Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-25, 15:01   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 26/1


Italienska stormatcher, FA-cupmöte med Liverpool i farten, Lille - PSG och en småtuff uppgift för Real Madrid. Detta är bara en bråkdel av utmaningarna vi står inför då det är Europatips-dags under januaris löningshelg! Första anhalt blir Neapel där Juventus ska fortsätta förstöra Napolis säsong. Vi drar igång det hela omedelbart!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Napoli - Juventus 2

Statistik
Cristiano Ronaldo fortsätter glänsa! Portugisen är som ett fint vin. 34-åringen blir bara bättre med åren. Hittills har Juve-liraren snittat omkring ett mål per match. Sarris gamla dam är som vanligt i topp av ligan och av allt att döma blir det ett trevägs-race om guldet. En strid där Napoli inte kommer vara med. Neapel-gänget har varit bedrövliga i år. Gattuso styr den ljusblå skutan efter Ancelottis bye bye tidigare under vintern. Att hemmalaget, som är rejält stukade, helt plötsligt ska studsa tillbaka här och plocka en trea är knappast troligt. Strecka från höger och måla med krysset om stålarna räcker.

2. Roma - Lazio 2

Statistik
Toppmöte och tillika derby i huvudstaden. Romarna kommer gå man ur huse för att se denna batalj mellan rivalklubbarna på Olympiastadion. I dagsläget är det fördel Lazio. “Gästerna” med en gudabenådad Immobile på topp har inför mötet här vunnit elva raka ligamatcher. Ett smått osannolikt resultat. De ljusblå örnarna är dessutom skonade från värre skador medan Roma har en drös lirare som står tveksamma eller är out här. Detta är åter en batalj som ska streckas från höger. Derby är dock alltid ett derby. Matcher som kan leva sina egna liv. Gardera därför och låt även de mörkröda få utrymme på riktigt stora kuponger.

3. Parma - Udinese 1

Statistik
Udinese gjorde en riktigt fin insats mot Milan på bortagräs senast. Zlatan och hans vänner med Rebic i spetsen löste dock biffen. Ken Sema och de vitsvarta zebrorna får nu ta sitt pick och pack för ett besök i Parma. Hemmalaget har varit en frisk fläkt i ligan och i svenske Kulusevski har värdarna sin poängbäste lirare med fyra mål och sju passningar. Formen är dock aningen sviktande för hemmagänget och här finns tendenser på att ettan kan dra iväg en aning streckmässigt. Utgå från vänster men snabba på med åtminstone ett kryss som gardering.

4. Hellas Verona - Lecce 1

Statistik
Nykomlingsmöte i Verona nu då Lecce gästar. Sett över säsongen är det ingen tvekan om vilken av dessa klubbar som gått allra bäst. Gästerna är i högsta grad inblandade i bottenstriden. På de 16 senaste tävlingsmatcherna har de gulröda vargarna endast löst en seger. Ett bedrövligt facit som nu satt besökarna i en mycket utsatt position. Nu löste dock laget en fin poäng hemma mot topplaget Inter vilket möjligen kan vara något att spinna vidare på. Hellas däremot kan faktiskt hota om Europaplatser under våren. Värdarna har vunnit tre av de fem senaste hemmamatcherna och detta ska vara en av kupongens bästa spikar till omkring 60 procent.

5. Sampdoria - Sassuolo X

Statistik
Sassuolo vann enkelt när dessa lag möttes i höstas (4-1). En match där Domenico Berardi slog till med ett äkta hattrick under kampens första 45 minuter. 25-åringen har haft en del bekymmer med bland annat skador och liknande på slutet. Mot Torino senast slog han dock åter till när de grönsvarta vann med 2-1. Sampdoria idag är dock ett bättre lag än senast. Albin Ekdal verkar mer eller mindre återhämtad från sin skada och kommer troligen starta här. En jämn tillställning som troligen mår bäst av att helgarderas. Värdemässigt ser dock tvåan rejält smaskig ut.

6. Getafe - Real Betis 1

Statistik
Spanien ståtar med trippla kamper på kupongen. Ett första stopp blir strax söder om Madrid där Getafe huserar. Ett hemmalag som fortsätter imponera. I derbyt mot Leganés senast vann Bordalás mannar tämligen enkelt (3-0) och femteplatsen är därmed återtagen. Betis föll i cupen i veckan. Rayo från huvudstaden blev för svåra. Detta trots att gästerna lirade med ett rätt namnkunnigt lag. På resande fot har överlag Sevilla-klubben haft stora bekymmer. Bara en seger finns noterat i ligaspelet. Till procent omkring 50 är ettan en klart vettig spik.

7. Real Sociedad - Mallorca 1

Statistik
Mallorca är usla på bortaplan! Ett konstaterande som kan bekräftas med raden 0-1-8 och målskillnaden 7-22. Inget vidare för nykomlingen som kommer få slita hela våren för att hålla huvudet ovan nedflyttningsstrecket. Real Sociedad vann med 2-0 ganska enkelt mot Espanyol i Copa del Rey senast. En drabbning där svenske Alexander Isak åter hittade nätet. Att ettan därmed är högst trolig kommer knappast som en överraskning här. Värdemässigt är det dock direkt till höger vi måste kolla. Krysset till omkring 15 procent är en bomb!

8. Valladolid - Real Madrid X

Statistik
Real Madrid och Barcelona ser ut att köra ett tvåmannarace om ligaguldet. Ungefär som brukligt med andra ord. Galacticos får dock klara sig utan Carvajal som är avstängd och bland annat Ramos och Bale har varit osäkra under veckan. Valladolid har tre raka kryss nu i ligaspelet. Dessutom löste de violetta 1-1 när lagen möttes på Bernabéu senast. Kanske kan värdarna åter ställa till med bekymmer här. X2 är såklart en lösning som ska klara sig fint även om ettan till procent omkring fem lockar lite.

9. Shrewsbury - Liverpool 2

Statistik
FA-cupen i England bjuder på en trevlig kamp mellan League One-laget Shrewsbury och Liverpool. Klopp och hans röda armé har som bekant pulvriserat det mesta som kommit i deras väg. Här är det dock inte troligt att gästerna sätter Mané, Salah, Firmino, Van Dijk med flera på bussen. Juniorer och utfyllnadslirare kommer försöka ta klubben vidare till kommande omgång. Ett koncept som funkade fint mot Everton i senaste rundan. The Shrews tog sig vidare genom att besegra Bristol City. En stark insats och med tanke på att detta kommer bli klubbens största match på mycket länge bör spelarna vara taggade till tusen. Krysset måste därför med på större system!

10. Lille - PSG 1

Statistik
I Frankrike är det stormatch på G. Paris ska besöka Stade Pierre Mauroy för att testa lyckan mot serien bästa hemmalag. Lille har nämligen inte torskat här ännu. Dessutom har defensiven imponerat stort. LOSC har snittat imponerande 0,5 mål per match här. Siffror som tillsammans med Reims är bäst i klassen. Parisarna kan dock resa till mötet med hela det offensiva paketet. Här snackar vi Icardi, Mbappé, Neymar, Di María med flera. En kvartett lirare som kan sätta skräck i vilket lag som helst. Trots detta är känslan att ska något lag besegra Tuchels maskin är det just Lille. Ettan prisas fint och blir det första tecknet att måla ner. Även om denna drabbning bör helgarderas ögonaböj!

11. Nantes - Bordeaux 1

Statistik
“Derby de l’Atlantique” nu då rivalklubbarna Nantes och Bordeaux ska göra upp om poäng. Ett bortalag som haft stora bekymmer på slutet. Coach Paulo Sousa har fått massor med kritik för sitt sätt att spela och förlusterna har stått som spön i backen på sistone. Nantes däremot är mer harmoniska. Segern mot St. Etienne senast var en fajt med kontroll från de kanariegula. Poängen räckte dessutom för att ta steget förbi Lille på fjärdeplatsen i ligan. Ettan känns såklart kanon att få spela till omkring 50 procent. Med krysset på större system har vi ett lås som känns ogenomträngligt.

12. Werder Bremen - Hoffenheim X

Statistik
Bremen går mot en bedrövlig säsong. Den anrika tyska klubben sladdar i tabellen. En kamp om att undvika bottenplatserna kommer vara verklighet för de grönvita under hela våren nu. Skadeläget är dessutom prekärt. Florian Kohfeldt har en lista om nästan ett tiotal gubbar att ta hänsyn till med en drös ytterst osäkra kort här. Lyckligtvis för Die Werderaner är inte Hoffenheim i speciellt gott slag heller. Gästerna föll mot Frankfurt senast och har under vintern sett sådär ut. Denna batalj känns faktiskt helt öppen och därför så spänner vi på säkerhetsbältet. Hela upp omedelbums!

13. Bayer Leverkusen - Fortuna Düsseldorf 1

Statistik
Bästa spiken på kupongen får avsluta det hela! Düsseldorf har varit bedrövliga lång tid nu. Janne Tauers gamla Fortuna-gäng får nog sikta in sig på en ny sejour i 2.Bundesliga. Spelet klaffar inte och bara Paderborn är just nu sämre i ligan. Gästerna ska nu resa till BayArena. En plats där topplaget Leverkusen frustande nu väntar på sitt byte. För detta ska bli kattens lek med råttan. Även om formen varit något tveksam för Bosz mannar vann Bayer enkelt mot Paderborn senast. På bortagräs dessutom. Här är det bara att spika av ettan oavsett procent!


Singelstrecket! - Bayer Leverkusen

Fortuna Düsseldorf är Bundesligas sämsta bortalag. Tio raka bataljer utan seger är den bittra verkligheten. Mot topplaget Leverkusen finns såklart inte mycket att hämta. Banka in ettan med spikklubba!

Kupongrensaren! - Lille

Bäst i Ligue 1 hemma är Lille. Dags att testa lyckan mot självaste PSG nu! Ett motstånd av svåraste art men inte helt omöjlig. Ettan är riktigt spännande!


Spelförslag:

432 rader

1. Napoli - Juventus 2
2. Roma - Lazio x2
3. Parma - Udinese 1x
4. H.Verona - Lecce 1
5. Sampdoria - Sassuolo 1x2
6. Getafe - Real Betis 1
7. R.Sociedad - Mallorca 1x
8. Valladolid - R.Madrid x2
9. Shrewsbury - Liverpool 2
10. Lille - PSG 1x2
11. Nantes - Bordeaux 1
12. W.Bremen - Hoffenheim 1x2
13. Leverkusen - Düsseldorf 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Napoli - Juventus (x)2
2. Roma - Lazio 1x2
3. Parma - Udinese 1x
4. H.Verona - Lecce 1
5. Sampdoria - Sassuolo 1x2
6. Getafe - Real Betis 1
7. R.Sociedad - Mallorca 1(x2)
8. Valladolid - R.Madrid (x)2
9. Shrewsbury - Liverpool x2
10. Lille - PSG 1(x2)
11. Nantes - Bordeaux 1(x)
12. W.Bremen - Hoffenheim 1x2
13. Leverkusen - Düsseldorf 1



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+13)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat