Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-07, 01:21   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 7/1


Det är gott och blandat som gäller på tisdagens Topptips. Ligacuper i England och Frankrike i kompott med spanska Supercupen, League One och National League gör raden komplett. Svårtippat till tusen med en del fina drag i jakten på större pengar. Vi rivstartar i Manchester med ett stekhett derby!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20.44

1. Manchester United - Manchester City 2

Statistik
De båda Manchester-klubbarna United och City drabbar här samman i en härlig stadskamp. Semifinalmöte nummer ett i Ligacupen är det som gäller. City har här revansch att utkräva på sina antagonister som gick segrande ur det senaste derbyt med 2-1 på Etihad. Räkna med en revanschsugen Pep Guardiola som lär ställa ur en stark elva på Old Trafford. United föll mot Arsenal senast i ligan och kryssade därefter borta mot Wolves i FA-cupen. Tungt för the Red Devils som dessutom saknar den skadade duon Pogba och McTominay. Fatta pennan från höger.

2. Doncaster - Shrewsbury X

Statistik
På Keepmoat Stadium ska det liras boll i den engelska tredjedivisionen, League One. Bataljen mellan mittenlagen Doncaster och Shrewsbury känns tämligen vidöppen på förhand. Hemmalaget är väldigt ojämna i sina prestationer, men brukar allt som oftast få till det på hemmaplan vilket raden 6-4-3 vittnar om. Värt att notera är dock att Shrewsbury fixat tre vinster och två kryss mot tisdagens opponenter på de senaste fem mötena. Gästerna lirade cupmatch så sent som i lördags vilket gör att en rotation i truppen inte är helt otänkbart. Ändå mycket svårtippat och jämnt. Alla tecken är därför att föredra här.

3. Hartlepool - Eastleigh X

Statistik
Ett möte från den engelska femtedivisionen letar sig också in på kupongen. Hartlepool lirade så sent som i söndags match i FA-cupen. Oxford var uppgiften för värdarna och det såg riktigt bra ut under de första 45. Mark Kitching nöp till tidigt med ett 1-0-mål men de blåvita fick ändå tillslut ge sig och föll med 1-4. Formen är överlag en aning tveksam. Eastleigh är dessutom ett lag som passar värdklubben dåligt. Gästerna har raden 3-2-0 sedan 2017 inbördes och när lagen möttes senast delades poängen broderligt. Krysset blir en given utgång. X2 på större system.

4. Reims - Strasbourg 2

Statistik
Vi har kommit fram till kvartsfinaler i den franska Ligacupen. De regerande mästarna reser här till Reims för att försöka lösa avancemanget och således försvara pokalen. Överlag är formen god för Strasbourg. Gästerna har löst fem raka segrar i alla tävlingar och har dessutom Ludovic Ajorque i mycket fin form framåt. Reims är dock oerhört svårslagna på Stade Auguste Delaune. Vi får backa bandet till 28:e september för att hitta en hemmatorsk senast. Tvåan är därmed vinglig och skör. Här behövs uppbackning omgående. Gardera från mitten med stora penseldrag!

5. Valencia - Real Madrid 2

Statistik
Det är semifinaldags i den spanska Supercupen. Valencia och Real Madrid gör upp om en finalplats i den något jippoliknande tillställningen som går av stapeln i Saudiarabien. Los Ché får klara sig utan Rodrigo Moreno här, som har bekymmer med ett knä. Zidane står utan Hazard och Asensio här men har i övrigt en mer eller mindre skadefri trupp där bara små skavanker hittas. På neutral mark ska absolut Real hållas som favoriter. När matchen dessutom spelas under onsdagen blir det knas att vänta in laguppställningar och liknande. Tvåan får därmed stå sig bra.

6. Leicester - Aston Villa 2

Statistik
Vi återvänder till England. Den andra semifinal-bataljen i Ligacupen går av stapeln på King Power Stadium i Leicester. Aston Villa är laget som nu ska försöka ta sig förbi Rodgers rävar och nypa en plats i finalen. Dean Smith och hans Birmingham-lejon har haft denna kamp i tankarna under tid nu. Det syntes inte minst då 48-åringen valde att rotera friskt i FA-cupmötet med Fulham senast. Leicester är som bekant oerhört svårslagna just nu. Värdklubben går kanonbra på alla håll men matchas precis som övriga topplag i England stenhårt. Motivationen bör vara på absoluta topp hos gästerna här. Med en tvåa under tio procent är det kanonfint att börja från höger även om alla tecken gör sig allra bäst.

7. Lille - Amiens X

Statistik
Vi tar kupongen i mål i Frankrike! Ligacupen är det som gäller där Lille på pappret fått en bra lottning i form av Amiens. Enhörningarna, som gästerna kallas, har bara löst fyra segrar på 18 försök i Ligue 1. Spelet på resande fot är dessutom mycket tveksamt för tillfället. Lille matchas dock hårt just nu. Värdklubben ställdes så sent som i söndags mot amatörklubben US Raon-l'Étape i Coupe de France. Christophe Galtier valde faktiskt att ställa ett riktigt slagkraftigt lag på gräset, som till slut vanns. Lite oväntat kanske med tanke på denna kamp så nära inpå. Besökarna mötte Rennes i samma cup i lördags. Här roterades det dock desto mer. Bra läge således för en möjlig bortaskräll på Stade Pierre Mauroy. Helgardera därför på större system!

8. PSG - St. Etienne 1

Statistik
PSG målas upp till skyhöga favoriter i sin kvartsfinal. St. Etienne är laget som ska försöka snuva parisarna på avancemanget. Ett bortagäng som, precis som de flesta andra franska lag, haft oerhörda bekymmer på Parc des Princes under de senaste åren. De grönvita gästerna har mäktat med en seger här sedan 2007. Raden 12-2-1 talar sitt tydliga hemmaspråk. Förväntningarna är dessutom att Thomas Tuchel ställer ett riktigt slagkraftig lag på banan. Det är dock cupmöte och som alltid kan en del saker hända i lagens startelvor inför start. Med en skenande etta behöver vi i alla fall ta hjälp av ett mycket prisvärt kryss omgående.


Singelstrecket! - Real Madrid

På neutral mark i Saudiarabien ska Real Madrid ha mycket goda möjligheter att fixa en seger mot Valencia i Supercupen. Tvåan under 50 procent är dessutom stabil som spik värdemässigt.

Kupongrensaren! - Aston Villa

Villa har haft en fin väg till semifinalen. Tuffare nu såklart men detta är ett dubbelmöte som legat i fokus under tid för Birmingham-laget. Motivation kan mycket väl slå klass i Leicester. Härlig tvåa!


Spelförslag:

72 rader

1. Man United - Man City 2
2. Doncaster - Shrewsbury 1x2
3. Hartlepool - Eastleigh x
4. Reims - Strasbourg x2
5. Valencia - Real Madrid 2
6. Leicester - Aston Villa 1x2
7. Lille - Amiens 1x
8. PSG - St. Etienne 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Man City x2
2. Doncaster - Shrewsbury 1x2
3. Hartlepool - Eastleigh x(2)
4. Reims - Strasbourg 1x2
5. Valencia - Real Madrid 2
6. Leicester - Aston Villa (1x)2
7. Lille - Amiens 1x2
8. PSG - St. Etienne 1(x)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat