Visa ett inlägg
Gammal 2020-02-01, 11:11   #9
Sputnik2012
 
Sputnik2012s avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 509
Sharp$: 1556

Gott & Blandat
Stats: 1 - 2 - 0
ROI: 58.97%
Vinstprocent: 33.33%

Standard

ChrisWaddle, du kanske har rätt och du förstår mig rätt och det är ett nuvarande experiment från min sida och spelar med små summor för att se om det stämmer, samt att räkna månadsvis och jämföra den riktiga skillnaden i verkliga livet.

Om du kan visa ett matematiskt exempel, varför det inte skulle fungera, så är du mer än välkommen och jag kommer ta till mig av vad du säger och se mig om efter andra möjligheter.

Kolla Asien bolag som har liknande upplägg som Sportmarket och dom kan erbjuda Orbit med den specifika marknaden via Matchbook & Betfair, men den specifika marknaden kan jag ju lägga själv på Betfair.
Problemet är att omsättningen inte är så stor och tror inte jag kan lägga 1000 per unit och få dom insatserna matchade.

Som du ser lär man sig stegvis och får använda Asien bookies med andra mer lämpade tjänster för att diversifiera.
Men har förstått att man behöver inte oroa sig för att lägga större belopp och man behöver inte oroa sig för att bli limmad, så länge man är beredd att använda upplägget med att betala skatt.

Allt gnäll handlar ju om att inte hitta skattefria alternativ inom EU som inte limmar med större belopp och vinnande på lång sikt.
Skulle varit så mycket lättare om någon skapat en tråd och förklarat, men nu har man få gå från klarhet till klarhet.Här kan du se avkastningen per månad, om jag förlorar några ticks per spel, så kommer jag inte gå back, utan göra en mindre vinst och den verkliga ROI kommer vara lägre än den aktuella och det är priset man får betala om man vill spela obehindrat.

När jag kört andra tjänster och plussat 5000 kr under en månads spelande, så har jag inte alltid hunnit lägga till angivet odds, men ändå plussat, men då en mindre summa än den potentiella om jag hunnit lägga till varje angivet odds.

MVH Patrik

EDIT belysande och förstärkande moment, låt oss säga jag lägger till exakta odds vid varje tillfälle och gör 12K och sedan betalar 30% skatt, då har jag ju fortfarande plussat, likt ovan resonemang, 30% skatt är en jävla massa reducerande ticks per spel, men ändå så tjänar man på det i längden.
Helt övertygad om att det är så det ligger till med upplägget.

Senast redigerad av Sputnik2012 den 2020-02-01 klockan 16:24.
Sputnik2012 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat