Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-21, 22:36   #4
Lobo
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 957
Sharp$: 4942
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hehe100 Visa inlägg
Fattar inte riktigt vad du menar med samtliga teckens odds? Betyder det att man bara ska spela på de tecknen där Svenska folket har "fel", jämfört med de korrekta oddsen? Är det det enda som är ev+?
Om du har oddsen 2,00-3,00-4,57 betyder inte 2,00 att laget har 50 % chans utan du måste beräkna sannolikheten för samtliga odds. I fallet ovan är det 5 % i skatt. Så rätt sannolikhet blir 1/2,00*0,95= 47,5 % chans för hemmaseger. Är den då streckad under 47,5 % så blir det ju ev+. Dock får du ha större marginaler än så med tanke på att skatten är 35 % på stryktipset. [/QUOTE].

Citat:
35 % är mycket skatt. Är vinsten man får redan avdragen automatiskt eller ska man skatta efter en eventuell vinst?
Var 54 % tidigare och då var det iskallt som spel. Nä, ingen skatt på vinst, men ringar man dit och frågar Skatteverket ger jag mig fan på att de säkert kan hitta på något.

Citat:
Komplext spel, hög skatt och en hel del tur. Känns inte riktigt lovande.. Jag gissar på att man får se stryktipset som en relativt billig hobby.
Tror inte motståndet är supertufft, men kan ha fel.

Citat:
Den mest intressanta frågan är - Är det ens lönt att spela på stryktipset eller kan det liknas vid ett lotto? Det känns sjukt ovärt att lägga en massa timmar på något som inte leder till något. Vad tycker ni?
Man kan välja sina gånger när det är jackpot exempelvis. Att en ensam vinnare får 10 miljoner är väl också värt något. Men typ när sannolikheten är alldeles för lik streckprocenten och utan jackpotten kan man nog lägga ner pennan.
Lobo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat