Visa ett inlägg
Gammal 2019-12-21, 15:00   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 22/12


Julafton närmar sig med stormsteg! Vad skulle inte passa bättre än en smaskig 13-rätters klapp med bra utdelning då? Europatipset kommer nämligen med en rad av högoktanigt skrällvärde och dessutom ett par stabila spikar att bygga sin kupong kring. Vi gör oss redo att möta söndagen med ett första stopp i Saudiarabien! Här ska nämligen den italienska Supercupen mellan Juventus och Lazio avgöras. Häng med för nu drar vi igång!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Juventus - Lazio 2

Statistik
Fotbollsfest i Riyadh att vänta då den italienska Supercupen ska liras här. Fjolårets seriesegrare samt italienska cupvinnaren är lagen som gör upp om titeln i mellanöstern. Två gäng som flyger till Saudiarabien med god form och dessutom inga större nya kända skadebekymmer förutom att målvakten Szczesny troligen är fortsatt out! Immobile är i aningen sämre slag just nu men Lazio vinner ändå sina matcher. När dessa bägge klubbar ställdes mot varandra i ligan tidigare i december vann romarna med stabila 3-1. Juve ser ut att krypa upp över 60 procent vilket självklart är uppåt väggarna fel. Här ska X2 vara utgången och helgardera enbart om fickorna är djupa!

2. Watford - Manchester United X

Statistik
Det största frågetecknet i Premier League är fortsatt Watford. Klubben från norr om London har en futtig seger så långt. Nu är det United som ska komma på besök till Vicarage Road för att åter sätta käppar i hjulet för The Hornets. Ett lag från Manchester som ser allt mer fina ut just nu. Lindelöf är stabil på backen och framåt övertygar bland annat Marcus Rashford. Här blir dock de röda djälvarna alldeles för överstreckade. 1X med omkring 25 procent av strecken känns helt given att börja med. Någon gång är det faktiskt dags för de gulsvarta att få det att lossna. Börja där!

3. Tottenham - Chelsea X

Statistik
Chelseas offensiv med bland annat Abraham och Pulisic har på slutet inte alls övertygat. Lampard har en hel del huvudbry för att få sitt blåvita gäng på banan igen efter fyra förluster i ligan på de fem senaste bataljerna. Nu är det derbydags som gäller då Mourinhos Spurs står på andra sidan. Ett hemmalag med ny vind i seglen efter en drös bra prestationer. Ndombèlé, Lamela och målvakten Vorm är alla osäkra här. Sedan tidigare saknas också som bekant målvakten Lloris. Bra läge för The Blues att kunna studsa tillbaka lite grann här. Som alltid är det dock tufft att möta Tottenham borta och ett säkerhetsbälte är nog ändå att rekommendera. Dra strecken rakt över med andra ord.

4. Lecce - Bologna 2

Statistik
Det blev en trevlig tillställning för Bologna senast. Atalanta fick nämligen lämna ifrån sig alla poäng till I Rossoblu och resa hem till Bergamo med svansen mellan benen. Poli och Palacio blev hjältarna med varsitt mål. Dags för bortamöte med ett småkyligt Lecce. Värdarna har nämligen inte vunnit ännu hemma på Via del Mare och kommer närmast från en 0-3-förlust mot Brescia borta. Här saknas visserligen gästernas Danilo och även backen Dijks är out. Trots detta är det tvåan vi bygger matchen kring. Med X2 på större system är vi definitivt i hamn.

5. Parma - Brescia 2

Statistik
Det går riktigt bra för Parma just nu! De vitsvarta har nu tre raka skalper i alla tävlingar och senast var det Napoli som besegrades på San Paolo. Svenskarna Kulusevski och Gagliolo gör saker och ting riktigt bra just nu och har stora roller i klubben. Brescia torskade mot Sassuolo senast men har visat sig kapabla att lösa segrar i ligan. Med Balotelli på topp kan vad som helst hända och då tvåan har ett pris på sig som är svårt att motstå är det en självklarhet att måla ner “lejoninnorna” först! Skrälldrag deluxe på Stadio Ennio Tardini med andra ord.

6. Sassuolo - Napoli 2

Statistik
Vi fortsätter på inslagen väg och sätter tvåorna i första rum i Italien. Napoli är visserligen rejält stukade och har bara vunnit en av de elva senaste matcherna i alla tävlingar. Ett minst sagt dåligt utfall med tanke på Neapel-lagets normala status. Mot Parma senast var det dock ett enormt spelövertag för de ljusblåa som dessvärre ändå inte kunde resultera i poäng. Sassuolo gjorde en riktigt fin insats med en 2-0-skalp som resultat mot Brescia senast. De grönsvarta blandar och ger en hel del dock och här kommer det av allt att döma bli ett helt okej spel på Napoli. X2 är starkt och blir valet på lite större system.

7. Real Betis - Atlético Madrid X

Statistik
Från stöveln till iberiska halvön där Madrassmakarna från huvudstaden ska besöka Sevilla. Här väntar Real Betis på Simeones mannar. De rödvita verkar dock ha fått en förbannelse över sig vad gäller spelet på resande fot. Gästerna har nämligen kryssat fem raka bortabataljer i La Liga inför mötet på Benito Villamarín. Värdarna fixade 2-2 mot Espanyol i Barcelona senast. Formen är faktiskt ganska god i hemmalägret och när även Borja “Pandan” Iglesias nu äntligen fick hitta nätet åter ska inte Real räknas bort helt här. Krysset känns som en ganska given grund att stå på. Därefter hittar vi in med pennan från höger!

8. Levante - Celta Vigo 2

Statistik
Celta har sett helt okej ut på slutet! Gästerna från Vigo har vunnit borta mot Villarreal i närtid och dessutom gjort okej prestationer mot både Mallorca och Valladolid nyligen. Besök på Estadi Ciutat de València är dessutom inget som skrämmer besökarna det minsta! Här radar nämligen de himmelsblå upp segrar. Sex raka närmare bestämt! Levante vann mot Granada senast och gör det ganska bra här hemma. Nu målas dock ettan upp en bit över 50 procent vilket är helt skevt. Med tanke på ovan historik är det självklart att starta med tvåan!

9. Real Madrid - Athletic Bilbao 1

Statistik
Real Madrid fick med sig en finfin pinne från mötet med Barcelona i onsdags. En riktigt bra genomförd prestation från Zidanes Galacticos som fortsatt ligger på samma poäng som antagonisten från Katalonien. Nu är det dags för de vitdressade att åter lira hemma på Santiago Bernabéu. Trots Casemiro avstängd och ett par pjäser skadade ska detta bli en match i anfallsriktning för Zizous trojka. Visst har Bilbao gjort en hel del fina insatser under hösten men här blir det tvärnit. Ettan streckas stenhårt men blir ändå ett tecken att lita på. Det finns gott om skrällvärde på annat håll och därför spikar vi av och går vidare.

10. Fortuna Düsseldorf - Union Berlin 2

Statistik
Tyskland ståtar med dubbla bataljer från Bundesliga där Düsseldorf börjar med att testa lyckan hemma mot Union Berlin. Fortuna är i bedrövligt slag just nu. Segrarna lyser med sin frånvaro och amerikanen mellan stolparna, Zackary Steffen, har fått vittja nätet 19 (!) gånger på de sex senaste bataljerna. Sebastian Andersson och hans nykomlingar från huvudstaden föll mot Hoffenheim senast. Prestationen var det dock inget fel på och här ska gästerna kunna studsa tillbaka omgående. X2 ska räcka gott och väl här.

11. Paderborn - Eintracht Frankfurt X

Statistik
Två gäng som inte gör något vidare avtryck just nu är nykomlingen Paderborn och fjolårets utropstecken Frankfurt. Eintracht är inne i en obehaglig formdipp. Sex raka bataljer för Örnarna i ligan har nu slutat utan seger. Snacka om baksmälla efter 5-1-krossen mot Bayern München i början av november! Hemmalaget ligger visserligen sist i ligan men har sett bättre och bättre ut på slutet. Seger borta mot Bremen, stabilt kryss mot Union Berlin och 0-2-förlust mot Mönchengladbach nu senast är ändå godkända resultat. När besökarna dessutom har dubbla avstängningar på Hinteregger och Abraham och skador på både Trapp samt Rönnow (första- och andramålvakten) ska absolut en helgardering ritas ner här.

12. Anderlecht - Genk 2

Statistik
Här ska en lågprocentare spikas! I belgiska högstaligan är det Anderlecht som får besök av fjolårets mästare, Genk. Ett hemmalag som bekant gått riktigt rostigt under hösten. Värdarna föll hemma mot Club Brügge med 0-2 i veckans cupfajt men positivt ändå för de violetta att både Kompany och Chadli åter kan lira. Gästerna har sett sådär ut även de. Nu har dock besökarna dubbla drabbningar i rad med fina resultat i ligan. Smurfarna ställer ett högst slagkraftigt lag på gräset här och har en klart fördelaktigt trend historiskt. Tvåan är faktiskt en magisk värdespik på kupongen!

13. Fenerbahce - Besiktas 1

Statistik
Sist men inte minst är det staden vid Bosporen i Turkiet som ska besökas. Istanbul ståtar nämligen med ett derby från Süper Lig mellan antagonisterna Fenerbahce och Besiktas. Gästerna har tre raka nederlag i cup- samt ligaspel. De vitsvarta har dessutom gått mållösa från samtliga fajter. Knappast någon klockren uppladdning inför det som komma skall här. Fener kommer visserligen från en 1-3-förlust i ligan senast mot Sivasspor borta men har varit blytunga på hemmagräset på slutet. Värdarna har sprutat in 17 mål på fyra tävlingsmatcher här! När dessutom besökarna inte vunnit på Sukru Saracoglu Stadium på 14 år känns ettan till okej procent som en bra deal!


Singelstrecket! - Real Madrid

En värdemässigt usel spik men med tanke på alla andra felprisade matcher är det okej att singelstrecka Zidanes mannar här!

Kupongrensaren! - Brescia

Bara välja och vraka egentligen bland alla fina skrälldrag. Brescia känns ändå som ett lag som absolut ska kunna ge Parma en match. Med en tvåa som cirkulerar kring tio procent är det ett givet inslag på alla kuponger!


Spelförslag:

432 rader

1. Juventus - Lazio x2
2. Watford - Man United 1x
3. Tottenham - Chelsea 1x2
4. Lecce - Bologna 2
5. Parma - Brescia 1x2
6. Sassuolo - Napoli 2
7. Real Betis - A.Madrid x
8. Levante - Celta Vigo x2
9. Real Madrid - A.Bilbao 1
10. F.Düsseldorf - U.Berlin x2
11. Paderborn - E.Frankfurt 1x2
12. Anderlecht - Genk 2
13. Fenerbahce - Besiktas 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Juventus - Lazio 1x2
2. Watford - Man United 1x2
3. Tottenham - Chelsea 1x2
4. Lecce - Bologna x2
5. Parma - Brescia (1x)2
6. Sassuolo - Napoli (x)2
7. Real Betis - A.Madrid x2
8. Levante - Celta Vigo (x)2
9. Real Madrid - A.Bilbao 1
10. F.Düsseldorf - U.Berlin (x)2
11. Paderborn - E.Frankfurt (1)x(2)
12. Anderlecht - Genk 2
13. Fenerbahce - Besiktas 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat