Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-18, 16:02   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 19/1


Efter en extremt svag utdelning på senaste Europatipset är det nu åter jackpot som gäller här. Fyra fina miljoner att försöka lägga vantarna på. Matcher från Europas alla hörn är att bemästra där godbitar som Liverpool - Man United, Juventus - Parma och Hertha Berlin - Bayern München finns. I jakten på en skapligare utdelning än sist är det av vikt att fälla ett par tunga drakar. Bäst läge för skalper finner vi i Tyskland. Både Leverkusen och München kan få bekymmer. Även Leicester ska se sig om bakom ryggen. Dags att sätta fart på riktigt nu!  



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Liverpool - Manchester United 1

Statistik
Liverpool ser faktiskt ännu bättre ut nu än vad laget gjorde inledningsvis av ligaspelet. Segrar och fina prestationer avlöser varandra. Klopp kommer att få fira guldet framåt vårkanten. Var så säkra! Manchester United reser till Anfield med en del frågetecken i truppen. Rashford out är senaste ryktet. Något som påverkar enormt för Uniteds chanser att lösa en meriterande pinne här. Pogba är som alltid numera borta och McTominey kommer inte lira. Kort och gott, ettan känns given här. Med risk för att hemmatecknet skenar och i jakten på miljonerna är det dock en halvgardering som måste till. 1X får duga här.  

2. Burnley - Leicester X

Statistik
Burnley letar efter formen. Sju förluster på de nio senaste Premier League-matcherna är inga roliga siffror. Leicester är inte heller någon rolig motståndare för The Clarets. På de 16 senaste försöken är det enbart två futtiga segrar som noterats för Dyches mannar inbördes. Leicester torskade dock senaste ligamatchen mot Southampton. Vardy är mållös under en tid dessutom så möjligen är det just denna söndag som värdarna ska kunna jobba in en poäng eller till och med en seger. Hela upp och jobba in en knall från vänster.

3. Juventus - Parma 1

Statistik
Kulusevski ska få hälsa på hos sina kommande lagkamrater. Den svenske talangen kommer dock knappast bli bjuden på något kafferep av den gamla damen. Juve har inför mötet i Turin 30 raka ligamatcher utan förlust på Allianz Stadium. Smått magiska nuffror. Med en Ronaldo i gott slag kliver värdarna ut med full kraft här. Parmaskinkorna har inte alls kommit upp i någon nivå på slutet. 0-5 mot Atalanta på senaste bortaresan är knappast något som kommer skrämma Sarri och hans mannar här. Ettan kommer krypa upp mot 90 procent men det spelar ingen roll. Bara spika av och gå vidare.  

4. Lecce - Inter 2

Statistik
Nästa topplag att kliva in i leken denna helg är Inter. Lukaku har visat sig vara en strålande värvning av Milano-laget. Belgaren kan mycket väl vara på väg mot sin allra bästa säsong målmässigt någonsin. Lecce bör vara en munsbit för de blåsvarta. Vargarna radar upp sämre prestationer. Någon vinst i ligan har inte kunnat skönjas sedan november och nu väntar såklart en uppgift av extremt svår karaktär. När lagen drabbade samman i augusti vann Contes armé med klara 4-0. Samma siffror är kanske inte att räkna med här men tvåan är ändå ett ganska självklart val att måla ner omgående. Krysset kommer dock av allt att döma betala kanon så för utdelningens skull kan vi ju hoppas på en mindre bra prestation från bortalagets sida. X2!

5. Genoa - Roma 2

Statistik
Roma gjorde en stabil insats mot Parma i Italienska Cupen häromsistens. Fonsecas romare bröt därmed den korta förlustsviten om två raka nederlag i ligan. Genoa får nu klara sig utan Domenico Criscito som är skadad och dessutom är viktige Kouamé skadad. Två herrar som varit pålitliga målskyttar dessutom för bottenlaget. För gästerna är det en match som också måste liras utan ett par fältherrar. Florenzi samt Kolarov är bägge avstängda och dessutom finns lite skador att fundera över. Bland annat missar Zaniolo stora delar av vårsäsongen vad allt verkar. I vilket fall lockar tvåan här. Till omkring 50 procent är det en spik att hålla hårt i!

6. Bologna - Hellas Verona 1

Statistik
Bologna gör en del bra saker i ligaspelet. Segrande har laget gått ur vinterstrider mot bland annat Atalanta, Lecce och Napoli. Insatser som självklart pumpat in gott om självförtroende i hemmatruppen. Verona ska inte heller be om ursäkt för sin säsong. För nykomlingarna tickar det in poäng och fina prestationer om vartannat. 2020 har dessutom inletts med dubbla segrar då både Genoa och SPAL besegrats. Denna uppgift blir dock betydligt tuffare för Juric manskap. På Renato Dall’Ara ska de blåröda stå som favoriter. Kan ettan dessutom spelas till under 50 procent är det en rätt trevlig spik. Åtminstone på mindre kuponger. Krysset åker med som stödhjul på lite större lappar!

7. Brescia - Cagliari 1

Statistik
Robin Olsen och hans Cagliari är inne i en mindre spännande trend. 270 minuter fotboll har den svenske landslagskeepern nu hunnit med efter sin avstängning. En paus från fotbollen som möjligen Mr Olsen velat förlänga om han visste utfallet. Tio gånger om under dessa bataljer har nämligen 30-åringen fått vittja sitt eget nät. Uselt! Målvakts-Robin ska dock inte lastas för de stora nederlagen. En kollektiv härdsmälta förklarar nog bättre ö-lagets tillstånd. Mario Balotelli slickar sig troligen om munnen när den sicilianska flåbusen nu får chans att öka på sin målskörd här. Brescia-förvärvet har varit bra under större delen av säsongen och tillsammans med Donnarumma är duon ett riktigt trevligt anfallspar. Även om insatsen mot Sampdoria senast bara är att glömma. Ettan ska målas ner omedelbart här där garderingarna kommer från mitten.

8. Villarreal - Espanyol 2

Statistik
Spansk östkust är nästa stopp. Villarreal har varit riktigt fina på slutet. Offensivlustan hos de gulklädda är spännande att bevittna. Santi Cazorla, Gerard Moreno och Ekambi har varit ruskigt stabila med sitt målskytte för den gula ubåten. Den sistnämnde kameruanen är dock ytterst osäker till spel här med anledning av en skadekänning. Espanyol jobbar i botten av tabellen. I derbyt mot Barcelona kom dock lite retroaktiv utdelning. 2-2-resultatet var kanske inte välförtjänt sett till spelet men gästerna har varit bra i en knippe matcher under hösten där poängen uteblivit. I fjol kryssade faktiskt lagen här. Tvåan till magisk procent är given att plocka med ögonaböj!  

9. Barcelona - Granada 1

Statistik
Hemmalaget ställer upp med ny tränare på bänken här efter att Valverde fått foten. Quique Setién tar nu över sysslan för katalanerna som kommer matcha Messi och comapny mot Granada här. Ett hemmalag som såklart inte kommer tumma på något. Toppstriden är stenhård med Real på samma poäng medan Atlético och Sevilla skuggar strax bakom. Granada har vunnit två matcher på resande fot denna säsong och kommer såklart inte vända hem med några poäng från Camp Nou. Ettan slår vi in med klubba!

10. Athletic Bilbao - Celta Vigo 2

Statistik
Sista stoppet i Spanien hämtas från de norra delarna av landet. Bilbao har varit riktigt bra under i stort sett hela året. Baskerna är oerhört svårslagna hemma på San Mamés och har fält drakar som Barcelona och Sociedad här. Det finns dock en del frågetecken i truppen. Förstekeepern Simón är ett osäkert kort med anledning av en sjukdom som härjat under veckan. Likaså Dani Garcia. Hans namne Raul García har varit skadad och kan mycket väl få stå över här. Vigo är ett lag för botten men kan absolut sprattla till. Att framförallt tvåan kan komma att stanna under 15 procent gör bortatecknet ruskigt intressant. Här vinner Celta en gång på fem och då är det givet att måla med pennan från höger.

11. Hertha Berlin - Bayern München 2

Statistik
Tyska Bundesliga är åter igång efter sitt jullov. En strålande december hade både Berlin och München. För gästernas del är det dock fortsatt en bit kvar till topplaceringen. Både Leipzig och Mönchengladbach har plockat fler poäng. Inför avresan till huvudstaden lämnas Kimmich, Martinéz och Coman hemma. Skador och en avstängning är anledningen. Lewandowski ska dock åter vara i spelbart skick och ryktas starta här. Målgaranti för gästerna därmed! Hertha vann faktiskt motsvarande möte i fjol och har som sagt rätt fin form med sig in i det nya året. Tvåan ska absolut garderas upp med åtminstone ett kryss på större system.

12. Paderborn - Bayer Leverkusen 2

Statistik
Leverkusen lever farligt. Nyförvärvet Palacios kliver rakt in i en avstängning och väntas börja lira fotboll först andra veckan i februari. Därutöver får både Wendell och Leon Bailey se matchen från sidan på grund av avstängningar. En aning flyt för gästerna nu att det är ligans sämsta lag som står på andra sidan. Paderborn vann visserligen mot Frankfurt senast det känns som ett undantag som bekräftar regeln. Hemmalaget får dessutom spela utan sin kanske allra bästa back här då Jamilu Collins är avstängd. Tvåan utgår vi från där krysset kan få rama in större system.  

13. Besiktas - Sivasspor X

Statistik
Vi går i mål vid Bosporen. Till Vodafone Park är det finfrämmande för dagen som kommer. Sivasspor med stekhete Mali-veteranen Yatabare på topp leder Süper Lig. I hård konkurrens är detta ruskigt starkt jobbat. Det är först och främst hemmaspelet som klickat för de rödvita. Utanför arenan i Sivas ser prestationerna något sämre ut. Här får därmed Besiktas en god chans att äta in avståndet till serieledarna. De svartvita är i bra slag på Parken och har en fin rad om 6-0-1 på de sju senaste. 1X känns därmed som det borde räcka ganska gott.


Singelstrecket! - Barcelona

Ny styrman på bänken och ett tämligen friskt lag ställer Barcelona upp med hemma mot Granada. Ettan på Camp Nou ska såklart inte ifrågasättas. Bara banka in!

Kupongrensaren! - Espanyol

Villarreal har haft en del bekymmer med Espanyol tidigare under åren och med en tvåa cirkulerandes i källaren procentmässigt är det såklart givet att få med Barcelona-laget.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Man United 1x
2. Burnley - Leicester 1x2
3. Juventus - Parma 1
4. Lecce - Inter x2
5. Genoa - Roma 2
6. Bologna - H.Verona 1
7. Brescia - Cagliari 1x
8. Villarreal - Espanyol 1x2
9. Barcelona - Granada 1
10. A.Bilbao - Celta Vigo 1x2
11. H.Berlin - B.München 2
12. Paderborn - Leverkusen 2
13. Besiktas - Sivasspor 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Man United 1(x)
2. Burnley - Leicester 1x2
3. Juventus - Parma 1
4. Lecce - Inter (x)2
5. Genoa - Roma 2
6. Bologna - H.Verona 1x
7. Brescia - Cagliari 1x2
8. Villarreal - Espanyol (1x)2
9. Barcelona - Granada 1
10. A.Bilbao - Celta Vigo 1x2
11. H.Berlin - B.München x2
12. Paderborn - Leverkusen (x)2
13. Besiktas - Sivasspor (1)x(2)



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat