Visa ett inlägg
Gammal 2019-12-18, 08:07   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 18/12


Europatipset kommer med cup- och ligamatcher om vart annat på schemat denna onsdag. Matcher från Storbritannien, Italien, Frankrike och Tyskland är på tapeten. Först ut blir dock en riktig smällkaramell från Spanien. El Clásico drar nämligen igång kupongen. Vi siktar som alltid på 13 rätt där god utdelning ligger i fokus! Häng med!




Spelstopp: Onsdag kl 19.59

1. Barcelona - Real Madrid 1

Statistik
Det vankas jättemöte på Camp Nou. Barcelona och Real Madrid ska lira hängmatchen från omgång tio. Lagen gör det som etta och tvåa i tabellen. Hos värdklubben är det friskt värre. Bara Dembélé verkar vara out. Motsatt är det dessvärre i i bortalägret. Galacticos får besöka östkusten utan vare sig Hazard, James, Asensio eller Marcelo vad allt verkar då skador sätter stopp för kvartetten. På hemmagräs ska Barca stå som klara favoriter vilket de också gör. Det är dock sällan, eller aldrig, vi kan köpa in en Real-seger till omkring 20 procent vilket måste testas på större system. Med andra ord, finns degen så gaffla på!

2. Everton - Leicester X

Statistik
Dags för en trio Ligacup-bataljer från England nu. Först ut är ett riktigt intressant möte. Everton har vaknat till liv ordentligt efter tränarrokaden. The Toffees har både löst 3-1 mot Chelsea och dessutom var värdarna tämligen nära att fixa en trea med sig från Old Trafford i ligan i helgen. När dessa bägge lag möttes i ligan tidigare i höst segrade Leicester med 2-1 hemma på King Power Stadium. En viktoria som kom med en av matchens sista sekvenser i kölvattnet av ett ytterst tveksamt VAR-beslut. Gästerna kryssade dessutom mot Norwich senast vilket får anses som en av de större plumparna i Rävarnas protokoll under hösten. Med en del oklarheter kring laguppställningar och liknande är det ändå värt att gardera här. Lirar besökarna med Vardy och hans polare på topp är det få lag i England som kan mäta sig i offensiv slagstyrka.

3. Manchester United - Colchester 2

Statistik
I Manchester finns faktiskt en liten chans till en knall som kommer höras hela vägen till Mourinhos nya lägenhet i London. Colchester må vara en pytteklubb i jämförelse med anrika Man United. Gästerna som till vardags lirar helgmatcher mot Stevenage och Grimsby i fjärdedivisionen har dock överraskat rejält i cupen. Laget har nämligen straffat både Crystal Palace och Tottenham på sin väg till kvarten! Matcher där McGreals mannar monterat ner lirare som Dele Alli, Lucas Moura, Son, Eriksen, Benteke samt Townsend med många flera! Alla gillar en Åshöjden-historia och med ett roterande hemmalag mot ett blåvitt bortalag med allt att vinna så behöver multimegaskrällen testas! Helgardera och hoppas på en tvåa som troligen kommer göra dig mer eller mindre ensam mot 13 rätt!

4. Oxford United - Manchester City 2

Statistik
Manchester City kommer dock lösa en skalp i universitetsstaden Oxford! Guardiolas himmelsblå maskin har fått nytt krut i tanken och mot Arsenal i ligan senast såg De Bruyne bättre ut än någonsin. Även om en del “reserver” kommer lira mötet mot The Yellows är Bravo, Cancelo, Zinchenko (tillbaka från skada) och Eric Garcia bland annat lirare som löser en startplats i Oxford med förbundna ögon. Citys väg mot Premier League-titeln ligger i svår och rejält snårig terräng. Ligacup-pokalen gör det inte. Värdarna kommer såklart inte vara ett hinder på vägen och tvåan spikas enkelt.

5. Brescia - Sassuolo X

Statistik
Vi vrider blicken mot Medelhavet. Italien närmare bestämt och här är det mellanmjölks-möte deluxe på schemat. Varken Brescia eller Sassuolo har sett speciellt roliga ut på slutet. Värdarna kommer dock med en positiv trend och har plockat dubbla skalper i rad. Dels besegrade laget SPAL för tiotalet dagar sedan och nu senast blev Lecce utan poäng på Stadio Mario Rigamonti. 3-0-skalpen var signerad Spalek, Torregrossa och Chancellor som samtliga målade. Dessutom ska Mario Balotelli få en del ros för sin insats. 29-åringen skapade en hel del chanser och såg pigg ut. Sassarna kommer med trippla kryss i ligan. Milan, Cagliari och Juventus har samtliga fått lämna ifrån sig poäng. Det luktar åter kryss här. Med 1X bör fajten vara i hamn.

6. Freiburg - Bayern München 2

Statistik
Bayern stod för en ruskigt fin prestation mot Bremen senast (6-1 seger). Skönt för München som varit en aning ifrågasatta i ligan under hösten. Trots en sämre start på säsongen där gästerna först hittas på en femteplats i tabellen är det “bara” sex pinnar upp till serieledande Leipzig. Lewandowski fortsätter se utomjordisk ut och mot Bremen senast var Coutinho fenomenal. Freiburg gjorde en rejält slätstruken insats borta mot Hertha Berlin senast och föll med matchens enda mål. Här ska inte värdarna kunna sätta stopp för den röda maskinen. Tvåan till omkring 75 procent är dessutom en klart godkänd spik.

7. Wolfsburg - Schalke X

Statistik
Schalke ser åter ut som ett lag för en kommande toppstrid i vår. Fjolårets bedrövliga ligainsats är glömd och nu löser de blåvita segrar mot lag som Frankfurt, Bremen och Leipzig! Harit, Serdar och Raman är en pålitlig trio framåt. Wolfsburg tog en stabil skalp mot Mönchengladbach senast. 2-1 hemma mot serieledarna var faktiskt vargarnas första ligaseger hemma sedan Union Berlin besegrades i början av oktober. Svårtippad historia med lite småkul värde på tvåan troligen. Vi startar med X2 men helgarderar mötet om flis finns!

8. Eintracht Frankfurt - Köln X

Statistik
Adi Hütter kliar nog både hår och mustasch efter ytterligare en sämre prestation i söndags. Frankfurt är numera tolfteplacerade och har bara fem segrar på kontot så långt. Mot Schalke senast kom dessutom Eintrachts femte raka ligafajt utan trepoängare. Köln är en nykomling utan riktig klös i! Nu tog dock getabockarna, som gästerna kallas, en blytung 2-0-viktoria över Leverkusen hemma senast. Dock ska tilläggas att dubbla röda kort hjälpte Gisdols mannar en bra bit på vägen till trean! Här finns stor chans att värdarna blir löjligt högt streckade. Bara ta fram stora penseln och måla från vänster till höger där gött gött värde hittas österut!

9. Amiens - Rennes X

Statistik
Vi lämnar tysk mark och tar oss till Frankrike. Amiens och Rennes ska göra upp om en biljett till kommande kvartsfinal i Ligacupen. Det slutar dock inte med bara Ligue 1- och Ligacup-spel lagen emellan. Redan den fjärde januari är det dags igen! Coupe de France gäller då, med Rennes som hemmalag och dessutom regerande mästare! Detta är dock att gå händelserna i förväg. Vi stannar på Stade de la Licorne där också enhörningarna trivs som bäst! När spelet på resande fot varit minst sagt uselt på slutet kan Luka Elsner och hans mannar titta tillbaka på en ganska framgångsrik höst här hemma. Gästerna radar dock upp fina prestationer just nu. Men det är högst oklart hur elvorna kommer formeras. Här känns dock 1X värdemässigt smaskigast och då får tvåan enbart utrymme om systemen är riktigt stora.

10. Brest - Bordeaux 1

Statistik
Nästa gäng att trivas väl på hemmaplan är Brest. Här tar de rödvita piraterna majoriteten av sina poäng och segrar. När värdarna tog steget upp från Ligue 2 i fjol föll laget enbart två gånger på eget gräs. I år har det bara blivit en förlust efter nio hemmakamper. Tufft motstånd nu för Olivier Dall'Oglios manskap. Bordeaux har radat upp fina insatser på slutet och trots 0-1-nederlaget mot Strasbourg slåss västkustlaget på övre halvan i högstadivisionen. Med spelare som Bennasser, Yacine Adli och Jimmy Briand finns en hel del spets framåt. Högst oklart dock hur startelvan ser ut här. En klassisk gubbgardering får ta denna fajt i mål där vi helt och hållet hoppar över krysset!

11. Nantes - Strasbourg 1

Statistik
Strasbourg är kanske en aning på gång! Gränsstads-laget har nämligen löst dubbla skalper i ligan där Bordeaux var senast i raden att få lämna ifrån sig alla poäng till Le Racing. Nantes vill inte vara sämre. De kanariegula värdarna löser med hjälp av ett ruskigt starkt försvar små kompetenta segrar. 1-0 i tur och ordning mot Nimes och Dijon har faktiskt fört laget upp till en utmanande position i den inhemska tabellen bara poängen bakom Rennes på fjärde plats. På Stade de la Beaujoire faller laget sällan igenom och ettan är ett tecken att inleda med!

12. Nimes - St. Etienne 2

Statistik
Dags att avrunda den franska cup-resan med en sista batalj. Nimes är riktigt dåliga för tillfället. De rödvita torskar matcher och läcker som såll. Nu får dessutom Krokodilerna, som hemmalaget kallas, en jobbig motståndare. St. Etienne fick visserligen respass ur Europa League men går bättre i spelet hemma i Frankrike. Det finns dock ett par skador i bortalägret som oroar men trots ska vi inleda med tvåan. Plocka med krysset på större system så bör fajten vara helt i hamn.

13. Hearts - Celtic 2

Statistik
Vi bränner av en ligamatch från Skottland innan Europaäventyret är över för denna gång. Edinburgh är staden där Hearts ska försöka försvara sig till en pinne i mötet med “omöjliga” Celtic. För någon offensivlusta är det nämligen inte att tala om hos värdarna. Ett futtigt mål på fem matcher är inget att hänga i granen. Möjligen kan nya tränaren Daniel Stendel få stopp på blödningen. Men när det är megaklubben från Glasgow som kommer på besök är det faktiskt vask att gardera upp denna kamp. Tvåan är stabil på egen hand.


Singelstrecket! - Manchester City

Oxford kommer såklart inte mäkta med någon skräll mot Guardiolas himmelsblå armé. Här är det istället tal om hur stora segersiffrorna ska bli. Banktvåa!

Kupongrensaren! - Colchester

Ett långskott utan dess nåde! Men Colchester har gjort ruskigt bra prestationer mot Premier League-lag tidigare i år. Med procent som nära nog snuddar vid noll(!) måste League Two-laget få en chans!


Spelförslag:

432 rader

1. Barcelona - R.Madrid 1
2. Everton - Leicester 1x2
3. Man Utd - Colchester 1x2
4. Oxford Utd - Man City 2
5. Brescia - Sassuolo 1x
6. Freiburg - B.München 2
7. Wolfsburg - Schalke x2
8. E.Frankfurt - Köln 1x2
9. Amiens - Rennes 1x
10. Brest - Bordeaux 12
11. Nantes - Strasbourg 1
12. Nimes - St. Etienne 2
13. Hearts - Celtic 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Barcelona - R.Madrid 1(2)
2. Everton - Leicester (1)x(2)
3. Man Utd - Colchester 1x2
4. Oxford Utd - Man City 2
5. Brescia - Sassuolo (1)x
6. Freiburg - B.München 2
7. Wolfsburg - Schalke (1)x(2)
8. E.Frankfurt - Köln 1x2
9. Amiens - Rennes 1x2
10. Brest - Bordeaux 12
11. Nantes - Strasbourg 1x
12. Nimes - St. Etienne (x)2
13. Hearts - Celtic 2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat