Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-17, 21:54   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 18/1 + TÄVLING!


Det är jackpot till helgen och vi vill öka på spänningen lite extra genom att erbjuda en enkel men rolig tävling.

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

Vinnaren belönas med ett presentkort motsvarande värdet av lika många trisslotter som helgens jackpot är i antal miljoner, dvs 13. (390 kr)

Stort lycka till!


Brittiskt till tusen och 13 miljoner i jackpot som krydda på moset! Vi har med andra ord en magisk lördag att sätta tänderna i. Sju bataljer från Premier League tillsammans med sex fina fajter från The Championship är utmaningen där ett par riktigt trevliga skrällar hittas. Sheffield United startar kupongen och antagonisten från stålstaden tar allting i mål. Vi kör!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Arsenal - Sheffield United 1

Statistik
Publiken på Emirates har knappast fått valuta för pengarna under hösten. I alla fall inte om det är segrar för Arsenal det suktas efter. Efter tränarbyten och lite andra interna bekymmer verkar nu pusslet äntligen börja passa. Mikel Arteta har fått The Gunners att dra åt rätt håll vilket nu också börjar ge lite poängavkastning. Spanjoren får dock klara sig utan Aubameyang. Ett rött kort i derbyt mot Crystal Palace senast är anledningen till läktarplatsen här. I övrigt är det en aning kort om gubbar i backlinjen. Chambers och Tierney är garanterat out. Frågetecken kring Kolasinac samt Bellerin finns också. Sheffield löste 1-0 hemma mot West Ham senast. Nykomlingen smyger därmed med i toppen. The Blades fortsätter visa sig från sin allra bästa kollektiva sida. Även om ettan är ett tidigt inslag finns självklart möjligheter för gästerna att fixa pinne här. Chris Wilders mannar ska vara med på ett hörn åtminstone på större system.

2. Manchester City - Crystal Palace 1

Statistik
Crystal Palace stod för kanske fjolårets största sensation. Londonlaget löste nämligen en 3-2-triumf på Etihad mot ett City som såg mycket frågande ut! Andros Townsend skickade bland annat iväg en projektil som hördes till månen. 28-åringen är, precis som mer än en handfull lirare, skadad just nu och kommer av allt att döma missa matchen. The Eagles får dessutom klara sig utan Milivojevic som är avstängd. Med andra ord är det en tunn trupp Hodgson reser norröver med. Guardiola och hans himmelsblå gäng är numera tvåa igen i ligan. Leicester har fått lämna över sin plats. Upp till Liverpool är det dock milsvida avstånd än. Kampen om guldet får faktiskt anses som över. Däremot finns såklart en del prestige i att fixa silverplatsen nu. Att värdarna ska falla mot Palace här hemma igen är inte troligt och ettan kan spikas oavsett procent.

3. Newcastle - Chelsea 1

Statistik
Det är svårt att bli riktigt klok på Newcastle. The Magpies 26 pinnar hittills är en riktigt bra poängskörd. Laget som dessutom varit rejält skadeskjutna verkar nu möjligen få tillbaka ett par pjäser. Bland annat tränar åter Saint-Maximin och mot Rochdale senast i FA-cupen lirade Shelvey 22 minuter. Helgens uppdrag blir dock av svår, men inte omöjlig, art! Chelsea kommer på besök där Lampards mannar kliver in på gräset utan Christian Pulisic som är skadad. Kanté är också ett frågetecken efter att ha åkt på en skada i veckan på träning. Varningsflagg är faktiskt hissad för de svartvita här som mycket väl kan skrälla till det! Ettan ska med direkt!

4. West Ham - Everton X

Statistik
Två lag som haft en del bekymmer under hösten drabbas samman i Stratford, London. Både West Ham och Everton har gjort rockader på tränarbänken och nu är det dags för Moyes och Ancelotti att tuppfäktas på Olympiastadion i huvudstaden. Det grinar riktigt illa för burväktaren Fabianski hos The Hammers. Den duktige sista utposten är åter skadad och blir borta ett antal veckor. Knappast vad värdarna behöver i detta läge. Londonlaget är som bekant indragna i den absoluta bottenstriden och har stora bekymmer med keeprar som inte håller bakom polacken. Gästerna har ökat takten under sin nye italienska ledare. Uppdraget här borde passa Liverpool-gänget väl. Raden 2-2-7 på resande fot inger dock ingen större respekt. Säkerhetsbältet får därför åka på här. Alla tecken, omgående!

5. Southampton - Wolverhampton 2

Statistik
Wolves matchas hårt. Gästerna lirade fotboll så sent som i onsdags. Manchester United stod på Vargarnas lott då det vankades omspel i FA-cupen. Förlust på Old Trafford och därmed kan de gulsvarta nu “bara” koncentrera sig på ligan och Europa League! Southampton står som motståndare. Ett hemmalag som ståtat med magiskt fina takter på slutet. Inte minst har Danny Ings visat sig vara en världsklass-striker! 14 bollar i nät från 27-åringens sida denna säsong vilket innebär en dubbling från i fjol. Magi! Att The Saints nu blivit någon form av pop-lag i ligan där även svenska folket verkar ha en förkärlek till de rödvita gör ettan mindre spelvärd. När dessutom Wolverhampton i grunden är ett bättre lag finns ingen anledning att inte plita ner tvåan först. Ska det helgarderas väntar vi till större system!

6. Brighton - Aston Villa 1

Statistik
Graham Potter har varit en hyllad man i södra England. Faktum är dock att svenskbekantingen bara fått segerjubla sex gånger på 22 matcher i ligan. Ett sisådär facit trots allt. Här kommer en upplagd serve för The Seagulls. Aston Villa blev totalt kölhalade mot Manchester City senast. 1-6 hemma på Parken efter en första halvlek som alla i Birmingham-lägret snabbast möjligt vill glömma. Nykomlingen har dessutom en skadelista modell XL. Bägge målvakterna Heaton och Steer är out. Wesley och McGinn är också borta. Två av Lejonens mest produktiva lirare framåt. Ettan serveras utan tillägg på mindre system. Får dessutom krysset plats är det ett lås med kastad nyckel.

7. Norwich - Bournemouth X

Statistik
Jumbofinal i Norwich avslutar Premier League-matcherna för dagen. En rysare på Carrow Road och kanske Norwich sista chans att hoppa på tåget norrut! Coach Farke har i alla fall en del förhoppningar om att Pukki nu ska vara åter. Finländaren har producerat 40 procent av The Canaries mål och kan vara tungan på vågen när det nu drar ihop sig till måstematcher mer eller mindre varje omgång. Bournemouth kanske borde anställa en schaman eller liknande. Skadorna avlöser nämligen varandra för sydkustlaget som knappt fått spela med ordinarie lag på hela säsongen. När klubbarna möttes i oktober blev det 0-0 i en slätstruken historia. Jämnt och trist att vänta även nu där alla tecken får åka med ögonaböj.

8. Birmingham - Cardiff 1

Statistik
The Championship tar nu över. Först ut blir mötet från Birmingham där Blånäsorna och Cardiff gör upp om poäng. Walesarna är inte bra för tillfället. Visst roterade Neil Harris en del i laget under onsdagen. Carlisle (League Two) stod nämligen för motståndet i FA-cupens omspelsrunda. 4-3 blev det tillslut för The Bluebirds men spelmässigt såg det inget vidare ut. Värdarna saknar Harlee Dean som är avstängd här men ska ändå stå med riktigt bra chans. Jutkiewicz målade åter när Luton besegrades på bortagräs och formen är smått pekande uppåt. Håller sig ettan omkring 45 procent är det faktiskt en spik att lita på.

9. Derby - Hull 2

Statistik
Derby lirar fotboll med Wayne Rooney i laget. Något som bland annat gjort Leeds, Preston och Middlesbrough arga. Klubbarna delar nämligen storsponsor med ett bettingbolag. Ett bolag som nu gjort värvningen av den tidigare United-stjärnan möjlig. Hur som haver fanns 34-åringen i startelvan mot just Boro senast. En match där poängen delades mellan klubbarna. Sedan stjärnans intåg i klubben har faktiskt inte The Rams förlorat. Än, ska tilläggas. En reaktion nu kanske. Hull föll visserligen mot Fulham senast men formen är överlag god. Bowen och Grosicki fortsätter producera mål framåt och när lagen möttes i höstas vann Tigrarna tämligen enkelt med 2-0. Värdemässigt ser tvåan dessutom ut att bli en bomb. Pennan ska därför fattas från höger.

10. Huddersfield - Brentford 2

Statistik
Brentford är igång på allvar nu. I derbyt mot ett bra Queens Park Rangers vann London-laget tämligen bekvämt med 3-1 senast. Gästerna är nu “bara” sex pinnar bakom Leeds på andraplatsen. Pontus Jansson och hans lagkompisar går en mycket spännande vår till mötes. Huddersfield är däremot helt under isen. Efter en bättre period med ett lyft i tabellen är fjolårets PL-gäng åter indragna i bottenstriden. Mot Barnsley senast kom lagets tredje raka förlust. Denna uppgift blir åter för tuff. En tvåa som dessutom inte verkar skena iväg är en riktigt bra spik på kupongen.

11. Millwall - Reading X

Statistik
London och The Den nu! Både Millwall och Reading är rejält på gång. Formen pekar faktiskt rakt uppåt i bägge lägren och huvudstadslaget är bara en ynka pinne från kvalplatserna uppåt. Ruskigt starkt såklart. Lite smolk i hemmabägaren är Shaun Williams avstängning här men i övrigt kan Gary Rowett matcha mer eller mindre en helt komplett elva. Gästerna har faktiskt inte förlorat en match sedan sjunde december. Viktiga Puscas är åter i spelbart skick dessutom. Det var en mycket jämn batalj senast lagen möttes och lär bli så även denna gång. 1X känns ändå som en vettig väg att gå här.

12. Preston - Charlton X

Statistik
Preston är inte bra just nu. Värdarna är faktiskt fortsatt ligans bästa hemmalag sett över säsongen trots att tre raka förluster på Deepdale nu är noterat. Charlton är rejält vingklippta. Stackars coach Lee Bowyer som har en skadelista lång som en 1200-tals drapa. Insatsen mot West Bromwich hemma på The Valley senast var dock riktigt bra och här ska absolut inte The Addicks räknas bort helt. Krysset känns som en ganska given utgång till omkring 20 procent. 1X löser biffen på större system. Snart måste väl ändå värdarnas segerlösa förbannelse brytas?

13. Sheffield Wednesday - Blackburn 1

Statistik
Sheffield avslutar kupongen med ett klassikermöte. Wednesday och Rovers från Blackburn ställs mot varandra på Hillsborough. Bradley Dack är oerhört saknad hos gästerna. Lagets bästa målskytt är out för säsongen! Med tanke på förlusterna och det sämre spelet från besökarna på slutet är det svårt att inte se vikten av 26-åringens deltagande. Ugglorna från stålstaden har däremot gjort en kanonhöst och verkar lika motiverade denna vår. En plats bland topp 6 känns klart realistisk. Ettan snurrar nu mellan 60-70 procent vilket känns något i överkant. Krysset behöver därmed få plats tidigt.


Singelstrecket! - Manchester City

The Sky Blues gjorde slarvsylta av Aston Villa senast. Borta! Mot Crystal Palace hemma på Etihad ska det självklart inte vara några problem att åter fixa en skalp. Enkel spik!

Kupongrensaren! - Newcastle

Newcastle är inte speciellt roliga att titta på men Skatorna trollar till sig poäng och segrar ändå i tid och otid. Chelseas form har varit vikande och här ska absolut inte The Blues tro det blir någon promenad i parken. Ettan ska med direkt!


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Sheffield U 1
2. Man City - Crystal P 1
3. Newcastle - Chelsea 1x2
4. West Ham - Everton 1x2
5. Southamp. - Wolves x2
6. Brighton - Aston Villa 1
7. Norwich - Bournemouth 1x2
8. Birmingham - Cardiff 1
9. Derby - Hull x2
10. Huddersf. - Brentford 2
11. Millwall - Reading 1x
12. Preston - Charlton x
13. Sheffield W - Blackburn 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Sheffield U 1(x)
2. Man City - Crystal P 1
3. Newcastle - Chelsea 1(x2)
4. West Ham - Everton 1x2
5. Southamp. - Wolves (1x)2
6. Brighton - Aston Villa 1(x)
7. Norwich - Bournemouth 1x2
8. Birmingham - Cardiff 1
9. Derby - Hull 1x2
10. Huddersf. - Brentford 2
11. Millwall - Reading 1x
12. Preston - Charlton 1x
13. Sheffield W - Blackburn 1(x)



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat