Visa ett inlägg
Gammal 2019-12-06, 09:57   #1
Piraten
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

V64 Kalmar 6/12


Några tankar inför kvällens omgång:

AVD 1: Usain Töll gör det bra i tuffa gäng och har läge för att bomba till spets här. Kan spåra runt om. Dontlooseallmoney går alltid med skor och har väldig fart. Främsta utmanaren.

AVD 2: Durello blir storfavorit men det är väl hög procent. Det är ingen stjärna och trots att loppet är billigt är det inte säkert att han bara går ut och vinner. Maicon har bakspår men med lite tempo kan han nog fälla många över upploppet. Hästen gick bra senast och har mött bättre gäng. Sedan har vi Ronja Loss som kan en del i grunden och inte kan räknas bort helt.

AVD 3: Öppet lopp där det krävs några streck. Halva fältet räcker nog. 1,2,6,7,9,11.

AVD 4: Nolimitjimmit kan leda runt om såvida Marc kan hålla upp innerspåret. Där bakom lurar skickliga Henriette med Love Håleryd och Quite E.Wood blir lite bortglömd. Hästen är ganska bra och Waldmüller duger gott i sammanhanget.

AVD 5: Jairo är bra men vart hamnar han? Henriette upp på Västerbo kan bli bra och ekipaget har goda möjligheter att komma iväg fint. Digital Product spetsar och leder länge. Monark Newman räds inte motståndet men får sällan till det och nog finns det bättre kuskar än Fredrik Persson. Men ekipaget kanske kan utmana om segern idag.

AVD 6: Alhambra vann spårlottningen och är van att gå med skor. Nanetta Hill är en mycket bra märr som är den främsta utmanaren trots läget.

Vad tror ni andra?
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat