Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-05, 20:50   #7
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Piraten Visa inlägg
Ihåligt fält där starttröga 3 Magic Happens blir favorit och kommer bli uppsnackad bara för att han satt fast senast på ”Lunden”. Men det är debut över tre varv och jag säger syn då det finns bra motbud.

Jag går istället rakt ut på 1 Digger Lord som har tävlat mot stentuffa motstånd på slutet. Hästen gör gedigna prestationer mest hela tiden och uppgiften kan inte bli mycket lämpligare. Jepson har kört hästen med framgång tidigare och sitter upp bakom en häst som kan vinna både från spets och rygg ledaren.

2 Cantona Mearas är den tredje hästen som kan utmana, men han får sällan till det fullt ut och kusken är inte den vassaste.
Är med dig här om att sänka favven. Såg inte jättevass ut senast tyckte jag, även om det väl var lite sparat i mål. Cantona kan väll hålla ut favoriten om kusken vill. Mitos Gold borde kunna flyga förbi alla i början om man vill. Digger Lord kan väl inte vara med från början och riskerar att behöva göra lite jobb eftersom kanske ingen annan vill det. Smyger Dumas Sand med där bakom kan den blixtra till.

6,7 borde vara chanslösa här men annars är det lite öppet.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat