Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-24, 21:28   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 25/1


Härligt Stryktips denna löningslördag att försöka bemästra. FA-cupen samt matcher från engelska andra- och tredjedivisionen ligger till grund för kupongen. Som alltid då det vankas cupmatcher är det av vikt att försöka hålla stenkoll på oddsrörelser och därmed laguppställningar inför spelstopp. Här är dock ett första utskick med ett par riktigt fina skrällar synade samt en och annan favorit av klass. Häng med!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Southampton - Tottenham X

Statistik
Nu löste till slut Tottenham tre pinnar mot Norwich i veckans Premier League-fajt. Men det satt rejält hårt åt. Heung-Min Son avgjorde med sitt 2-1-mål. En lirare som just nu kanske är Spurs allra viktigaste offensiva pusselbit med Kane frånvarande. Londonlaget imponerar dock inte och här kommer det åter bli en rejält tuff batalj. Southampton återhämtade sig snabbt efter debaclet hemma mot Wolves i helgen. Crystal Palace fick smaka på Änglarnas vrede och Redmond samt Armstrong målade dubbelt upp mot Crystal Palace på Selhurst Park i tisdags. På nyårsdagen möttes lagen här i ligan. En fajt som värdarna segrade med 1-0. Strecken bör därför denna gång falla från vänster!

2. Hull - Chelsea 2

Statistik
Hull har under säsongen visat sig kompetenta i The Championship. Tigrarna har en knippe matchvinnare i laget där Jarrod Bowen sticker ut med sina mäktiga 17 ligamål. Här blir det dock riktigt tufft för de gulsvarta. Gästerna gick en rätt rejäl holmgång mot antagonisten Arsenal under tisdagen. 2-2 slutade matchen efter ett par dråpliga misstag från The Blues sida. Något som knappast ska behöva upprepas här. Lampard och hans mannar har historien på sin sida dessutom. Sedan 1925(!) har Hull bara lyckats vinna en ynka gång inbördes! En helt galen trend som sträcker sig över mer än ett 30-tal matcher. Tvåan spikas utan större tvekan på KCOM Stadium.

3. Newcastle - Oxford United 1

Statistik
Har ni hört talas om skator med nio liv? Om inte, res till St. James’ Park och ta en titt på Steve Bruce fåglar. De vitsvarta var på besök i Liverpool för möte med Everton senast. En batalj som var “avgjord” en bit in på stopptiden. För alla utom Floran Lejeune. Fransmannen tryckte in två mål inom loppet av en minut och vips var det poängräddat. Igen! Frågan är såklart hur länge denna medstuds ska hålla i sig. Att värdarna håller högre klass än Jamie Mackie och hans lagkompisar i Oxford råder dock ingen tvekan om. Kan hemmalaget föra matchen så är vinsten mycket trolig. För säkerhets skull får krysset sin plats på större system vilket bör anses som ett lås.

4. Coventry - Birmingham X

Statistik
“Derby” på St. Andrew's nu inför fullsatt salong. Coventry ligger som bekant i strid med stadens rugbylag om en plats på dess gemensamma arena. Något som denna säsong gjort att fotbollslaget får bjuda in till matcher i just Birmingham. Vinstlott därmed för Blånäsorna som får en hemmamatch borta. De himmelsblå värdarna, i detta fall, ska dock inte räknas bort helt här. Mark Robins mannar har varit riktigt stabila i League One under hela säsongen och utmanar om en plats uppåt i seriehierarkin. 12-5-1 är Coventrys rad på gräset i Birmingham denna säsong. Fina siffror. Krysset känns ändå närmast till hands här där Blånäsorna dessutom ska få första garderingen. Laget lirar trots allt en division högre upp i vanliga fall.

5. West Ham - West Bromwich 1

Statistik
West Ham gjorde ett tappert försök mot Leicester i veckan. Efter 1-2-reduceringen borta på King Power Stadium av Mark Noble från elva meter fanns en liten chans för Londonlaget att gå ikapp. Rodgers mannar ville dock annat och gick ifrån till 4-1 till slut. Tuff utmaning för Moyes grabbar även här. West Bromwich må vara i en mindre svacka. Gästerna är dock i den absoluta toppen av The Championship och fortfarande en av favoriterna att vinna andraligan. Värdemässigt är det dock ettan som lyser klart starkast på Olympiastadion. Upp till 60 procent är spiken på The Hammers riktigt stabil.

6. Burnley - Norwich X

Statistik
Det var egentligen inget snack när Burnley tog en blytung 2-0-skalp mot Man United i onsdags. Den fattiga grannen i norr, som Manchester-fansen kallar Burnley, kontrollerade faktiskt tillställningen på Old Trafford. Nick Pope fortsätter briljera mellan stolparna och Jay Rodriguez sköt en strut som till och med fick hemmapubliken att ge en värmande golfapplåd i busvädret. Norwich hade däremot en del oflyt. Nykomlingen var också iväg på match under onsdagen då Tottenham stod på schemat. När Pukki kvitterade från elva meter med dryga 20 minuter kvar var det ett fullt rättvist resultat. Tyvärr, som så många gånger förr denna säsong, kunde inte Farkes kanariefåglar hålla tätt på slutet. 1-2-förlusten var både aningen snöplig och onödig. Med värdarnas framgångar på slutet kommer garanterat svenska folket haka på här! Värdet till höger således och här garderar vi hela vägen från öst till väst!

7. Reading - Cardiff X

Statistik
Det är två rätt kryss-sugna lag som ställs mot varandra här. Cardiff har faktiskt lirat oavgjort i sex av de nio senaste tävlingsmatcherna. Hemmalaget står fortsatt utan Lucas Joao. Ett avbräck av stor dignitet för värdarna medan gästerna får klara sig utan motorn Mendez-Laing. The Bluebirds har fått några dagars extra vila inför mötet på Madejski Stadium. Något som möjligen kan spela in lite här. Dessutom är tvåan värdemässigt en bomb i skrivande stund. Känslan är dock att detta kan komma att korrigeras närmare spelstopp. Valet blir att slippa ta större ställning här. Helgardera och gå vidare därmed!

8. Millwall - Sheffield United 1

Statistik
Det glöder onekligen kring Millwall just nu! Londonlaget hakar på i toppen av The Championship, har bara en torsk på 14 senaste tävlingsmatcherna och dessutom en trupp mer eller mindre intakt. För Sheffield Uniteds del har nu tre raka bortamatcher slutat med bara en pinne totalt. Det ska dock tilläggas att det knappast varit de enklaste av bortaresor för The Blades på slutet. I tur och ordning har Man City, Liverpool samt Arsenal avverkats. Ett tufft spelschema kommer antagligen göra Chris Wilder rätt benägen att rotera en del i bortalägret här. Gaffeln (etta-tvåa) får lösa våra bekymmer där krysset inte känns speciellt troligt och plockas därmed helt bort.

9. Portsmouth - Barnsley X

Statistik
Det är inget fel på formen hos Portsmouth i alla fall. League One-laget är i allra högsta grad inblandat i toppstriden där spelet hemma på Fratton Park varit strålande under hela säsongen. 10-3-0 är raden här på de 13 senaste tävlingmatcherna för Pompey! Barnsley föll med klara 0-3 hemma mot Preston i helgen. Lite oväntat ändå då Gerhard Strubers The Tykes varit på gång under en längre tid nu. Här får besökarna slå ur underläge. Hemmalaget målas upp omkring 50 procent vilket inte är helt korrekt trots allt. Gardera därmed omgående från mitten där hela raden bör fyllas i om stålarna räcker.

10. Stoke - Swansea 1

Statistik
Avslutningsvis finner vi fyra ligamatcher som tar kupongen i mål. The Championship-mötet på Bet365 Stadium inleder. Stoke slåss fortsatt i botten, mot West Bromwich senast löste Michael O'Neills mannar en blytung skalp. 1-0-viktorian på The Hawthorns var faktiskt The Potters blott fjärde bortaseger på hela säsongen. Lite mer bekvämt motstånd för hemmalaget nu. Swansea har bara vunnit en av de sju senaste bortamatcherna och föll dessutom inbördes hemma i Wales när dessa lag möttes i oktober. Ettan ska komma först!

11. Blackpool - Tranmere 1
Matchen lottas! 12-2-2 är bollfördelningen vilket motsvarar 75-12,5-12,5 i procent. Avvakta spelstopp och se var värdet finns!
Statistik
Tranmere ska gå en ruskigt tuff match under torsdagen! Watford står nämligen på FA-cupagendan i en returmatch där gästerna vände 0-3 till 3-3 på Vicarage Road senast. En prestation där den blåvita publiken äntligen fick något att jubla åt. För gästerna är barskrapade på framgång i år. Ynka fem segrar på 25 försök gör att The Rovers just nu huserar under nedflyttningsstrecket. Blackpool har inte heller rosat marknaden på slutet. Hemmalaget har faktiskt inte vunnit någon av de åtta senaste tävlingsmatcherna! På Bloomfield Road ska ändå The Seasiders anses som rättmätiga favoriter. Omkring 60 procent är dessutom ettan en rätt bra spik värdemässigt.

12. Bristol Rovers - Fleetwood 2

Statistik
Det verkar kunna felstreckas ordentligt i Bristol! Fleetwood är nämligen stora oddsmässiga favoriter medan svenska folket inte alls verkar hålla med om detta. Gästerna, som coachas av den tidigare flåbusen Joey Barton, har visserligen varit formsvaga under vintern. Torskarmén (ja, besökarna kallas så) har däremot en högre högstanivå än Rovers. Bland annat finns spets i form av Patrick Madden som mycket väl kan gå mot sin bästa målmässiga säsong någonsin här. Även Ched Evans samt nyförvärvet från Scunthorpe Josh Morris är pålitliga målskyttar hos Fleetwood. X2 ska duga gott här där tvåan är ett fenomenalt värdetecken!

13. Ipswich - Lincoln 2

Statistik
Ipswich och Lincoln är lagen som får avsluta kupongen. The Tractor Boys är bara två ynka pinnar från topplatserna i ligan vilket skulle innebära en återkomst till The Championship. Formen hos värdarna kunde dock varit bättre. Inför matchen här har Paul Lamberts mannar bara vunnit en av de sju senaste hemmamatcherna. Gästerna är nykomlingar i League One, de rödklädda har på de sex senaste matcherna raden 4-1-1. Dessutom vann besökarna med 5-3 i en mycket underhållande batalj då dessa lag möttes under mellandagarna. Favorit i repris nu? Tvåan är på tok för fin för att inte målas ner ögonaböj även om en helgardering är att föredra!


Singelstrecket! - Chelsea

Även om Hull är ett rätt bra The Championship-gäng ska detta vara en uppgift alltför svår. Chelsea har som tidigare nämnt torskat en fajt inbördes sedan 1925!

Kupongrensaren! - Lincoln

5-3 slutade mötet lagen emellan senast med Lincolns siffror först. Dessutom är formen rätt god hos The Red Imps överlag. Tvåan till låg procent är given att plita ner tidigt.


Spelförslag:

432 rader

1. Southamp. - Tottenham 1x
2. Hull - Chelsea 2
3. Newcastle - Oxford 1
4. Coventry - Birmingham x
5. West Ham - West Brom 1
6. Burnley - Norwich 1x2
7. Reading - Cardiff 1x2
8. Millwall - Sheffield U 12
9. Portsmouth - Barnsley 1x
10. Stoke - Swansea 1
11. Blackpool - Tranmere 1
12. Bristol R - Fleetwood x2
13. Ipswich - Lincoln 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Southamp. - Tottenham 1x2
2. Hull - Chelsea 2
3. Newcastle - Oxford 1(x)
4. Coventry - Birmingham x(2)
5. West Ham - West Brom 1
6. Burnley - Norwich 1x2
7. Reading - Cardiff 1x2
8. Millwall - Sheffield U 12
9. Portsmouth - Barnsley 1(x2)
10. Stoke - Swansea 1x
11. Blackpool - Tranmere 1
12. Bristol R - Fleetwood (x)2
13. Ipswich - Lincoln (1x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat