Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-27, 23:57   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 28/1


Vi har en rejäl utmaning framför oss! Europatipset hittas denna vecka på tisdagen, det är tre cupmatcher och resten ligakamper från engelska andra- samt tredjedivisionen som gäller. Det duggar tätt av bra skrälldrag på kupongen och utdelningen kan troligen bli riktigt riktigt fin! Vi drar igång det hela med FA-cupsemin i Birmingham där Aston Villa och Leicester gör upp om en finalbiljett i Ligacupen!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20.44

1. Aston Villa - Leicester 2

Statistik
Aston Villa fixade ett bra utgångresultat från mötet på King Power Stadium. I ärlighetens namn var det dock ett mindre rån. Rodgers rävar ägde spelbilden fullständigt under största delen av matchen och borde såklart gjort fler än ett mål. När lagen möttes här under ligaspelet blev det 4-1 med gästernas siffror först. Birmingham-klubben har haft en del skador som oroat. Bland annat på målvaktsposten. Pepe Reina är dock en man för Lejonen nu och lånet från Milan fick vara med och plocka en fin 2-1-skalp mot Watford senast. En batalj där Mings tryckte in segermålet i matchens absolut sista sekvens. Denna uppgift blir dock för tuff. Tvåan är en fullgod spik såvida inga större förändringar händer i startelvorna.

2. Milan - Torino X

Statistik
Det har lossnat resultatmässigt för Milan. Zlatan-effekten är påtaglig och de rödsvarta har löst segrar i parti och minut under januari. Trevligt för värdklubben som därmed rest sig på nio. Torino verkar dock gå i motsatt riktning. 0-7 mot Atalanta hemma på Olympiastadion senast är obegripligt. En viss Walter Mazzarri ser ut att hänga rejält löst på tränarposten. Frågan är hur gästerna reagerat på senaste mötet! Är det knuten näve eller gamnackar? Historien talar dock till viss del till Turin-lagets fördel här. Sex raka bataljer med delad eller full pott har gästerna mäktat med inbördes. Krysset testas tillsammans med ettan. Det får duga så i denna kvartsfinal av italienska cupen!

3. Monaco - St. Etienne X

Statistik
Sista cupkampen kommer från Frankrike. Monaco bjuder in Claude Puels grönvita armé till en mäktig åttondelsfinal-drabbning. På värdarnas sida är det fortsatt en del ojämna resultat som rullat in. Monegaskerna verkar definitivt sakna sin stjärna Slimani som är skadad. Senast lagen möttes vann St. Etienne med matchens enda mål. Denis Bouanga sköt segern till gästerna. Gabon-spelaren, som är Puels vassaste vapen framåt, har varit skadad men fick en dryg halvtimme på planen mot sin gamla klubb Nimes senast. Lirar 25-åringen här är det en matchvinnare av rang att se upp med för Monaco! Nej, här är det hela säkerhetsbältet som behövs. 1X2!

4. Blackburn - QPR 1

Statistik
The Championship ska spela veckoomgång. Först ut är två blåvita gäng som ska göra upp om pinnar på Ewood Park. Värdarna körde lördagsparty på Hillsborough förrförra helgen! Hela 5-0 till Rovers mot Sheffield Wednesday är riktigt starka papper. QPR är kanske hela ligans mest märkliga lag. The Hoops blandar magiska insatser (6-1 Cardiff, 1-0 Leeds) med obegripliga bottennapp (3-5 Barnsley, 0-4 Nottingham). På resande fot är det dessutom tre raka torsk som gäller för Londongänget. Ettan spikas faktiskt, trots trolig överstreckning!

5. Brentford - Nottingham 1

Statistik
Det ska spelas toppfajt i London. Brentford har sakta men säkert tagit steg för steg i jakten på de ädlare platserna i tabellen. Inför mötet med Nottingham har The Bees bara torskat en av de åtta senaste drabbningarna i ligan. Danske Frank som styr skutan hos värdarna har dessutom flaggat för att spetsa truppen. Rykten i staden säger att Lyle Taylor (Charltons skyttekung) är nära att rita på för ligarivalen. Ett enormt nyförvärv för Brentford om så skulle bli fallet. Hur som haver så slipper i alla fall Nottingham Mr Taylor här. Forest som faktiskt ligger en poäng före i toppstriden har gjort det strålande. Här ser dock ettan rätt smaskig ut. Kan vi singla hemmalaget kring 60 procent är det faktiskt bara att spika av och gå vidare!

6. Cardiff - West Bromwich X

Statistik
En ruskigt stark prestation! Så kan vi enklast sammanfatta WBA:s insats mot West Ham i FA-cupen under lördagen. Segern i huvudstaden innebär att Bilic mannar inte bara leder The Championship, snart vankas det åttondelsfinal i den anrika cupen också! Mötet i Wales här är en match mellan ett av ligans bästa hemmalag kontra bästa bortagäng! Med fyra raka kryss på det egna gräset känns delad pott knappast som någon dum idé. Spikkryss på minimala system kan säkerligen funka fint. Här mönstrar vi dock full uppställning omedelbums.

7. Leeds - Millwall 2

Statistik
Det svajar en aning för Bielsa och hans Leeds. Värdarna har bland annat tappat Nketiah tillbaka till Arsenal. Klubben svarade med att plocka in franske U21-landslagsmannen Jean-Kevin Augustin på lån från Leipzig. Möjligtvis kan det bli lite ny fart på topplaget som bara fixat ett mål framåt på sina fyra senaste bataljer. Millwall reser till Elland Road med gott självförtroende. Lejonen från huvudstaden föll visserligen mot Sheffield United i FA-cupen under lördagen. Innan dess har dock finfina prestationer avlöst varandra och en topp 6-plats ligger klart inom räckhåll. Värdemässigt är det bara blicka österut. X2 smäller fint och blir också valet att utgå från. Hela enbart upp om plånboken tillåter!

8. Reading - Bristol City 1

Statistik
Niclas Eliasson har fått en del förtroende av coach Lee Johnson. Svensken betalade tillbaka för förtroendet genom att snyggt placera in 1-0 mot Barnsley senast. Något som också blev matchavgörande. Rejäl utmaning för The Robins nu. Reading har nämligen sett fina ut under en rätt lång tid. Värdarna löste 1-1 mot Cardiff efter att Yakou Méité kvitterat tidigt. Ett mycket känslosamt mål för fransmannen som firade med att dra av sig tröjan och visa budskapet “je t’aime papa” (jag älskar dig pappa). 23-åringens far avled nämligen mycket tragiskt tidigare under januari. Méité kan mycket väl vara en matchvinnare här! Tillsammans med Puscas, Swift med flera finns än härligt frejdig anfallsenhet. Strecka från vänster!

9. Luton - Derby X

Statistik
Sedan Rooney tog steget ut på planen för Derby är det fem raka fajter utan förlust som kan skönjas. Stabila The Rams finns därmed åter. Hade alla matcher dessutom fått spelas på hemmagräs vore Cocus mannar ett givet lag i jakten på Premier League-platser. Nu är ju inte så fallet. Bortaspelet är under all kritik och vi får kolla med stjärnkikare för att kunna se en viktoria på resande fot för gästerna i ligan (augusti). Luton är jumbon som alla verkar slå just nu. Åtta poäng upp till Huddersfield ovan strecket är en lång väg att vandra för nykomlingen. Ska det ens vara möjligt får nog The Hatters se till att börja nypa poäng här hemma. Med en längre vila för värdarna bör dock laget komma ut ordentligt förberedda här. Är dessutom tanken att vi får lira 1X till under 40 procent är det en självklarhet att börja där. Hoppa tvåan och gå för värdet till vänster om ni törs!

10. Hull - Huddersfield 1

Statistik
Huddersfield ser tråkigt uddlösa ut just nu. Premier League-gänget från i fjol är just nu en vitblå sörja av dåliga passningar, få eller inga avslut mot mål och hängande huvuden. Det är inga bra egenskaper om man vill vinna fotbollsmatcher. Danny Cowley bör slå på någon skön sitcom på den cirka 1,5 timme långa bussfärden för att få mungiporna att peka uppåt hos Terrierna. Hull matchar ett betydligt bättre gäng just nu. Bowen, Grosicki, Magennis, Irvine med flera är riktigt fina på denna nivå. Något som svenska folket också verkar tycka! Här finns nämligen stor risk att ettan skenar en aning. Med detta sagt finns all anledning i världen att åtminstone få med ett kryss till finfin procent här på åtminstone större system. Helt chanslösa ska verkligen inte Hudds stå.

11. Wigan - Sheffield Wednesday X

Statistik
Wigan har plockat 16 av 23 poäng hemmavid. The Latics misstrivs å det grövsta utanför sitt eget klippta gräs. Nu får Paul Cook och hans mannar en utmaning hemma. Mot ett Sheffield Wednesday som så sent som i fredags lirade FA-cupmöte mot QPR i London. En fajt som Ugglorna till slut vann med 2-1. I ligan har dock gästerna torskat fyra av de fem senaste matcherna. Saknaden av måltjuven Steven Fletcher syns och här ska, trots favoritskap, inte gästerna vara så säkra på saken. Helgardera denna kamp tidigt!

12. Lincoln - Portsmouth 2

Statistik
Två heta matcher från League One avslutar. Lincoln, eller de röda småväxta demonerna om ni så vill, är nykomlingar i ligan. Värdarna har dock tagit för sig rejält under hösten. 37 inspelade poäng på 28 matcher är riktigt stabilt. Nu ställs hemmalaget mot en riktigt svår motståndare. Portsmouth har vunnit sex raka tävlingsmatcher och siktet är helt klart inställt på någon av de mer angenäma topplaceringarna. Pompey kommer senast från en stabil 4-2-triumf mot Barnsley i FA-cupen. Tvåan är trolig men här ska absolut inte hemmagänget glömmas bort. Gaffla denna kamp (etta-tvåa) på större rader!

13. Rotherham - Ipswich 1

Statistik
Det är seriefinal i en något haltande tabell som nu gäller. Något märkligt är detta två lag som trivs allra bäst på resande fot. Något som nu borde tala för Ipswich eller? Knappast! The Tractor Boys har nämligen radat upp mindre bra prestationer utanför Portman Road under vintern. En vinst på nio försök i alla tävlingar på bortagräs är ett inte allt för spännande facit. Rotherham visade stor klass här hemma senast. 3-0-segern mot Bristol Rovers var hur säker som helst. Att inleda från vänster blir därför rätt givet. Med 1X bör vi faktiskt vara helt i hamn!


Singelstrecket! - Leicester

Aston Villa föll med 1-4 här hemma när lagen möttes i ligan. Lika stora siffror bör det knappast bli här men tvåan är tillräckligt stabil för att liras ensam.

Kupongrensaren! - Millwall

Bara välja och vraka bland godbitarna! Millwall borta mot Leeds får ändå anses som en riktigt skön skräll mot ett Leeds i sämre slag. Tvåan måste med!


Spelförslag:

432 rader

1. Aston Villa - Leicester 2
2. Milan - Torino 1x
3. Monaco - St. Etienne 1x2
4. Blackburn - QPR 1
5. Brentford - Nottingham 1
6. Cardiff - West Brom 1x2
7. Leeds - Millwall x2
8. Reading - Bristol City 1x
9. Luton - Derby 1x
10. Hull - Huddersfield 1
11. Wigan - Sheffield W 1x2
12. Lincoln - Portsmouth 2
13. Rotherham - Ipswich 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Aston Villa - Leicester 2
2. Milan - Torino 1(x)
3. Monaco - St. Etienne 1x2
4. Blackburn - QPR 1
5. Brentford - Nottingham 1
6. Cardiff - West Brom (1)x(2)
7. Leeds - Millwall (1x)2
8. Reading - Bristol City 1x2
9. Luton - Derby 1x
10. Hull - Huddersfield 1(x)
11. Wigan - Sheffield W 1x2
12. Lincoln - Portsmouth (1)2
13. Rotherham - Ipswich 1x



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat