Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-05, 19:54   #6
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Piraten Visa inlägg
2 Surf N’Turf blir favorit och det köper jag inte. Han är en bra häst på väg uppåt, men här möter han tuffare hästar och han tar inte en längd på min tipsetta, om ens Örjan väljer att ladda? Jorma lär ju vara angelägen med 4 One Two Beat och Kihlström kanske riktar in sig på att köra till slut?

Oavsett upplägg hos konkurrenterna står 1 Concrete Dee inför en bra uppgift. Det här är en häst för V75 och han har tampats mot betydligt bättre hästar. Han är travsäker och har spetsat från innerspåret tidigare. Med den formen han har visat upp ska det vara god chans till spets och slut.
Med tanke på vilka som kör så är det väl inte troligt att vi får några förhandskommentarer i det här loppet. Tyvärr. Men i mitt badkar så tar Örjan antingen:

1. En halvlugn start. Då kommer Jorma trycka på för att försöka nypa spets av Haugstad. Lyckas nog inte, men båda får lägga en ordentlig spik och Örjan gottar sig.

eller

2. Han kör för att hålla ut One Two Beat för att sen försöka ta över från Haugstad. Och kan mycket väl få det. Jag är inte främmande för att Örjan och Kenneth snackar ihop sig inför det här loppet ("kör du till så släpper jag och vi blir etta och tvåa"). Kenneth gör sin första start som tränare vilket såklart blir lite uppmärksammat. Vill nog hellre få en fin andraplats här och börja med ett ok facit än att riskera köra ihjäl hästen för ledning och stappla i mål.

One Two Beat var min första tanke att han möööjligen skulle kunna nypa spets och kanske rinna undan. Men ganska lite talar för det, de andra två lägger iväg bra och kommer inte vilja ge sig mot den i första taget. Skulle behöva sitta helt i fredat bo för att kunna vinna.

Kör nog Örjan som utgång och dubblar med Haugstad här. Oavsett löpningsförlopp tror jag Örjan vinner, hästen är bäst. Men kan ha fel och halvgarderar med enda motbudet. Att det går utanför de två ser jag inte nu iallafall. Får jag 4ggr på den tvillingen är jag mycket nöjd!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Frasse77 (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat