Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-06, 11:31   #17
Frasse77
 
Frasse77s avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Ort: Skövde
Inlägg: 441
Sharp$: 1256
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Det där med Skoglund och Disco igår blev väldigt fort en "sanning". Jag var en av dem som tog upp det, men sa aldrig att det var så. Bara att det såg misstänkt ut, och att det är konstigt att det inte varit uppe för debatt tidigare. Det finns inte tillräckligt med incitament för Skoglund att göra det där med uppsåt. Och det var ganska verkningslöst förmodligen. De sa ju inte att det var något negativt med hästen ens. Bara att den trendade och undrade vad det berodde på.

Men det är bra med debatt! Skulle kunna leda till att skärpa regelverket till att täcka sånt här. Så vi kan få lite mindre rum för spekulationer om att saker och ting kanske inte går riktigt rätt till. Alldeles oavsett om de nu faktiskt går rätt till eller inte.
Där har du en poäng att det snabbt blev en "sanning" sedan såg det ju illa ut när det kommer fram att han spikat själv. Sedan håller jag med till 100% att det är svårt att se poängen för det är kanske inte så verkningsfullt för Disco fortsatte ju uppåt.

Då har jag och du samme tanke angående och få en debatt och förhoppningsvis att man kan ha tydliga regler för undkomma sådana här situationer. Sedan kommer det finnas folk som alltid hittar kryphål ändå om dom vill "fuska". Har aldrig förståt varför alla i studion måste lämna en DD tex. Vore mycket bättre om det var mer precisa roller med en programledare, expert och reporter tex.

Sedan förstår jag inte heller att profilpersoner från Kanal75 måste fronta extremt stora ATG Tillsammans bolag. Tycker man på alla sätt ska försöka att inte hamna i situationer där det finns möjlighet att förtroendet kan ifrågasättas.

För en travsport utan förtroende är ju en död travsport. För vem vill spela på hästar om minsta chansen till "fusk" kan misstänkas.

För i tiden har jag hört av gubbarna att man kunde köpa tex ett kallblod i Norge som sprang 1.35 och sedan döpte man om den till en registrerad häst man hade i stallet som sprang 1.40 och van ofantligt med pengar på detta. Tror det kallades typ "klockarhäst" eller liknande. Glädjande så har ju travsporten fått en bättre stämpel idag än förr.

Sedan det sista en debatt är alltid bra, och är extremt svårt att starta inom travet för det tystat ner fort. Så glädjande att folk nu på detta forumet börja diskutera för hur som haver utan diskussion bland folk som är med och betalar (spelare) kommer det aldrig ändras ngt. Sedan är ju det bästa med diskussion att det egentligen inte finns ngt rätt eller fel, utan vi alla har olika synpunkter!
Frasse77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat