Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-09, 20:33   #31
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Drphilsner Visa inlägg
Ja vi får se, lite orolig för hur det ska lösa sig i volten. DDZ, propulsion, arch lane. 2st av dom kommer jag spika.
Den oron tycker jag nog att du har helt rätt i. Men att du ska "oroa dig för kusken" där står jag på SO:s sida, Emilia har ju bevisat att hon är bra. Utan att för den sakens skull vara topp 5 eller så, man hade ju gärna sett Björn eller nån annan. Men då hade ju strecken varit därefter också. Nu blir den iallafall lite "glömd". Det är ingen som bara sprätter iväg i volten. Inte alls säkert att det blir ledning i min bok. Men det är ännu en sak som håller nere strecken. Och det är 2600 meter och brukar lösa sig om det inte blir spets. Läget och bästa hästen räcker jättelångt.

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Har precis anlänt till Borgafjäll och fått eld i spisen...sambon körde och efter vägen berättade jag vad som verkar hända, dvs att svs sänker oddsen efter att jag spelat...kliver in på plats på IK till 3,70 och frågar henne om hon tror att dom sänker på en gång, hon funderade förståss, om man var riktigt klok...dom sänker direkt från 3,70 till 3,20, slump kan man tänka, men det här har hänt sen månader tillbaka...sambon noterade detta och ifrågasatte faktiskt inte "slumpen"...har iofs vunnit runt 50k senaste månaderna, men ska verkligen en sån relativt liten summa styra marknaden?...hursomhelst så är det för mig ganska klarlagt att detta sker och jag brukar ju lägga ut här, men hur handskas med detta?, lägga ut och ge er 1 minut för dom som delar min åsikt, eller lägga först och ni övriga får ett sämre odds...hehe, spelar kanske ingen roll, då ni ju är till största delen streckspelare...
Ja oddsen ändras givetvis när man spelat på dem, du har nog bara inte varit så observant på det tidigare och kollat hur det ser ut efter du spelat. Eller så har du blivit bättre spelare så du spelar på de med övervärde ungefär samtidigt som andra gör det. Eller så spelar du lite tyngre än tidigare.

Att ge sig själv en minuts försprång är inte så dumt, när jag skriver ut något har jag alltid sett till att trycka på knappen innan jag postar den texten. Det kan ju rasa ner från 30ggr till 20ggr på momangen om några samtidigt laddar in på en oddsare.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat