Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-08, 14:57   #47
HuBBaBuBBa
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Jag hoppas de flesta resonerar som er att Lexington spetsar och släpper till Dom Perignon. Glöm inte att det är Jorma som kör, inte Classe Björkroth. Senast han körde till spets med en betrodd häst och sen välvilligt släppte till Mattias Djuse. Vänta, det har nog aldrig hänt någonsin tror jag. Glöm inte att Djuse ska vilja köra till ledning också, han är ju livrädd för att bestämma. Älskar rygg ledaren eller köra för sent från kön. Tyvärr lär vi ju inte få någon taktik från Nurmos. Djuse brukar de få fatt i, men att få något klart ur de intervjuerna är inte det lättaste. Oftast är det 1 X 2-svar som gäller tyvärr.

Nåja, lite raljerande och det kanske låter som att jag bara försöker intala mig själv att min spik är bra. Så är det inte, jag har inte spikat än. Men än så länge har inget framkommit som får mig att ändra mig.

Urgent Call tycker jag är iskall från det spåret, även om det är ett lite ihåligt fält. Det är tufft att vinna på lång distans med spår på vägen. Och han har nog V75-planer med den där och kommer köra till slut (för sent).
Helt rätt! Därför spikar jag Björn
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat