Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-11, 08:34   #107
tvablaa
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 093
Sharp$: 6132
Standard

Jag är ju totalt formlös men vet ju att det kan vända när som helst så bara att fortsätta försöka. Ser väl dessvärre ut att lukta relativt låg utdelning idag men är ju långt ifrån säkert. Tankar i nuläget.
1: DDZ har ju sett oslagbar ut i senaste starterna. Men tycker allt det är tuffare motstånd nu. Samtidigt är ju nuvarande 35 % inte så mkt och bra värde. Typisk A-häst skulle jag säga. Har däremot svårt se hur Pacific Face ska vinna. Skrällen är nog 1 även om ny i klassen.
2: Här är Hvalstad Odin solklart förstastreck för mig. Kan dock dubbla med Guldtopp. Gillar Sjödéns analys här och känner mig rätt trygg i att ta bort de två mest streckade. Skrällen tycker jag är Zitor.
3: Kan inte se Propulsion förlora detta. Kör nog en tvilling med Zenit då den är avsevärt hårdare än EW. Inget vidare lopp detta.
4: Tycker Grainfield borde vara favorit trots spåret. Vinner om omstarter och möjlig spik. En hel del surr om Knifetown Lover som ju dock står tufft inne. 7 är skrällen, ruggig avslutning senast. Och 4 är kanske bäst plocka med vid gardering.
5: Var lite inne på att spika 6 men forumet fick mig att se sunt på det, Henrik Svensson vinner ju inte ihjäl sig. Och procenten lär öka under dagen. Men hade varit fint md spik här då gardering kostar. Örjan ska nog med då den verkar kunna öppna. Och frågan är om inte 7 är bästa hästen?
6: Här är jag inne på helgardering. Litar inte alls på favoriten och Berghs stall har ju varit under isen det senaste. Läser mig till att 3 nog är främste utmanare men är ju också mkt streckad. De på dubbla tillägg där efter och särskilt GW. Noterar att bra hästar som 4, 10 och 13 är i princip ostreckade.
7: Här verkar många överens om Arch Lane efter intrycket senast. Jag är inte lika övertygad. Lätt se bra ut från rygg och inte säker på att den kan hålla spets. Tycker att 7 är första streck och kan bli spik. Bakom där kör väl Henrik Svensson här en streckvärd skräll men frågan är vart den hamnar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+12)
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat