United 1
2. Bournem. - Liverpool (x)2
3. Tottenham - Burnley (1x)2
4. Watford - Crystal P 1(x)
5. Blackburn - Derby 1x
6. Cardiff - Barnsley 1x2
7. Fulham - Bristol C 1
8. Hull - Stoke (1)x(2)
9. Luton - Wigan 1x2
10. QPR - Preston x2
11. Reading - Birmingham 1(x)
12. Sheffield W - Brentford 1x2
13. Mboro - Charlton 1


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat