Visa ett inlägg
Gammal 2020-01-30, 00:48   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 30/1


Copa del Rey och Coupe de France inleder kupongen medan ligafotboll från Tyskland, Frankrike och Turkiet tar den i mål. Vi får leta lite efter att hitta någon rejäl smällkaramell. Nürnberg borta mot Hamburg är dock ett guldtecken att rita ner i jakten på högre utdelning. På mäktiga Camp Nou drar vi igång det hela!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18.59

1. Barcelona - Leganés 1

Statistik
Quique Setién fick vara med och bevittna en 0-2-förlust för sitt nya lag i helgen. Maxi Gómez ville testa Ter Stegen mellan stolparna och prickade in dubbla strutar i La Liga-toppmötet. Därmed kunde Real Madrid rycka åt sig tre pinnars försprång i toppen. Här hemma kommer Barca med absolut största sannolikhet inte tumma på något. Alla kanoner utom Suaréz finns tillgängliga i hemmalägret. Leganés, eller Gurkodlarna som laget så fint kallas, gjorde en mycket fin insats mot Atlético i helgen. Poängen på Wanda Metropolitano smakade mumma för klubben som slåss med näbbar och klor i botten. Känslan är därför att allt fokus för gästerna kommer ligga på ligan nu under våren. Här har i alla fall inte Javier Aguirre och hans mannar en suck. Ettan är odiskutabel och kan utan problem bankas in med klubba!

2. Mirandés - Sevilla 2

Statistik
Mirandés flyger fint för tillfället. Segunda-klubben har nu bara en förlust på de 13 senaste tävlingsmatcherna. Noterbart är att klubben från staden Miranda de Ebro har tråcklat sig vidare i cupen efter tre raka övertidssegrar. Starkt! Tufft motstånd för de rödsvarta nu. Sevilla är nämligen ett lag för den yttersta toppen av La Liga. Mot Granada senast slog gästerna till med en 2-0-seger efter mål av Nolito samt Luuk de Jong. Möjligen kan hemmalaget kriga till sig ett oavgjort resultat åter men X2 ska absolut lösa biffen här.

3. Nice - Lyon 2

Statistik
Lyon har sett bättre ut under januari. Gästerna gick knackigt under stora delar av hösten men står nu på åtta raka matcher i alla tävlingar utan förlust. Rudi Garcia fick bland annat se sitt lag lösa en 3-0-viktoria mot Toulouse i helgen. Dags för Nice på bortagräs nu. Det första av två möten på kort tid ska tilläggas. Lagen ska nämligen upp i ringen redan på söndag då det vankas ligamöte. Här är det Coupe de France som gäller och åttondelsfinal. En batalj som bägge klubbar verkar ta på största allvar. Med det sagt får ändå tvåan gå först här. Ett bortatecken som är värdemässigt fint dessutom. Med X2 är vi helt klart hemma.

4. Hamburg - Nürnberg 2

Statistik
Det är toppen mot botten som gäller i 2.Bundesliga nu. Hamburg är staden som bjuder in till fajt. Gästerna från Nürnberg rasade ur högstaligan i fjol och ser ut att göra en “Brommapojkarna” och trilla raka vägen ur även här. Gästerna gick dock på jullov med fyra av sex möjliga poäng. 2-0-skalpen mot Dresden var dessutom en mycket väl genomförd match med dubbla strutar av pålitliga Robin Hack. Hemmalaget föll i sin sista match innan uppehållet. Faktum är att Dieter Heckings mannar bara vunnit en av de sju senaste ligamatcherna. Formen känns med andra ord något vinglig. När då tvåan ser ut att streckas i källaren är det ett solklart val att fatta pennan från höger! Även om alla tecken gör sig klart bäst.

5. Istanbul Basaksehir - Genclerbirligi 1

Statistik
Vi byter dag och kliver in i fredagens bataljer. Först ut är en match från Turkiet där topplaget Basaksehir går en match mot nykomlingen Genclerbirligi. Gästerna slåss strax ovan nedflyttningsstrecket. Säsongen överlag har dock varit okej från Hamza Hamzaoglus mannar. 1-0-segern mot Gazisehir ger dessutom lite andrum. Här blir det dock att stöta på patrull för huvudstadsklubben. Det orangea hemmalaget är riktigt stabila hemma. Värdarna snittar 2,5 mål per match framåt här och endast en torsk finns på kontot. Ettan ser på det hela taget riktigt fin ut. Finns resurserna så blir 1X ett lås!

6. Erzgebirge - Bielefeld X

Statistik
Vi vänder tillbaka till Tyskland. Andradivisionen åter och en toppmatch som ska liras på vackert belägna Erzgebirgsstadion. Bielefeld kommer på besök, ett bortalag som kommer med huvudena högt. Gästerna toppar nämligen ligan i tämligen överlägsen stil. Framförallt har bortaspelet varit enormt bra. 7-2-1 är en rad på resande fot som bör sätta skräck i alla lag i ligan. Det violetta hemmalaget vill dock inte va sämre! Bandet får backas till april i fjol för att hitta en torsk på det egna gräset. Räkna med en mycket jämn kamp här där en helgardering får anses göra sig bäst.

7. Regensburg - Greuther Fürth X

Statistik
Ytterligare en match från den övre delen av 2.Bundesliga hittas. Både Regensburg och Greuther Fürth kommer från segrar under tisdagen. Värdarna kom dock undan med blotta förskräckelsen (1-0) efter att Hannover ägt stora delar av matchen. Gästerna däremot hade full kontroll på St. Pauli i hemma. 3-0 och 23-11 i skott talar sitt tydliga språk. Hos gästerna är dessutom svenske Branimir Hrgota i storform. 27-åringen har gjort åtta mål på de åtta senaste bataljerna. Med totalt nio strutar befinner sig den tidigare J-Södra-liraren på en sjätteplats i seriens skytteliga! X2 känns på det hela taget mest intressant. Finns kulorna så måla rakt över!

8. Le Havre - Lens 1

Statistik
Tino Kadewere fick gå mållös från planen när Le Havre vann toppmötet med Troyes under måndagen (1-0). Något som verkligen inte hör till det vanliga. Den tidigare djurgårdsliraren har med sina 18 mål på 21 ligamatcher skjutit sig själv till Ligue 1 och Lyon kommande säsong! En magisk utveckling där 24-åringen faktiskt gjort lika många ligamål i år som under de fem (!) senaste säsongerna tillsammans. Tufft motstånd för “The Sky and navy” nu. Lens skuggar Lorient i den absoluta toppen. Gästerna ska utan bekymmer kunna utmana om alla poäng här. Strecka från vänster men det ska absolut inte snålas med tecken!


Singelstrecket! - Barcelona

Barca föll mot Sevilla i ligan. En förlust som garanterat väcker revanschlustan ordentligt hos den katalanska maskinen. Leganés ska inte kunna störa. Banka in ettan!

Kupongrensaren! - Nürnberg

Nürnberg är bättre än vad tabellplaceringen visar. Nu får fjolårets Bundesligalag chansen att ge Hamburg på läppen. Tvåan ser mycket vacker ut värdemässigt!


Spelförslag:

72 rader

1. Barcelona - Leganés 1
2. Mirandés - Sevilla x2
3. Nice - Lyon 2
4. Hamburg - Nürnberg 1x2
5. Basaksehir - Genclerbirligi 1
6. Erzgebirge - Bielefeld 1x2
7. Regensburg - G.Fürth x2
8. Le Havre - Lens 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Barcelona - Leganés 1
2. Mirandés - Sevilla x2
3. Nice - Lyon (x)2
4. Hamburg - Nürnberg (1x)2
5. Basaksehir - Genclerbirligi 1(x)
6. Erzgebirge - Bielefeld 1x2
7. Regensburg - G.Fürth 1x2
8. Le Havre - Lens 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat