Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-22, 06:22   #4
HuBBaBuBBa
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Avd 1. Kallblod låg klass och rätt öppet. Förordar att ta många och glöm inte Mats G andra häst i loppet 7 Lillfax. Ingen smickrande programrad men möter lite enklare motstånd och har den snabbaste kortdistanstiden. Om man nu letar skrällar och jagar lite större deg.

Avd 2. Tycker jag oxå ser öppen ut och strecka alla betrodda men jag skulle nog ta med 3,4,10 som skrällbud utöver.

Avd 3. Gillar Jens Eriksson när han kör ett kallblod och nr 3 Ville Lille Faksen är bara 4 år och möter äldre kallblod (slog favoriten sist dom möttes men favoriten hade spår 12 då och Ville spår 6) och det brukar vara svårt men det är ett bra kallblod med ett bra spår och hemmakusk. 2,3,4,5,6,8,9 så borde man vara hemma om man vill känna sig trygg? Men skulle nog förorda alla.

Avd 4. Dåliga lägen på dom betrodda och över 50% på favoriten Zooropa från spår 7 är ju inte det roligaste streckat att sitta med i avslutningen som spik, men den kanske bara är bäst och körs fram offensivt direkt från start för att försöka ta över spets?... för att backa sist vill man väl inte göra? Men det kan kosta.. för i spets sitter nog nr 3 Cemonroc de Coeur som är stark och mycket startsnabb och frågan är verkligen om han nu släpper spets när den går ner i distans? Blev slagen av 12 Atlas Eagra sist dom möttes dock. Väljer han att svara spets och det blir lite körning så bjuds ju 12 och 4 in i matchen. 3,4,7,12 så är man nog hemma om man inte vill spika favoriten. En skräll att se upp i detta lopp kan vara Hannas andrahäst 11 Julius Leejs. Jenny Engfors är en mycket duktig kusk och gillas när hon sitter upp bakom Hannas hästar.

Mvh
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+5)

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2020-01-22 klockan 06:58.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat