Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-05, 01:11   #39
Vlad
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Sao Paulo 1.70@188bet 3/5u

Paulo Cesar Carpegiani har tagit över Sao Paulo. Mycket rutinerad tränare som nog kan sprida lite lugn i föreningen. Sao Paulo är inte alls lika bra som för några år sedan men det finns en hel del kvalitet i laget fortfarande.

Richarlyson och Ricardo Oliveira är avstängda och Fernandao fortfarande skadad. Capegiani har redan tänkt utan vilken elva han tänker använda på Onsdag och spelar ihop den på träningarna inför och den ser riktigt bra och mer offensiv ut.

Sao Paulo: Rogério, Jean, Alex Silva, Miranda e Diogo; Rodrigo Souto, Casemiro, Marlos e Lucas; Fernandinho e Dagoberto.

Vitoria var helt odugliga i helgen hemma mot Gremio som saknade en hel del folk och föll 0-3. Även insatsen borta mot Paranaense var dålig och de skapade ingenting,Vitoria är inte ett bra lag. Vitoria har alltid svårt med målskyttet borta där de har 2-4-7 10-17.

Till matchen får Vitoria klara sig utan 3 viktiga spelare. Offensive mittfältaren Elkeson som varit deras klart bästa spelare varje gång jag sett dem är avstängd. Mf Ricardo Conceicao är också avstängd och Anf Henrique får inte spela då han är på lån från just Sao Paulo. Vitorias offensiv ser svag ut utan dessa. Gamle MFF:aren José Junior och Schwenck är inte tillräckligt bra och Kleber Pereira är slut och borde lägga av/trappa ner.

Funderade på att spela hcp i denna matchen men när oddset på raka ettan är så pass bra så tar jag det. Vinner inte Sao Paulo denna då är det fan kris på riktigt.
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng