Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-10, 18:48   #66
HuBBaBuBBa
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SO Visa inlägg
Nja, det där var väl lite våldsamt. Det enda jag sagt är att jag har Guldtopp på TRE hästar (Djuse och lopparkivet 14 dec) Så du vet nog inte vilka ytterligare tre jag ev skulle ta med. 2-6-15 är väl utgångsstrecken för mig.

Jag har tittat på Jardars enda sverigestart senaste halvåret och det var på OVIKEN i somras.3 hästar från startfållan och Jardar hamnade i tredje inner (!) gick visserligen ut i dödens sista varvet men det var iskallt redan i sista kurvan och Jardar stapplade in på en 7;e plats och fick stryk av hästar som många här aldrig hört talas om. JUNIGOGGEN vann med 20 meter ( med Mats Djuse !!!)

Arne Nilsen har jag sett många ggr på Bergsåker och han "skulle man alltid passa" hette det då. Inte alls nån dålig kusk. Nån värsta kuskförstärkning är Mats Djuse alltså inte. Hästen gick 27.5 på Oviken och i sin senaste på Leangen start OCKSÅ 27.5. Skulle vara roligare att spika Guldtopp med den andra Djusepojken Sätt in Don Viking i detta V75 lopp och se hur man blir streckad. Guldtopp gjorde köttfärs av Don Viking den 14 dec.,AMEN
Magnus A Djuse är väl lite av din favoritkusk oxå fixade ju biffen på v75 åt dig
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat