Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-06, 04:03   #45
Vlad
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Överraskande att Portuguesa skulle nolla inatt efter 9 mål framåt på 2 matcher men sån är fotbollen och bettingen ibland

Fluminense 1.89@188bet 2/5u

Fluminense har varit riktigt bra hemma i år och går verkligen för titeln. Marquinho kommer ersätta lårskadade Deco på mitten men han spelade bra ihop med Dario Conca där innan Deco anslöt efter VM så det kommer fungera. Anfallaren Fred är äntligen tillbaka efter sin skada och redo för spel även om han troligen börjar på bänken.

Santos har varit mediokra borta denna säsongen med 3-4-6 16-23. De släpper in för mycket mål och imponerade inte när jag såg dem för en vecka sedan mot Vasco (1-3 förlust)

1:e Mv Felipe skadade sig på träningen igår och han läggs nu till den långa listan av spelare som kommer saknas imorgon. Df Edu Dracena,Df Bruno Aguiar,Mf Marquinhos,Mf Rodriguinho,Mf Madson,Mf Ganso och Anf Keirrison,samtliga dessa är skadade för Santos.

Santos vann här förra året när Fluminense hade en usel säsong (åkte nästan ur) men historiskt har de inte klarat sig speciellt bra i Rio där Fluminense har 6-2-2 senaste 10 åren. Fluminense vann bortamötet denna säsong i Juli och med 8 man borta imorgon lär det bli tufft för Santos att få något med sig.

Oddset har sjunkit lite men fortfarande en del värde på hemmalaget.
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng