Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-07, 23:25   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 8/1


Topptipset fortsätter där vi slutade under gårdagen. Cup-fokus mer eller mindre rakt igenom denna onsdagskupong. Avslutar gör vi från Qatar där Sverige inleder sin traditionsenliga januariturné mot Moldavien. Bra drag synar vi i Leicester, Lille och även i blågults möte i Qatar! Vi kör igång direkt från Saudiarabien!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18.44

1. Valencia - Real Madrid 2

Statistik
Det är semifinaldags i den spanska Supercupen. Valencia och Real Madrid gör upp om en finalplats i den något jippoliknande tillställningen som går av stapeln i Saudiarabien. Los Ché får klara sig utan Rodrigo Moreno här, som har bekymmer med ett knä. Zidane står utan Hazard och Asensio här men har i övrigt en mer eller mindre skadefri trupp där bara små skavanker hittas. På neutral mark ska absolut Real hållas som favoriter. När matchen dessutom spelas under onsdagen blir det knas att vänta in laguppställningar och liknande. Tvåan får därmed stå sig bra.

2. Leicester - Aston Villa 2

Statistik
Semifinal-fajt nu från engelska Ligacupen. Aston Villa är laget som nu ska försöka ta sig förbi Rodgers rävar och nypa en plats i finalen. Dean Smith och hans Birmingham-lejon har haft denna kamp i tankarna under tid nu. Det syntes inte minst då 48-åringen valde att rotera friskt i FA-cupmötet med Fulham senast. Leicester är som bekant oerhört svårslagna just nu. Värdklubben går kanonbra på alla håll men matchas precis som övriga topplag i England stenhårt. Motivationen bör vara på absoluta topp hos gästerna här. Med en tvåa under tio procent är det kanonfint att börja från höger även om alla tecken gör sig allra bäst.

3. Lille - Amiens X

Statistik
Franska ligacupen är det som gäller nu. Lille har på pappret fått en bra lottning i form av Amiens. Enhörningarna, som gästerna kallas, har bara löst fyra segrar på 18 försök i Ligue 1. Spelet på resande fot är dessutom mycket tveksamt för tillfället. Lille matchas dock hårt just nu. Värdklubben ställdes så sent som i söndags mot amatörklubben US Raon-l'Étape i Coupe de France. Christophe Galtier valde faktiskt att ställa ett riktigt slagkraftigt lag på gräset, som till slut vanns. Lite oväntat kanske med tanke på denna kamp så nära inpå. Besökarna mötte Rennes i samma cup i lördags. Här roterades det dock desto mer. Bra läge således för en möjlig bortaskräll på Stade Pierre Mauroy. Helgardera därför på större system!

4. PSG - St. Etienne 1

Statistik
PSG är skyhöga favoriter i sin kvartsfinal. St. Etienne är laget som ska försöka snuva parisarna på avancemanget. Ett bortagäng som, precis som de flesta andra franska lag, haft oerhörda bekymmer på Parc des Princes under de senaste åren. De grönvita gästerna har mäktat med en seger här sedan 2007. Raden 12-2-1 talar sitt tydliga hemmaspråk. Förväntningarna är dessutom att Thomas Tuchel ställer ett riktigt slagkraftig lag på banan. Det är dock cupmöte och som alltid kan en del saker hända i lagens startelvor inför start. Med en skenande etta behöver vi i alla fall ta hjälp av ett rensande kryss omgående.

5. Lyon - Brest 1

Statistik
Brest är nykomlingar i Ligue 1. Gästerna har gjort en klart godkänd säsong och varit genomgående stabila på hemmagräset. Borta har de rödvita piraterna däremot uppträtt aningen sämre och haft svårt med att bärga treor. Nu vankas det möte med Lyon. Ett hemmagäng som aldrig riktigt lyft. Inför mötet här saknar dessutom Les Gones Depay samt backarna Dubois och Koné. Hemma på Groupama Stadium ska ändå ettan få sin plats först och främst. Rudi Garcia och hans mannar visade styrka då laget enkelt avfärdade Bourg-Péronnas i veckans Coupe de France-batalj. Etta först, krysset sedan!

6. Barcelona - Atlético Madrid 1

Statistik
Åter tillbaka till Jeddah! Barcelona och Atlético gör upp om den andra finalplatsen i den spanska Supercupen. Valverde tar med sig en stabil trupp till mellanöstern. Ter Stegen är dock fortsatt ett stort frågetecken och Dembélé är out. Madrid har sett ganska bra ut på slutet. Segrar har rullat in på Simeones konto och gästerna skuggar tätduon i La Liga (Barca och Real Madrid). Inbördes har det dock varit skralt med framgång för Madrassmakarna från huvudstaden. Barca kan stoltsera med tävlingsraden 12-5-1 sedan 2014! Här ska definitivt strecken falla från vänster.

7. Torino - Genoa 1

Statistik
Åttondelsfinal i Italienska Cupen nu. I Turin ska Genoa testa lyckan mot Belottis Torino. Värdklubben stod för en ruskigt fin prestation i bortamötet i helgen mot Roma i Serie A. Nämnde landslagsstrikern stod för dubbla baljor i huvudstaden senast då de för dagen vitklädda tog en mäktig 2-0-skalp. Gästerna från Genua har inte vunnit en bortamatch sedan 19:e januari förra året! Knappast smickrande siffror för I Rossoblu. Väljer Walter Mazzarri att ställa en slagkraftig elva på gräset här ska hemmalaget vinna detta. Strecka från vänster!

8. Sverige - Moldavien X

Statistik
Januariturnéen drar igång i Qatar. Hamad bin Khalifa Stadium står som grund för Sveriges första kamp på det nya året. Janne Andersson har ett lag prytt i stor allsvensk kostym. Här finns en del utländsk krydda i den blågula truppen i form av bland annat Jordan Larsson, Simon Hedlund, Joel Andersson och Pontus Dahlberg. Detta har genom åren varit en turnering där spelare ska visa upp sig i landslagskostymen och självklart även ett sätt för Janne att syna nya gubbar och testa nya spelsystem. Moldavien är en oklar opponent här. Nationen är rankad 175:a i världen men har ändå bara torskat mot uddamålet mot Frankrike och Island i de senaste kvalfajterna till EM. Här är nog en helgardering allra bäst i jakten på lite trevligare utdelning. Svenskarna kommer garanterat bli streckade hårt!


Singelstrecket! - Real Madrid

På neutral mark i Saudiarabien ska Real Madrid ha mycket goda möjligheter att fixa en seger mot Valencia i Supercupen. Tvåan under 55 procent är dessutom stabil som spik värdemässigt.

Kupongrensaren! - Aston Villa

Villa har haft en fin väg till semifinalen. Tuffare nu såklart men detta är ett dubbelmöte som legat i fokus under tid för Birmingham-laget. Motivation kan mycket väl slå klass i Leicester. Härlig tvåa!


Spelförslag:

72 rader

1. Valencia - Real Madrid 2
2. Leicester - Aston Villa 1x2
3. Lille - Amiens 1x
4. PSG - St. Etienne 1x
5. Lyon - Brest 1
6. Barcelona - A.Madrid 1x
7. Torino - Genoa 1
8. Sverige - Moldavien 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Valencia - Real Madrid 2
2. Leicester - Aston Villa (1x)2
3. Lille - Amiens 1x2
4. PSG - St. Etienne 1(x)
5. Lyon - Brest 1x
6. Barcelona - A.Madrid 1x2
7. Torino - Genoa 1(x)
8. Sverige - Moldavien 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat