Visa ett inlägg
Gammal 2019-12-07, 16:05   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 8/12


Andra ljuset i adventsstaken ska tändas denna söndag och det är åter dags för ett sprakande Europatips. En hel drös med överstreckade favoriter gör att utdelningen mycket väl kan skjuta i höjden här. Med 4 fräscha miljoner i jackpot dessutom blir läget än bättre! Vi river igång kupongen med mötet Aston Villa - Leicester! Häng med!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Aston Villa - Leicester 2

Statistik
Leicester ser ruskigt starka ut just nu. Vardy och hans kamrater i de offensiva leden pumpar på med mål och fint spel om vartannat. Mot Watford senast vann Rävarna med 2-0 och hade hur fin kontroll som helst på drabbningen. Aston Villa är inte oävna och har titt som tätt imponerat. Nykomlingen gör bra prestationer men är inte riktigt i nivå med sin opponent här. Dean Smiths mannar svackar dessutom en aning just nu med bara en vinst i ligan senaste sex matcherna. Tvåan målas troligen upp en aning hårt här men det spelar ingen roll. Denna kupong strålar med massor av felstreck så bara spika av Leicester och gå vidare!

2. Newcastle - Southampton 2

Statistik
Efter 0-9-debaclet mot Leicester har Southampton gått ihop som grupp. Resultaten har kommit och inför bortamötet med Newcastle har Hassenhüttls mannar nu löst sju poäng på de tre senaste matcherna. Ett minst sagt skönt stopp på den tidigare “blödningen”. The Saints får nu bege sig norrut. Newcastle är också i gott slag. Skatorna flög hem en trevlig 2-0-skalp mot Sheffield United i veckan där bland annat Shelvey stod för ett kontroversiellt “offsidemål”. De svartvita får stort förtroende av svenska folket här vilket streckmässigt är fel. X2 blir en finfin lösning på problemet!

3. Norwich - Sheffield United 2

Statistik
Vi fortsätter på inslaget spår om bortasegrar! Nästa besökare som ska ha mycket goda möjligheter till en seger är Sheffield United. The Blades är den av nykomlingarna som stått för den mest disciplinerade och taktiskt finast genomförda fotbollen. Norwich är spännande att kolla på men har allt som oftast en del vidöppna svängdörrar i de bakersta leden. Bara Southampton har släppt fler mål bakåt. Klart positivt för Kanariefåglarna är att Pukki åter levererar i alla fall. X2 bör ändå räcka här.

4. Brighton - Wolverhampton X

Statistik
Brighton levererar! Efter att ha gjort en riktigt bra bortamatch mot Liverpool i helgen (1-2-förlust) fick åter Potter och hans fiskmåsar jubla efter en 2-1-triumf mot Arsenal på Emirates i torsdags. Nu får de blåvita bara två vilodagar innan det åter ska bli tufft motstånd. Denna gång är det tunga Wolves som besöker sydkusten. Gästerna vägrar nämligen förlora just nu och smyger med i toppen av Premier League. En detalj att lägga märke till över tidigare säsonger är att de gulsvarta faktiskt inte gjort mål mot Brighton på fyra raka försök. Tätt och jämnt även nu alla tecken ändå får anses som bäst.

5. Torino - Fiorentina 2

Statistik
Fiorentina är inne i en mindre smickrande trend. En pinne på fyra ligamatcher har förflyttat de liladressade neråt i tabellen. Det finns dock en hel del kvalité i bortatruppen med Castrovilli, Milenkovic och Pulgar bland annat. Även Ribéry finns i truppen men det finns en del osäkerhet kring fransmannens deltagande här. Torino är inte alls i form just nu. Värdlaget saknar dessutom sin kanske allra viktigaste pjäs då Andrea Belotti är out. Tvåan ser riktigt mumsig ut värdemässigt och med ett kompletterande kryss på större system är vi i hamn.

6. Sampdoria - Parma 1

Statistik
Det blir med största sannolikhet svenskt på planen i Genua denna söndag. Albin Ekdal huserar som bekant på mittfältet hos Sampdoria och hos Parma finns som sig bör duon Gagliolo och Kulusevski. Gästerna kommer närmast från en tuff holmgång mot Milan. En fajt där gästerna faktiskt aldrig var riktigt nära att lösa poäng. Samp torskade dubbelt upp i veckan mot Cagliari. Liga och Cup. Insatserna var dock ganska bra från de blådressades sida och här ska värdlaget vara favoriter. Ettan är till syvende och sist en fin spik på den annars så utmanande kupongen.

7. Bologna - Milan 2

Statistik
Kan det ha börjat vända nu för Milan? Insatsen mot Parma senast bådar faktiskt riktigt gott då de rödsvarta spelade riktigt bra fotboll mot parmaskinkorna. Milano-laget släppte faktiskt inte ens till ett enda skott mot sitt eget mål i matchen. Bologna tog en superskalp mot Napoli senast. Nödvändigt för värdlaget som haft en något vikande trend. Denna drabbning är dock inget som historiskt tilltalar värdarna. 2002 var faktiskt senaste gången Bologna löste en trea inbördes. Utgå från tvåan och halvgardera med krysset på större system så har vi hittat rätt!

8. Valladolid - Real Sociedad X

Statistik
Vi flyttar fokus återigen. Spanska La Liga nu där gästerna från Baskien fortsätter att imponera. Mot Eibar senast blev det åter tre nya friska poäng efter 4-1-skalpen på Estadio Anoeta. När Alguacil har tillgång till hela sin trupp är gästerna oerhört svårslagna. Valladolid gör en hel del bra saker. Plano, Guardiola och Salisu har hållit genomgående hög klass denna säsong. Hemma på José Zorrilla är det också en finfin trend som laget kan visa upp, trots förlusten mot Sevilla senast. Tvåan streckas från start på tok för högt och här är det läge att helgardera omgående.

9. Osasuna - Sevilla 1

Statistik
En av kupongens allra mest felstreckade matcher hämtas från Estadio El Sadar. Nykomlingen Osasuna ställs mot topplaget Sevilla dagen till ära och det är ett bortalag som ser ut att få allt förtroende här. Inte korrekt! Hemmahjältarna är stabila denna säsong. Hemma som borta. I fjol vann värdarna Segunda och gick obesegrade genom serien på det egna gräset. Visst ska gästerna från Andalusien vara favoriter här men med en tvåa som cirkulerar kring 70 procent är fel. Pennan måste fattas från vänster här.

10. Reims - St. Etienne 1

Statistik
Från spansk till fransk fotboll nu. St. Etienne har haft en ganska skakig höst men på slutet har framgång kunnat skönjas hos Les Verts. Gästerna vann med 4-1 mot Nice hemma senast men är något sämre på resande fot. Här får dessutom besökarna klara sig utan viktiga Khazri som är skadad. Reims är ett av franska ligans mest ramstarka hemmalag. Här släpper de rödvita inte till någonting nästan. Värdarna har dessutom fått vila sig i form. Ettan är just nu en av de finaste spikarna på kupongen.

11. Marseille - Bordeaux X

Statistik
Det ska liras toppmöte på mäktiga Velodromen i Marseille. Villas-Boas har fått ordentlig fart på sina styrkor och nu är det jakt på “omöjliga” PSG i toppen som gäller. L’OM har raden 5-0-0 och 10-3 i målskillnad på dessa matcher. Stabilt såklart! Utan spjutet där framme, Thauvin, har Payet och Benedetto fått kliva fram som lagets främsta målskyttar. Bordeaux smyger med strax bakom i tabellen. Gästerna kommer närmast från en magisk 6-0-skalp och ska absolut kunna ställa till med oreda här. Visst ska ettan få en plats på kupongen men även här är det totalskevt bland strecken. Helgardera denna kamp och jobba in X2 som kommer betala fint.

12. Union Berlin - Köln 2

Statistik
Om strecken faller knasigt i södra Frankrike så är det inget mot vad som ser ut att hända i den tyska huvudstaden. Nykomlingsmöte på Stadion An der Alten Försterei gäller och för unionens del är det en fin höst att blicka tillbaka på. Kul dessutom för svensk del då Sebastian Andersson är lagets bästa målskytt. Köln har haft en del trubbel i sin comeback i högstaligan. Insatsen mot Augsburg senast bådar dock gott. De rödvita getabockarna kvitterade till 1-1 sent men förde bataljen och kvitteringen var rättvis. Här är ett ypperligt exempel på när svenska folket stirrat sig blinda på tabellplacering och form. Ettan är helt vansinnigt streckad och allt värde faller till höger! Visst kan mötet helgarderas men plocka i så fall bara med ettan om plånboken är djup.

13. Rangers - Celtic X

Statistik
Avslutar denna söndag gör vi i Skottland. Här ska det nämligen spelas en stentuff Ligacupfinal mellan nationens bägge giganter. Lagen går jämbördigt i ligaspelet och i Europa League är det avancemang som vankas från sina respektive grupper. För Rangers är det nu dags att försöka bärga klubbens första titel sedan 2011. Gerrards teddybjörnar kommer närmast från poängtapp i ligan mot Aberdeen (2-2) medan The Hoops vann med 2-1 mot Hamilton i veckan. Inte mycket att orda om då säkerligen de flesta tankar kretsat kring supermötet här. Krysset får agera utgång där tvåan får sin plats därefter.


Singelstrecket! - Leicester

Premier Leagues tvåa ställs mot en nykomling på lite dekis. The Foxes är ruskigt bra just nu och det ska mycket till om Villa ska kunna rubba de blåvita. Stabil tvåa!

Kupongrensaren! - Osasuna

Osasuna har förlorat en ligamatch hemma sedan april 2018! Sevilla är av hög klass såklart men övervärderas galet här. Ettan ska med!

Spelförslag:

432 rader

1. Aston Villa - Leicester 2
2. Newcastle - Southamp. x2
3. Norwich - Sheffield U x2
4. Brighton - Wolves 1x2
5. Torino - Fiorentina 2
6. Sampdoria - Parma 1
7. Bologna - Milan 2
8. Valladolid - Sociedad 1x2
9. Osasuna - Sevilla 1x
10. Reims - St. Etienne 1
11. Marseille - Bordeaux 1x2
12. Union Berlin - Köln x2
13. Rangers - Celtic x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Aston Villa - Leicester 2
2. Newcastle - Southamp. x2
3. Norwich - Sheffield U x2
4. Brighton - Wolves (1)x(2)
5. Torino - Fiorentina (x)2
6. Sampdoria - Parma 1
7. Bologna - Milan (x)2
8. Valladolid - Sociedad 1x2
9. Osasuna - Sevilla 1(x2)
10. Reims - St. Etienne 1
11. Marseille - Bordeaux 1x2
12. Union Berlin - Köln 1x2
13. Rangers - Celtic x(2)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
perry (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat